Evet doğru söylüyorsun Şimdiden düşünmeye gerek yokMerhabagözü çıksın şu yeme ataklarının ya insanın istikrarını bile bozuyor. Yemeyince elim ayağım titriyor sankii. Şimdiden öyle düşünme. Güç senin elinde nasıl olsa
Ben 89 dan 59 a düştüm ama coooookk uzun zamanımı aldı kalıcı olsun diye rahat rahat sağlıklı beslenme beslene. . saçma sapan diyet listeleri olmadan sporla falan oldu .. malum karantinada sıkıldım tekrar almaya başladım.. 62oldum şuan .. moralim çok bozuk.. ucu kaçınca önünü alamiyorsun .. malesf..hedefim 58 falan çok istemiyorum ama durdu gibi benim kilo vermem yani yemem de iyi oruç tutuyorum .. iştahım daha da açıldı bu aralarHerkese Merhaba. Yepyeni bir konu ile karşınızdayım :))
Serüvenimi şöyle anlatayım;
80 kilodan 59 kiloya düştüm. Ama o kadar uzun sürdü ki sürekli alıp verdim. En sonunda 59 u gördüm. Daha sonra şımardım ve ne bulduysam yedim. Her gece abur cubur tatlı ne olursa tıka basa yedim. Hatta geceleri uyuyamıyordum artık karnımın şişliğinden. Sabahları da pişman oluyorum. Hala aynıyım 59 u gördükten sonra toparlanamadım. Dün gece bile 3-4 paket çikolata yedim yarım kilo dondurmayı bitirdim vs ve yine pişman oldum.
Bu sabah tartıya çıktığımda 65 i gördüm. Dünyam başıma yıkıldı. Aylardır verdiğim emekler boşa gitti. Resmen 6 kilo almıştım. Tekrar kendimi gaza getirdim ve bugün yeniden başladım. Eski şişman kız olmak istemiyorum. Ben crop giymek,mini etek giymek göbeği açık dolaşırken çekinmemek istiyorum. Hedeflerimde hafta hafta ilerleyeceğim. 56 olduğumda bu serüveni bitirmek istiyorum. Motivasyon bizimle olsun
25.04.2021 BAŞLANGIÇ :65.00
01.05.2021 1.HEDEF :62.00
Tebrik ederim öncelikle. Ama dediğiniz gibi şok diyetlerden uzak durmak lazım . Hele az kaloriyle beslenmek sonrasında kilo koruma döneminde sıkıntı yaratıyor. Bende alanlardanım . Karantinada yine 3 kilo almışsınız çok iyi bence normal duruma göre.Ben 89 dan 59 a düştüm ama coooookk uzun zamanımı aldı kalıcı olsun diye rahat rahat sağlıklı beslenme beslene. . saçma sapan diyet listeleri olmadan sporla falan oldu .. malum karantinada sıkıldım tekrar almaya başladım.. 62oldum şuan .. moralim çok bozuk.. ucu kaçınca önünü alamiyorsun .. malesf..hedefim 58 falan çok istemiyorum ama durdu gibi benim kilo vermem yani yemem de iyi oruç tutuyorum .. iştahım daha da açıldı bu aralar
Anlattığına göre bu kadar tatlı çikolata krizleri akşam tam doyuramadiginizdan karnımızi dikkat edin kaloriyeTebrik ederim öncelikle. Ama dediğiniz gibi şok diyetlerden uzak durmak lazım . Hele az kaloriyle beslenmek sonrasında kilo koruma döneminde sıkıntı yaratıyor. Bende alanlardanım . Karantinada yine 3 kilo almışsınız çok iyi bence normal duruma göre.
İnan yaşadıklarının aynısını yaşıyorum. Şuan bende kendimi durduramıyorum. 2 gün çok iyi gidiyordum. Dün gece resmen krize girdim 3 kase sütlaç, 5 adet sandviç bisküvi , 6 adet gofret yedim. Hayret ettim kendime sonra oturdum ağladım resmen. Aşırı bir pişmanlık oturdu içime. Şuan hala o pişmanlığı yaşıyorum günüm kötü geçiyor.
Ama tekrar kendimi toparlamam gerek. Hazır 17 gün yasak gelmişken bu zamanı değerlendirmek istedim ve kendimi kampa aldım. Youube da bir diyetisyen var o ramazanın son 2 haftası için diyet listesi paylaşmış. Onu uygulayacağım.
Hatta eğer 17 gün bozarsam 100 tl bağış yapacağım dedim kendi kendime. Ceza koydum yani belki ucunda para olursa bozmam diye.
Anlayacağım benim durumum da harap
Sürekli şok diyetler yaptığım için böyle krizler yaşıyorum. Şimdi bunu dizginlemeye çalışacağım teşekkür ederimAnlattığına göre bu kadar tatlı çikolata krizleri akşam tam doyuramadiginizdan karnımızi dikkat edin kaloriye
Slm tatlimTebrik ederim öncelikle. Ama dediğiniz gibi şok diyetlerden uzak durmak lazım . Hele az kaloriyle beslenmek sonrasında kilo koruma döneminde sıkıntı yaratıyor. Bende alanlardanım . Karantinada yine 3 kilo almışsınız çok iyi bence normal duruma göre.
İnan yaşadıklarının aynısını yaşıyorum. Şuan bende kendimi durduramıyorum. 2 gün çok iyi gidiyordum. Dün gece resmen krize girdim 3 kase sütlaç, 5 adet sandviç bisküvi , 6 adet gofret yedim. Hayret ettim kendime sonra oturdum ağladım resmen. Aşırı bir pişmanlık oturdu içime. Şuan hala o pişmanlığı yaşıyorum günüm kötü geçiyor.
Ama tekrar kendimi toparlamam gerek. Hazır 17 gün yasak gelmişken bu zamanı değerlendirmek istedim ve kendimi kampa aldım. Youube da bir diyetisyen var o ramazanın son 2 haftası için diyet listesi paylaşmış. Onu uygulayacağım.
Hatta eğer 17 gün bozarsam 100 tl bağış yapacağım dedim kendi kendime. Ceza koydum yani belki ucunda para olursa bozmam diye.
Anlayacağım benim durumum da harap
Evet kesinlikle bundan oluyor.. kısa vadede 20-30 kilolar güle oynaya gitmiyor .. verenlerin aldığını bizzat görüp şahit oldum.. bir arkadaşım 80 den 50ye inmişti yıllar önce spor ve diyetle 2-3 senede .. onun dediklerini uygulasaydim şimdi diyorum .. o zaman nasıl tembelliğine gelmişti . Ahhh ahh o günler sonradan anladım gerçek kilo verme bu şekilde oluyormuş .. Inst.da orda burda iki üç tane havuç salatalık yiyorum diye geçinenler in çoğuna inanma zaten öyle birşey yok.. çoğu akşam evinde bile yemek yemiyor fast food görüyorum.. kolay cabalamadan bir çayla veya başka şeylerle kilo vermeyi vaadeden şeylerden kaçınıp.. sağlıklı beslenme artı spor (yürüyüş ,plates, kardiyo bu tarz yollara gitmemiz gerekiyor malesef.. ben oruç tutuyorum ve akşamları kan şekerim aşırı düşüyor bu ara ona çözüm bulamadım.. bir hurma ye o tutar kliselerinden sıkıldım şuan.. gayet de iki günde bir gofretimi veya kuuck bir cikolatami yiyip .. hindistan cevizi yağlı veya tarçınlı kahvemle yudumluyorum valla..Sürekli şok diyetler yaptığım için böyle krizler yaşıyorum. Şimdi bunu dizginlemeye çalışacağım teşekkür ederim
Ay canım benim çok geçmiş olsun öncelikle. Bazen bizde bahanelere sığınıp yiyoruz. Senin bahanen covid olmuş benim bahanem ise hedeflediğim kiloya gelip şımarmak. Ama bu yemr atakları gerçekten hastalık gibi. Normal bir insan canı bişey çekerse yer biter gider. Bizde öyle değil en azından bende. Ne bulduysa yer mi bir insan yaSlm tatlim
Ayni durum bendede Var malesef,yedikce yiyorum ve hazimsizlik cekiyorum sonra,pisman oluyorum. 61,2 olmustum en son.
Ama covide yakalandim 3 haftadir duzeleyim diye yedim bende ve 64 e cikmisim. Covid bahaneydi aslinda tika basa sacma sapan yemeyi seviyorum ben.Sonrasi pismanlik
Seni anliyorum yani hemde cok iyi
Caresii nedir bilmiyorum ama sanirim 58 hedef kiloma inersem 2 gun dikkat edip bir gun istedigim gibi yiycem kendimi dizginlerim boyle umut ediyorum.
O kadar haklısın ki. Bir yılda yavaş yavaş 15-20 kilo verenlere değilde 2 ayda 20 kilo verenlere özeniyoruz bizde. O verdiyse bende veririm diyoruz ama öyle olmuyor. Hızlı giden kilo hızlı geri geliyor. Reklamlar çaylar hepsi saçmalık. Tek yapmamız gereken dikkat edip spor yapmak.Evet kesinlikle bundan oluyor.. kısa vadede 20-30 kilolar güle oynaya gitmiyor .. verenlerin aldığını bizzat görüp şahit oldum.. bir arkadaşım 80 den 50ye inmişti yıllar önce spor ve diyetle 2-3 senede .. onun dediklerini uygulasaydim şimdi diyorum .. o zaman nasıl tembelliğine gelmişti . Ahhh ahh o günler sonradan anladım gerçek kilo verme bu şekilde oluyormuş .. Inst.da orda burda iki üç tane havuç salatalık yiyorum diye geçinenler in çoğuna inanma zaten öyle birşey yok.. çoğu akşam evinde bile yemek yemiyor fast food görüyorum.. kolay cabalamadan bir çayla veya başka şeylerle kilo vermeyi vaadeden şeylerden kaçınıp.. sağlıklı beslenme artı spor (yürüyüş ,plates, kardiyo bu tarz yollara gitmemiz gerekiyor malesef.. ben oruç tutuyorum ve akşamları kan şekerim aşırı düşüyor bu ara ona çözüm bulamadım.. bir hurma ye o tutar kliselerinden sıkıldım şuan.. gayet de iki günde bir gofretimi veya kuuck bir cikolatami yiyip .. hindistan cevizi yağlı veya tarçınlı kahvemle yudumluyorum valla..
Ben de biliyorum o tarifi pek sevemedim ama çok alternatif buldum kendime zamanla .. her daim onu yersen sıkılırsn .. arada bir en kalorilisinden tatlini da ye ama.arada bir ertesi gün dengele .. böyle yapa yapa midem zamanla o kalorili tatlıyı az yemeye sonrasında istememeye yediğim zaman rahatsız olmaya başladı .. gece canım çikolata istedi 200 kalorilik bir gofret yedim gayet de şekerli diyet değil .. midemde şişti resmen çok kötü oldum .. sahurda çok çok az bişi yiyebilirsem yiyeceğim şimdi .. ama ben istediğim zaman yemeyip 60kalorilik hurma yiyip gecistirseydim bugün daha beterin yatin yiyecektim demem o ki kendini aşırı kisitlarsan asla veremiyor insan ya da geri alıyor ha bu arada bir ayda yirmi kilo verenler falan geri alıyor genelde asla ozenilecek bir duurm deil. Aksine Düşünülecek -dusundurucu bir durum.. bir insan nasıl bir ayda iki ayda o kadar kiloyu sağlıklı verdiğini iddaa edebilir.. ben de görüyorum yedikleri tabakları .. ama inan gözümle şahit oldum yemiş gbi yapip bir saat sonra çoluk combalak AVM de fast food yemeye gidiyorlar çoğu insanları ekleyip kandırıyor .. çoğu photoshop yapıp kendini zayıflamış gbi gösteriyor.. sakın inanma.. benim gerçekten güvendiğim .. inandığım bu yönde birkaç diyet az sağlıklı beslenip uzun vadede gerçekten geri almadan kilo veren emek veren insanlarin sayfalarını takip ediyorum eğer istersen bir kaç kişi onerebilirim .. zaten bakarsan anlarsın az buçuk saf değiliz sonuçta dmiO kadar haklısın ki. Bir yılda yavaş yavaş 15-20 kilo verenlere değilde 2 ayda 20 kilo verenlere özeniyoruz bizde. O verdiyse bende veririm diyoruz ama öyle olmuyor. Hızlı giden kilo hızlı geri geliyor. Reklamlar çaylar hepsi saçmalık. Tek yapmamız gereken dikkat edip spor yapmak.
tatlı içinde incir uyutması tavsiye etmişti bana diyetisyenim. Puding gibi oluyor tatlı isteğimi gideriyordu. Dene istersen
Teşekkür ederim canım tavsiyelerin için.Ben de biliyorum o tarifi pek sevemedim ama çok alternatif buldum kendime zamanla .. her daim onu yersen sıkılırsn .. arada bir en kalorilisinden tatlini da ye ama.arada bir ertesi gün dengele .. böyle yapa yapa midem zamanla o kalorili tatlıyı az yemeye sonrasında istememeye yediğim zaman rahatsız olmaya başladı .. gece canım çikolata istedi 200 kalorilik bir gofret yedim gayet de şekerli diyet değil .. midemde şişti resmen çok kötü oldum .. sahurda çok çok az bişi yiyebilirsem yiyeceğim şimdi .. ama ben istediğim zaman yemeyip 60kalorilik hurma yiyip gecistirseydim bugün daha beterin yatin yiyecektim demem o ki kendini aşırı kisitlarsan asla veremiyor insan ya da geri alıyor ha bu arada bir ayda yirmi kilo verenler falan geri alıyor genelde asla ozenilecek bir duurm deil. Aksine Düşünülecek -dusundurucu bir durum.. bir insan nasıl bir ayda iki ayda o kadar kiloyu sağlıklı verdiğini iddaa edebilir.. ben de görüyorum yedikleri tabakları .. ama inan gözümle şahit oldum yemiş gbi yapip bir saat sonra çoluk combalak AVM de fast food yemeye gidiyorlar çoğu insanları ekleyip kandırıyor .. çoğu photoshop yapıp kendini zayıflamış gbi gösteriyor.. sakın inanma.. benim gerçekten güvendiğim .. inandığım bu yönde birkaç diyet az sağlıklı beslenip uzun vadede gerçekten geri almadan kilo veren emek veren insanlarin sayfalarını takip ediyorum eğer istersen bir kaç kişi onerebilirim .. zaten bakarsan anlarsın az buçuk saf değiliz sonuçta dmi
Ben valla kendi kafama göre gttim bir de takip ettiğim kişilerin tabaklarına yaptıkları şeylere göre. Biraz kulağıma küpe yaparak çok şükür kalıcı olarak verdim 30 kilo şu var oruç tutuyorum ve akşam geç yyip malesef yattigimiz için hemen 2-3 kilo aldım.. normalde 7sen sonra falan yemek yemem .. meyve atıştırmalık yerim o ayrı..Teşekkür ederim canım tavsiyelerin için.
şuna katılıyorum. Canın bişey çektiğinde yemeyip hurma kayısı vs ile geçiştirdiğinde seni kesmiyor üzerine canının çektiği şeyi yemek istiyosun. Ve oluyo sana hem hurmanın kalorisi hemde yediğin şeyin kalorisi. Böylelikle daha çok zarara giriyoruz. Halbuki canımız ne çektiyse ucundan da olsa yememiz lazım. Belli bir süre sonra o besin de canımız çekecek bişey olmadığını farkederiz
Mesela gofret yemişsin ama karnına iyi gelmemiş. Bundan somra o gofreti canın çekmez belki. Bana iyi gelmemişti hiç canım çekmesin vs dersin.
ama o gofreti yemek yerine başka şeylerle geçirseydin tekrar canın çekicekti. Bu döngü hep devam edecekti.
Bende bu felsefeyle ilerleyeceğim. Şuan yeme ataklarımı kaldırmak istedğim için yapamıyorum. Çünkü başlayınca bırakamıyorum. Bir düzenliyim kendimi canımın çektiği şeyden ufak da olsa yiyeceğim. Ama daha zamanı var.
Takip ettiin kişileri söylersen çok iyi olur. Hemde menülerim için fikir olue
ramazanda bende dikkat etmeme rağmen kilo alıyorum. Yiyip yatmak ve çok kısa zaman dilimi içerisinde iftar sahur ara öğün yaptığımız için normal gayet. Ramazan bitince de devam edeceğiz zaten hiç sıkıntı yokBen valla kendi kafama göre gttim bir de takip ettiğim kişilerin tabaklarına yaptıkları şeylere göre. Biraz kulağıma küpe yaparak çok şükür kalıcı olarak verdim 30 kilo şu var oruç tutuyorum ve akşam geç yyip malesef yattigimiz için hemen 2-3 kilo aldım.. normalde 7sen sonra falan yemek yemem .. meyve atıştırmalık yerim o ayrı..
Gece yemek yemem ama mecbur sahur var ve hiç bir şey yemeden de tutamam normaldir ödem olup vücudum tedbir amaçlı yağa çeviriyor olabilir gayet normal .. su aralar kilo almamz.. o kadar çok kişi var ki sayfa hepsini inceledim sonuna kadar. Güvendiğim doğruyu söyleyen enayi yerine koymaya karı takip ediyorum şuan bakıp yazacağım saana
Merhaba Öncelikle geçmiş olsun Vermeniz gereken kilo çok değil ama 2 gün de bir istediğinizi yerken dikkatli olmanız lazım Yoksa ilerleyemeyebilirsiniz Ben de son zamanlarda o yiyemem bunu yiyememden ziyade porsiyonuna dikkat etmeye çalışıyorum Hepimize kolay gelsinSlm tatlim
Ayni durum bendede Var malesef,yedikce yiyorum ve hazimsizlik cekiyorum sonra,pisman oluyorum. 61,2 olmustum en son.
Ama covide yakalandim 3 haftadir duzeleyim diye yedim bende ve 64 e cikmisim. Covid bahaneydi aslinda tika basa sacma sapan yemeyi seviyorum ben.Sonrasi pismanlik
Seni anliyorum yani hemde cok iyi
Caresii nedir bilmiyorum ama sanirim 58 hedef kiloma inersem 2 gun dikkat edip bir gun istedigim gibi yiycem kendimi dizginlerim boyle umut ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?