65 ten 55 e yolculugum baslasin...

mhn

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2010
1.128
549
723
Eveett , 65 kiloyum, boyum 163 cm. Birkac gun dur diyetteyim. Yesil cay falan simdilik iyi gidiyor. Ama cabuk bikmamak, birakmamak icin bende buraya bir gunluk acayim istedim. Hergun buraya birseyler yazarsam kacamaklarda yapmama engel olur diye umit ediyorum. Her aksam yazmaya calisacagim gun icindeki yediklerimi, spor yapabilisem onlari.
Umarim herkes istedigi kiloya ulasir, hem saglik, hem guzellik icin )))

Bana katilmak isteyen arkadaslar olursa beklerim....

Son düzenleme:
Ilk gunumu yazayim hatta...
Sabah: yumurta, domates, peynir ve bir dilimden az ekmek.
oglen: marul ve salatalikla yapilmis salata, ve kucuk bir kase yogurt(2 tatli kasigi keten tohumu kattim).
ara: bir mandalina.
aksam: firinda pisirilmis köfte ve salata.
Aralarda yesil cay, cay, (sekersiz), bol su.

Vee spor olarakta dans etmeye basladim, isten yorgun geliyorum hafta ici nasil olur bilmiyorum ama elimden geldigince yapicam. Bugun 30 dk dans ettim.

Bugunun menusu:
Sabah: kucuk bir domates, ceyrek salatalik, 1 yumurta.
Öglen: sebze yemegi bir tabaktan az, ve 80 gr kadar yogurt.
Ara: bir kucuk mandalina.
Aksam: birkac tane köfte, az patates :-(
Arada 1 fincan kahve, cay.
Birazdan spor olarakta dans edicem bakalimmm.

Sevgili gunluk bugunun menusu:
Sabah: salatalik, kucuk bir domates, ve 1 dilim ekmek, cay.
Ögle: yarim sandvic yedim, isyerinde baska bisey bulamadim malesef.
Ara nescafe.
Aksam: Bol salata.
Simdide cay iciyorum. Bu arada gun boyu su, su. Hic ölcmedim ne kadar su ictim diye ama zaten normalde de suyu cok icerim.

Bugunun menusunu yazayimm
Sabah: 1 yumurta, kucuk 1 domates, ince 1 dilim ekmek, cay,
Ögle: Azcik kiymali makarna, ve keten tohumu karsistirilmis bir kase yogurt.
Arada: kucucuk bir kase kadar sutlac yedimmm :-( canim cok cekti. 3 yemek kasigi kadardi.
Ve dun spor yapamamistim ama bugun dans ettim ve 10 dk kadar bacak calistirma.
Aksama kuru fasulye yapiyorum, yanindada yine yogurt yicem.
ve yesil cay...

Sevgili gunlugum... Dun asiri yogunluktan yazamadim. Hemen dunku menuyu yazayim.
Sabah: Omlet, cay, bir kac tane zeytin.
Arada is yerinde cok yogundum bisey yemedim.
Ögle: Bir kase meyveli yogurt, 1 dilim kepek ekmegi uzerinde ince dilim peynirle.
Aksam: 3-4 kasik pilav, yarim porsiyon mantarli tavuk sote.
Spor yapamadim malesef, coooook yorgundum. Aslinda yaptim sayilir cunku 30 dk kadar yurudum, ve is yerinde surekli ayaktaydim.

Vee bugunun menusu....
Sabah: 1 dilim kepek ekmegi, uzerinde ince dilim peynir ve cay.
Arada sadece sicak su ictim.
Ögle: Aksamdan kalan mantarli tavuk sote, ve kucuk bir kase meyveli yogurt.
Ara: 1 mandalina ve biraz kadayif tatlisi yedim dayanamadim :-( Isten yorgun ve ac geldim tatliyida gorunce dayanamadimmmm.
Aksam: Sadece maruldan yaptigim salata ve 3 dilim sucuk.

Merhaba. Canım boynumuz aynı kilomuzda benzer hedefi 'mizde aynı bu yolda senle yürümek isterim beni kabul eder misin

Merhaba. Canım boynumuz aynı kilomuzda benzer hedefi 'mizde aynı bu yolda senle yürümek isterim beni kabul eder misin

Hosgeldinnnn canimmm. Elbette kabul ederim, etmezmiyim. Birbirimize destek oluruz, yoksa burda tek basima hissetmistim kendimi, iyiki geldin.
IInsallah biranönce zayiflariz. Sonrada alisverise

Sabah: 1 dilim kepek ekmegi, peynir, ve cay.
Ara: buyuk bir bardak yesil cay.
Henuz ogle yemegimi yemedim, gec uyandigim icin kahvaltiyi 9:30 gibi yaptim. Henuz bilmiyorum ne yemek yaparim bakalim.

Ben diyetisyene gitmiştim bi yıl önce onu uyguluyorum
Kahvaltıdan önce limonlu büyük bat
Sabah
Yulaf kepeginden pogaca yaptım ondan yedim çay ile
Ara
Şekersiz kahve
Bi mandalina
Öğle
Köfte bi dilim ekmek
Ayran
Salata
Ara bi madalına
Bir avuç çıtır leblebi
Form bitki çayı
Akşam
Bu akşam yemicem
İşimiz var gece.
Bi meyve ve biraz süt icerim

Reactions: mhn
Bende oglen 1 kase sehriye corbasi ictim, cok azda lahana ve domates kavurdum ondan yedim.
Arada 1 mandalina.
Aksam, köfte ve yine lahana kavurmasindan yedim. Bol bol da su ictim.
60-69 zayiflama grubundayim pazartesi kilo bildirimi var ama ben zayiflamis gibi hissetmiyom bakalim pazartesi sabah tartilcam.

Hosgeldin canim. Birbirimize destek verirsek daha cabuk zayiflariz. Hemde motivasyon oluyor, diyetimizi bozmamak icin.

Hosgeldin canim. Birbirimize destek verirsek daha cabuk zayiflariz. Hemde motivasyon oluyor, diyetimizi bozmamak icin.

İnşallah canım bu sefer ben epey kararlı başladım.
Diyet listemin dışına mümkün olduğu kadar çıkmamaya çalışıyorum.
Sporumu düzenli yapıyorum.
Kendime maaaaşaaallah deyimde kendi kendime nazar değmeyim bari

Maaasaaalllaaaah canim maasaaallah. Bende elimden geldigince devamini getirmek istiyorum. Istedigim kiloya gelmeden birakmiyacagim insallah. Simdilik alisverise bile cikmamaya calisiyorum, bana daha cok hirs versin diye.
Bugunun sporunuda yaptim bakalim. Dun yapamamistim ama elimden geldigince hergun yapmaya calisiyorum.

Bu arada kizlar kendi kendime karar aldim, mesela internetteyken biseyler atistirmak yerine buyuk bir bardaga su doldurdum onu iciyorum ara ara. Yemegi yerken icimden sayiyorum ve bu sayede yavas yiyorum ve az yemekle doyuyorum. Az once esim dondurma ve tatli yediii benimde canim istedi ama suyumu alip sanki yemisim gibi onu ictim. Kendi kendime dedim yesemde 10 dk sonra pisman olucam diye. Dun isten gelince gozum dondu yedim, sonra pisman oldum, keske onun yerine bir elma yeseydim dedim. ( Simdiye kadar yedim yedim de ne oldu sanki, aynada göbusu gorunce mutsuzluktan baska bisey yok elimde Tabiyki diyet bitince yicem ama az tadimlik, koca bir tabak tatli degil)
Zaten cayi kahveyi sekersiz iciyorum, su yonunden de bi sorun yok, normaldede cok su icerim.

Simdilik bunlar var yaptigim, sizinde fikirleriniz varsa yada akliniza bu tur kucuk ama etkili seyler gelirse paylasin kizlar.

Canım ben suyun içine limonda katıyorum bir dilim su hep yanımda günde 2 lt içmeye çalışıyorum.
Şeker krizim tutunca hurma yiyorum. Birde A101 de geçen gün yaban mersini kurusunu keşfettim çok az kalorisi var ondan atıyorum bir kaç tane ağzıma o şekilde bastırmaya çalışıyorum o krizleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…