65 ten 55 e yolculugum baslasin...

Bugunun menusu
Sabah: 1 dilim kepekmekmegi, yarim ince dilim peynir, 3-4 ince dilim salatalik ve cay.
Ögle: ceyrek porsiyon kiyma, yarim dilim kadar kepek ekmegi, 120 gr meyveli yogurt.
Ara 1 fincan nescafe
Aksam: Malesef esim kizimla bana hamburger aldi 1 tane yedim yanindada 1 bardak kola ictim. :-( Öyle yorgun ve actim ki bisey hazirliyacak halim yoktu onu yedim.

teşekkür ederim hoş bulduk.tartı günü pazartesi olabilir ben öyle yapıyorum iple çekiyorum şuan pztesi sabahını.bu arada bugün oruçlu değildim sabah 1yumrta, 5 zeytin biraz peynir biraz ekmek çay , öğle iş yerinde yarım paket çubuk bir bardak mısır, akşam bir tabak çorba bir tabak tavuklu yemek 1 dilim kepekli ekmek yedim çokmu yiyorum acaba kendimi baya tok hissediyorum çünkü..

Reactions: mhn
Kızlar günaydın heyoooo bugün tM bi hafta bitti ve ben 1.800 gr verdim:))))))

Cagla2525 tebrik ederim. Ben pazartesileri tartiliyorum, bakalim sonuc ne olcak. Diyet listeni yazabilirsin, fikir olur bizlerede, 1 haftada 1800 gr cok iyi bence.

Bu gunun menusu:
Sabah: 2 yumurta, 1 dilim kepek ekmegi, cay.
Ögle: 60 gr kadar mysli ve 120 gr meyveli yogurt, 1 fincan nescafe.
Ara: 1 muz.
Aksam: firinda tavuk, birkac dilim domates ve salatalik.
Henuz spor yapmadim, birazdan insallah.

Bu gunun menusu:
Sabah: 2 yumurta, 1 dilim kepek ekmegi, cay.
Ögle: 60 gr kadar mysli ve 120 gr meyveli yogurt, 1 fincan nescafe.
Ara: 1 muz.
Aksam: firinda tavuk, birkac dilim domates ve salatalik.
Henuz spor yapmadim, birazdan insallah.
merhaba mhn.benim boyumda 163.kilom 65 ve hedefim 55...ama 5 yıldır hedefim bu :) hep agzımda bir zayıflamak ama veremedim pek.cünkü yemek yapmayı sevmeyen ve yemeklerden cok keyif almayan biriyim.haliyle aburcubur,tatlı ve düzensiz yemek kilo verdirmiyor.bugun kararımı verdim artık 2.5 ay düzenli bir hayatla sanırım 8,9 kilo verilebilir.
akşama kadar calışıyorum ve bulunduğum yerde ekmek arası yiyecekler var.evden yapıp götürsem süper olacak ama okadar mutfaga uzak ve isteksizim ki.benim sorunum bu.
akşamları geldiğimde evde 1saat spor yapabilirim.yazın bende bir sayfa actım burada ramazanda ve 2,3 kilo verdim bana katılanlarla.o yüzden bende size katılmak isterim.hatta tablo yapmıştık her cuma tartılıyorduk.
şimdi,beni biraz mutfaga girme konusunda gaza getirin kızlar ve kolay,pratik şeyler söyleyin,yemek yapıp işe götürsem ne süper olur,,,birde bu düzensizliğimden dolayı diyet secemiyorum bu konudada yardım edin...ve spor olayını şöyle düşünüyorum.yarım saat dans,yarım saatte şu videolar vardı adını unuttum şimdi...ne diyorsunuz ?

Hosgeldin asena87 aramiza. Kilolarimizda hedefimizde boyumuzda ayni Elbette verebiliriz kilolarimizi. Ben bukez kesin kararliyim istedigim kiloya gelmeden birakmiyacagim. Belli bir diyet listem yok benim. Sadece abartmamaya calisiyorum, bos yere abur cuburla fazladan kalorileri engellemeye calisiyorum, arada kacamaklar oldu tabi :-( Biraz bakinca yiyeceklerin kalorilerine zaten diyorsun, 1 dilim kek yerine salata ve corba yesem karnim tok olur diye. Yada makarna yiyorsam cok az katiyorum tabagima, yaninda yogurt falan doyuyorum.
Bende spor olarak yarim saat dans ediyorum, usenmezsem bacak calistirma da yapabildigim kadar. Selulitler icin, umarim ise yarar. Isten gelince cok yorgun oluyorum, yemek, kizimin ödevleri, evi topla falan yuruyuse vaktim kalmiyor. Ama is yerindede zaten hareket ediyorum, asansoru kullanmiyorum, firsat buldugum yerlerde yurumeye calisiyorum.
Simdi sende mutfaga girip yemek yapmaya alismalisin, cunku disardan aldigin ekmek arasi birseyle gercekten cok fazla kalori aliyoruz, ama evde kendin hazirlarsan hem daha saglikli, hemde az kalorili yapabilirsin.

Evet yarin alisveris yapacagim ertesi gune yemek yapip ise goturecegim hatta :) biktim valla yemeksizlikten.

Bugunku menum:
Sabah: 2 dilim kizarmis ekmek, yumurta, salatalik, ve domates azar azar.
Ögle: 50 gr kadar mysli ve 120 gr meyveli yogurt.
Ara: Misafirlikteydim 1 kucuk dilim turta yedim, kiramadim arkadasi.
Aksam: salata, 150 gr kadar firinda balik ve 3 ince dilim haslanmis patates.
Bugun baya cok yemisim ya.

Merhaba bende 1.63 boyunda 64 kiloyum.kendime diyet arkadaşı arıyorum .açıkçası iradesiz biriyim.benimle yarından itibaren diyete başlayacak birini ariyoru.motive olmam için şart.hedefim 50 kilo

Merhaba bende 1.63 boyunda 64 kiloyum.kendime diyet arkadaşı arıyorum .açıkçası iradesiz biriyim.benimle yarından itibaren diyete başlayacak birini ariyoru.motive olmam için şart.hedefim 50 kilo

Merhaba parkshin, bize katilabilirsin. Buraya hergun yediklerini yazabilirsin, birbirimize destek olarak kurtulabiliriz bu kilolardan. Ayni boydayiz, kiloda ayni sayilir. Inanirsak basaririz
Yarindan itibaren bekliyorum, bol zayiflamalar.....

Merhaba parkshin, bize katilabilirsin. Buraya hergun yediklerini yazabilirsin, birbirimize destek olarak kurtulabiliriz bu kilolardan. Ayni boydayiz, kiloda ayni sayilir. Inanirsak basaririz
Yarindan itibaren bekliyorum, bol zayiflamalar.....
Amin inşallah ikimizede umarım istediğimiz kiloya ulaşırız

Şu iki gündür çok dikkat edemesemde yine de abarttığım hiç bisi yok.
Bugün sabah iki dilim tam tahsilli ekmek peynirle
Ara türk kahvesi şekersiz bi mandalina dışarı çıktım acıktım bi mandalina daha yedim 3civari adana kebap yedim bi dilim ekmekle
Sonra eve geldim tadimca nin findiklisindan yedim yanında bol bol leblebi yedim çok yok tutuo
Akşam yemek yemedim küçük bardak süt ile bi mandalina yedim

mrb arkadaşlar çok iyi gidiyosunuz ben ne alemdeyim acaba henüz tertılmadım pztesi 1 hafta oluyor bakalım çok bi fark yok gibi duruyor.bende sıkı bi diyet uygulamıyorum daha çok dikkat ediyorum gibi bugün oruçluydum akşam yatmadan peynirli omlet ,zeytin ve 2 dilim kepek ekmeği yedim.iftarda 2 kepçe mantar çorba kıymalı yumurta 3 kaşık bulgur yedim. akşam 1 hurma 1 incir 2 lokma börek ve çay içtm su içmeye çalışıyorum bol bol

bir türlü spora başlayamadım onuda yapsam çok iyi olacak.iş yerinde falan acıktıkça haşlanmış yumurta yiyebilirsiniz yanınızda götürüp üzerinide bol su.bi öneri sadece hem tok tutar..

bir türlü spora başlayamadım onuda yapsam çok iyi olacak.iş yerinde falan acıktıkça haşlanmış yumurta yiyebilirsiniz yanınızda götürüp üzerinide bol su.bi öneri sadece hem tok tutar..

Ela82 yumurta konusuna katiliyorum. Bende sabahlari haslanmis yumurta yedigim zaman uzun sure tok kaliyorum. Önceden sevmiyordum yumurtayi öyle yemeyi, ama uzerine aci pul biber, az tuz ve limonla bayaa guzel oluyor. Hemde ekmege falan gerek kalmadan uzun sure tok kaliyorsun.

Kızlar bi dikkat ettimki sormayın gitsin:) sabah katmelersonra pizza uzErine brovni:)

Bugün salata bol yeşillikli,2 yumurta, domates, bir dilim revani, bir bardak kahve ve bir kase corba içtim .bu saatten sonra herhangi birşey umarım yemem.sna en kötü olduğum zamanlar akşam 9 dan sonra .bana dua edin.

Oranlar hemen hemen aynı ve benim de hedefim 16 kilo vermek. Tek başıma yapması çok sıkıcı oluyordu,uzun zamandır siteyi boşladığımı düşünerek girdim ki iyi ki girmişim,bende size katılabilirim değil mi? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…