merhaba mhn.benim boyumda 163.kilom 65 ve hedefim 55...ama 5 yıldır hedefim bu :) hep agzımda bir zayıflamak ama veremedim pek.cünkü yemek yapmayı sevmeyen ve yemeklerden cok keyif almayan biriyim.haliyle aburcubur,tatlı ve düzensiz yemek kilo verdirmiyor.bugun kararımı verdim artık 2.5 ay düzenli bir hayatla sanırım 8,9 kilo verilebilir.Bu gunun menusu:
Sabah: 2 yumurta, 1 dilim kepek ekmegi, cay.
Ögle: 60 gr kadar mysli ve 120 gr meyveli yogurt, 1 fincan nescafe.
Ara: 1 muz.
Aksam: firinda tavuk, birkac dilim domates ve salatalik.
Henuz spor yapmadim, birazdan insallah.
merhaba mhn.benim boyumda 163.kilom 65 ve hedefim 55...ama 5 yıldır hedefim bu :) hep agzımda bir zayıflamak ama veremedim pek.cünkü yemek yapmayı sevmeyen ve yemeklerden cok keyif almayan biriyim.haliyle aburcubur,tatlı ve düzensiz yemek kilo verdirmiyor.bugun kararımı verdim artık 2.5 ay düzenli bir hayatla sanırım 8,9 kilo verilebilir.
akşama kadar calışıyorum ve bulunduğum yerde ekmek arası yiyecekler var.evden yapıp götürsem süper olacak ama okadar mutfaga uzak ve isteksizim ki.benim sorunum bu.
akşamları geldiğimde evde 1saat spor yapabilirim.yazın bende bir sayfa actım burada ramazanda ve 2,3 kilo verdim bana katılanlarla.o yüzden bende size katılmak isterim.hatta tablo yapmıştık her cuma tartılıyorduk.
şimdi,beni biraz mutfaga girme konusunda gaza getirin kızlar ve kolay,pratik şeyler söyleyin,yemek yapıp işe götürsem ne süper olur,,,birde bu düzensizliğimden dolayı diyet secemiyorum bu konudada yardım edin...ve spor olayını şöyle düşünüyorum.yarım saat dans,yarım saatte şu videolar vardı adını unuttum şimdi...ne diyorsunuz ?
Merhaba bende 1.63 boyunda 64 kiloyum.kendime diyet arkadaşı arıyorum .açıkçası iradesiz biriyim.benimle yarından itibaren diyete başlayacak birini ariyoru.motive olmam için şart.hedefim 50 kilo
Amin inşallah ikimizede umarım istediğimiz kiloya ulaşırızMerhaba parkshin, bize katilabilirsin. Buraya hergun yediklerini yazabilirsin, birbirimize destek olarak kurtulabiliriz bu kilolardan. Ayni boydayiz, kiloda ayni sayilir. Inanirsak basaririz
Yarindan itibaren bekliyorum, bol zayiflamalar.....
bir türlü spora başlayamadım onuda yapsam çok iyi olacak.iş yerinde falan acıktıkça haşlanmış yumurta yiyebilirsiniz yanınızda götürüp üzerinide bol su.bi öneri sadece hem tok tutar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?