65 ten 55 e yolculugum baslasin...

Aranıza bugünden itibaren bende katılmak istiyorum aynı kiloda aynı boysa sayılırız. Yaş 28 boy 1.60 kilo65.5 hedef 55 beni de kabul edermisiniz?

Reactions: mhn
Aranıza bugünden itibaren bende katılmak istiyorum aynı kiloda aynı boysa sayılırız. Yaş 28 boy 1.60 kilo65.5 hedef 55 beni de kabul edermisiniz?

Hosgeldin canim, almazmiyiz aramiza aliriz tabi. Birlikten kuvvet dogar. Bu arada bende 28 yasindayim, hos bir ay sonra 29 oluyorum ama

Gunaydin kizlar. bugun sabahki kahvaltimi yazayim: 1 haslanmis yumurta, salatalik ve cay.
Simdi de ara ögun olarak 150 gr meyveli yogurt yiyorum.
Ve 25 dk kadar dans ettim. ögleden sonrada bacak calistirmasi dusunuyorum.

Sabah bi dilim tam thilli ekmkle bi kucukyulaf kepekli pogaca peynirleri ve çay içtim
Ara
1 türk kahvesi
1 mandalina
Öğle
Annem çiğ köfte yaptı ondan çok yemiş olabilirim ama hiç ekmek yemedim yanında da bi bardak ayran uctim

Ogle corba ictim 1 mandalina yedim.
Ve arada 2 siyah erik yedim. Aksam salata ve 4 kucuk köfte. Acikmistim salatayi biraz fazla yedim galiba sistim. Bir bardakta ayran ictim.

Öğled e çok yedim ama akşam yemedim sadece bi mandalina yedim.

Sabah 1tabe yulaf kepekli pogaca 1dilim tam tahlili ekmek yedim biraz peynir ve yumurtanın beyazindan yedim
Oglede
Bi tane cupra balığı ve diyet kola içtim
Arada
biraz elma ve mandalina yedim

Bu gunun menusu:
Sabah: 2 haslanmis yumurta, birkac tane zeytin ve cay.
Ögle: corba, ve 1,5 dilim kepek ekmegi. 1 erik.
Aralarda 2 fincan kahve ictim.
Ve kizlar bugun tarti gunuydu, 64.4 ciktim sabah ac karnina. Az gitmis ama yinede olsun. Motivasyonumu bozmiyacagim. Kesinlikle 55 olana kadar devam.

Slm kızlar diyetiayenin ayrıca verdiği hafta içi sadece iki günlük programı yapıyorum bugün sabah bi tane küçük muz azıcık yumurta 5fındık çay ici tim arada kahve ve mandalina yedim
Oglede
4kofte bol salata 1dilim tam tahlili ekmek ve bi kase yoğurt yedim

Bugunku menum: Sabah: 2 haslanmis yumurta, birkac tane zeytin ve cay.
Ara: nescafe
Ögle: 3 kasik pilav, tavuklu sebze yemegi yarim porsiyon, yarim kepek ekmegi.
Ara: 80 gr meyveli yogurt, 1 erik.
Aksam: cok az makarna ve sadece maruldan yaptigim salata. Limonlu, yagsiz ve az tuzlu.
Birazdan spor da yapmaya calisacagim, cooook yorgunum. Azicik dinleneyim, ondan sonra

mrb arkadaşlar bende katılmak istiyorum 64 kiloyum 2gün oldu dikkat etmeye başlayalı ama oruç tutmaya başladım yiyip yatıyorum acaba olumsuz mu etkilerki kararsızım spor da yapamıyorum çalışıyorum bende.ama kararlıyım bir şekilde olacak bu sefer inş.

Reactions: mhn
merhabalarrr benimde boyum 1.70 kilom 67.5 bende 59-60a düşmeyi hedefliyorum beni de alın aranızaaaaa :)

Hosgeldin canim aramiza. Kilomuz hemen hemen ayni, benim 400 gr fazla tabi Bilemiyorum canim yiyip yatman bir etki edermi, sonucta oruc tutuyorsun, yani uyandiktan sonra aksama kadar bisey yemiyorsun. Sanki bisey olmazmis gibi geldi.

Bugun sabahki menum: 2 haslanmis yumurta, birkac dilim salatalik. Yumurtaya cook az tuz kattim aci pulbiner ve birazda limon, ama salataliga hic katmadim.

Öglen: Cok az kiymali makarna, biraz salata, oda azdi. 120 gr meyveli yogurt.
Ara: 1 armut, yesil cay, nescafe.

Sabah tam tahilli ekmek bi dilim peynir biraz
Ara bi mandalina bi türk kahvesi
Öğlen pogaca
Ara şekersiz latte
Akşam çok açtım dayanamadım
Pirasa biraz makarna yoğurt ve kabak salatası yedim 4-5 kaşık.

Kizlar bu arada bir gun belirlesek, tarti gunu olsa. Ben 60-69 araligindaki gruba da yaziyorum ama burdada yapsak. Haftada bir gun. Sizce nasil olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…