katıl canım :) bılgılerını vermekle baslayabılırsın mesela :)kızlarr ben de katılmak istiyorum diyete
kızlarr ben de katılmak istiyorum diyete
senle de yakınmışız :) haydi bakalım güzelce zayıflayalım :)))))Ben de 64le katilmak istiyoruum:)
Ben normalde her sabah yarım kase yagsız yogurdun ıcıne yarım paket lıght bıskuvı dograyıp yıyorum. :) ama bugun müdürüm tost yapmıs tostun ceyregınden daha azını yedım o bıle yettı suan yesılcayımı ıcıyorum lımonlu :)
benımde hazıranda nısanım varrr :) bende 15 kg vercem :) allah kolaylık versın nedıyelımBende katılmak istiyorum 70kiloyum haziranda düğünüm var 15 kilo vermek istiyorum. Nasıl başaracağım bilemiyorum
bir de dün ve bugün yediklerimi yazayım.
dün: sabah yoğurt-yulaf karışımı, öğlen 2 galeta, yeşil çay, biraz ceviz, akşam 7 tane tekir balığı, bir turşu. bu kadar
bugünse sabah yine yoğurt-yulaf ( bunun tadını da seviyorum) öğlen yani az önce iki tane konya gevreği, cubuk şeklinde, şimdi şekersiz kahve, akşamı da ya boş geçerim ya da sebze yerim. iki domates bi salatalık tadında...
ben akşam yememeliyim, gündüz fark etmiyor da...
canım bende gecen yaz dıyet yaptım 1 bucuk ay 8 kılo verdım sonrra tekrardan aldım. 1 ay once basladım kendımı kısıtlamaya ama 1 haftadır sıkı bır dıyete gırdım artık yedıklerımın hepsını kalorısepetıne kayıt edıyorum. Yaza nısanım var ve ben vıtrındekı nısanlıklara kedının cıgere baktıgı gıbı bakmak ıstemıyorummm :) kendı nısanlıgımda model ben olayım baskası gıyıpte onun uzerınde gormeyeyım ıstıyorumm. Iste boyle ınsallah burdan saglıklı bır sekılde kılo verdıgımızıde yazarız :) eee tartılma gunu belırlemıcez mı?
30 gün sayılı diyete ne yiyorsun okudum tam anlamadim akranları yeniyoruz gunduzleri ne yiyoruz pekitabii ki hangi gün diyorsanız o gün olsun veya günler. belli bir gün olursa bence de çok iyi olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?