bu arada macunun özelliği yemekten yarım saat önce yediğinde tokluk hissi veriyor.. sindirimini kolaylaştırıyor..
benim kullandığım şeyin içinde sinemaki , nar ekşisi vs o tarz bitkiler vardı..
sabah 9:30 = maalesef çavdar ekmeğim bittiği için annemde beyaz bayat ekmeği tava da ısıtmış ondan avcum kadar yedim.. domates + salata + peynir + 3-4 tane de zeytin yedim..
Allah'ımmm keşke bi bıçak olsa istediğimiz yeri küçültsek döner gibi nolurduuuuuuuuuuuuuu...
psikolojim yerle bir aynalara küstüm yine , kendimi aynadan saklıyorum asansörde falan..giyinip süslenmek içimden gelmiyor , alışveriş yapmak rahatlatcak ama kendimi o kıyafetlerin içinde görmeye bile tahammülüm yok...sanırım regl olcam
sabah 10:00 = 3 dilim tam tahıllı ekmeğin üzerine annem domates biber kaşar beyaz peynir koymuş ve fırınlamış onu yedim..
sonrasın da dükkana geldim yürüyerek ve bol bol su içtim , babam ve yanında çalışanlar etli kaşarlı pide yediler ben ise bakındım yutkundum kendime sahip çıktım
5 gibi eve geçeceğim biraz dinlendikten sonra yürüyüş parkına gidip 7-8 tur atacağım..
gelmem sanırım 7-8 arası olur..
evde kuru fasülye varmış ondan 1 tabak ekmeksiz yiyip tekrar bol bol su içeceğim..
içim sıyrıldıkça da karpuz yicem ki şişirsin beni
dün yediklerimi yazmak isterdim ama denizde o kadar yoruldum ki yemek yimedim o yüzden because I'm happyyyyyyy
bu sabah kahvaltı da yediklerim ise şöyle idi: -1 bardak şugarsız çay -3 adet siyah zeytin -4 çatal tereyağlı yumurta başka da bişey yemedim dün çok su yuttum sanırım iştahım pek yok