66 ile başlayan kilo verme yolculuğum

merve4416

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
3.737
5.499
358
Merhaba kızlar
Geçen yaz 53 kilo olan ben, bu yaza karantinada aldığım kilolar nedeniyle 66.3 kilo olarak giriyorum:KK43: Bugünden itibaren devam edemediğim diyetime be sporuma başlayacağım. İki ana bir ara öğün olarak yapacağım. Her gün Leslie 3 mil 5k yapacağım. 48 olana kadar durmak yok yola devam.

22 Mayıs: 66.3
25 Mayıs:65.8
26 Mayıs:66.1
27 Mayıs:66
8 Haziran:66.9
9 Haziran:66.3
10 Haziran:65.9
16 Haziran:65.7
17 Haziran:65.4
21 Haziran:66.1
22 Haziran:66
23 Haziran:65.1
23 Eylül:67.3
24 Eylül:66.9

Son düzenleme:
Diyetime tam olarak bugün başladım. Devamı gelir inşallah. Dün leslie 3 mil 5k yaptım.

Kesinlikle su ama arada şekersiz çay ve bitki çayi içtim
Biraz zor haberin olsun baş agrisi yapabilir
Ama o açlik krizini aşarsan herşey çok kolay
O zaman kalsın. Netten de araştırdım yan etkileri varmış. Hakiki su orucu günde 2 bardak su ile yapılıyormuş. Biri sahurda biri iftarda. Yan etkilerinden dolayı yapmaktan vazgeçtim.

Benim kilom cok fazla ama sizin tam instagramda takip ettigim bayaninki gibi.Zum_akademi onun listeside sizin gibi 2 ana 2 ara ogun.Takip edebilirsiniz herseyi paylasiyor

Benim kilom cok fazla ama sizin tam instagramda takip ettigim bayaninki gibi.Zum_akademi onun listeside sizin gibi 2 ana 2 ara ogun.Takip edebilirsiniz herseyi paylasiyor
Merhabalar ben Karatay yapmaya çalışıyorum. Dediğiniz kişiye baktım. Ekmek de tüketiyor. Bana pek uygun değil. Tavsiye ettiğiniz için teşekkür ederim

Diyete ve spora aile ziyaretlerinden dolayı 1 hafta ara verdim. Malesef ne varsa ondan yemek zorunda kaldım dikkat edemedim. Bu sabah 66.9 çıktım. Bu sabah tekrar başlıyorum

Pazartesi yeniden başladığım diyetimin 3. gününde 1 kilo verdim. Tabiki giden kilo ödemdi. Kaçamak yapmadan 3 lt su içerek ve sporumu yaparak devam ediyorum. Bugünden itibaren adım sayılarıma da dikkat edeceğim. Günde en az 15 bin adım atmaya çalışacağım.

13 Haziran Leslie 3 mil yapıldı. Dün vakit bulamadığım için yapamadım. Reglden dolayı da tartılmayacağım.

Back
X