Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyum kısa 156 cm. O yüzden bu kilo bana çok fazla. 48 için uzun bir yolum var.Kuzum kiloluda degilmissin bence, de 48 cok az yahu dikkat et
Boyum kısa 156 cm. O yüzden bu kilo bana çok fazla. 48 için uzun bir yolum var.
Geçen yaz 54 e düşmüştüm. Kıyafetlerimi yeniledim. Bu yaz o kıyafetler olmuyor. Yaklaşık 66 kiloyum. Nefes almakta zorlanıyorum kilodan dolayı. Bizim gibi kısa boylular için en fazla 55 olmak gerekiyor. Şu an xl giyiyorumBen de 157 1.56 ancayim
60 gördüm dur dedim
Kesinlikle bize olmuyor benim hedef 50.
En son 54 u gördüm Inşallah ulaşırız hedefe
Öğünleri başta öyle planlamıştım ama iki öğün yapmaya çalışıyorum. Ne kadar sürede 68 den 48 e düştünüz? Neler yaptınız?Kolay gelsin. bence ogun sayisi fazla gibi. Acligina yenilmezsen daha az yiyerek daha kisa surede hizla zayiflayabilirsin. Bende en az 68den 48e dustum
Geçen yaz 54 e düşmüştüm. Kıyafetlerimi yeniledim. Bu yaz o kıyafetler olmuyor. Yaklaşık 66 kiloyum. Nefes almakta zorlanıyorum kilodan dolayı. Bizim gibi kısa boylular için en fazla 55 olmak gerekiyor. Şu an xl giyiyorum
İnşallah hedefimize en kısa sürede ulaşırız.
4 ayda indim. Ilk 8 kiloyu 1.ayda verdim.Öğünleri başta öyle planlamıştım ama iki öğün yapmaya çalışıyorum. Ne kadar sürede 68 den 48 e düştünüz? Neler yaptınız?
Evet çok hızlı kilo alıp çok yavaş kilo veriyorum, Durmadan ilerlememiz lazım. Yoksa gitmiyor bu kilolar.Kesinlikle katılıyorum bi de biz daha yavaş veriyoruz ama olsun durmak yok.
Bi de benim.olculerim iyi değil görsen 54 demezsin 57 58 gibiyim o yüzden 50 olmam şart
Çok güzel vermişsin. Ama başta çok az yemişsin. O kahvaltı bana çok az gelir. Az yiyince de kaçamak yapıyorum doymadığım için. Ben de ekmek makarna bulgur un pirinç yemiyorum. Çok tuzlu da yemiyorum. Ama kahvaltıda bir avuç ceviz, 2 yağda yumurta, 10 zeytin, istediğim kadar peynir, salatalık domates yiyorum. Benim kahvaltım seninkine göre çok fazla ama böyle doyuyorum.4 ayda indim. Ilk 8 kiloyu 1.ayda verdim.
Kahvaltiyi genelde ayni saatte yaptim.
1 haslanmis yumurta beyazi (ikiz bebeklerim var sarisini onlara veriyodum) istedigim kadar peynir domates ve sekeriz neskafe.
Ogleden sonra yagsiz tuzsuz ne yemek varsa onu yedim ama yaninda pilav makarna ekmek vs. Olmayacak.
Bu surede hazir paket herseyi. Sekerli tuzlu yagli herseyi. Ekmegi pilavi makarnayi kestim.
Ilk hafta zorlandim ama kiyafetlerim gerim gerim gerildigi icin buna dayandim. Sonra zaten mide kuculuyo canin bisey istemez oluyo. Cok sukur son 3 aydir hic bisey yapmiyorum sabitledi.
Arada hic kacamak yapmadim demiyorum.
Mesela baktim ki kilom sabitledi gram bile inmiyo mu. O gun istedigimi yedim. Ertesi gun yeniden basladim bu duzene derken vucud sasirdigi icin yeniden kilo verme surecine girdi. Bende kendime korse ve diyet diye konu acmistim. Son zamanlarda orda tarti resimlerimi de paylastim.
Evet çok hızlı kilo alıp çok yavaş kilo veriyorum, Durmadan ilerlememiz lazım. Yoksa gitmiyor bu kilolar.
Ne kadar çok verirsek o kadar iyi. O yüzden hedefi 48 koydum. İnşallah 48 olunca göbekten de kurtulmuş olurum.
Benim de sezeryan göbeği varAy Inşallah sezeryan göbeği var benim.de
Chloe ting düz göbek challenge başladım
28 günlük
6.Ya da 7. Gündeyim
Videosunu paylaşabilir misin? Çok zorlanmazsam ben de başlayayımAy Inşallah sezeryan göbeği var benim.de
Chloe ting düz göbek challenge başladım
28 günlük
6.Ya da 7. Gündeyim
Videosunu paylaşabilir misin? Çok zorlanmazsam ben de başlayayım
Basta doymadigini hissediyosun evet ama irade sart. 1 hafta sonra ayy ben niye bu kadar cok yiyomusum diyosun.Çok güzel vermişsin. Ama başta çok az yemişsin. O kahvaltı bana çok az gelir. Az yiyince de kaçamak yapıyorum doymadığım için. Ben de ekmek makarna bulgur un pirinç yemiyorum. Çok tuzlu da yemiyorum. Ama kahvaltıda bir avuç ceviz, 2 yağda yumurta, 10 zeytin, istediğim kadar peynir, salatalık domates yiyorum. Benim kahvaltım seninkine göre çok fazla ama böyle doyuyorum.
Konunun linkini paylaşabilir misin?
Bu kadının türlü türlü videosu var
Kilo vermek için bacak kol karın
Teşekkür ederim. Ben de az yemeyi denemiştim ama yapamadım. Bu şekilde de kaçamak yapmazsam kilo verebiliyorumBasta doymadigini hissediyosun evet ama irade sart. 1 hafta sonra ayy ben niye bu kadar cok yiyomusum diyosun.
Baslarda sehir degisikligi nedeniyle duzenli paylasamadim ama yarisindan sonra galiba tarti resimlerimde varKorse & diyet 🙈
Merhaba kizlar hemen konuya giris yapiyorum. Biraz uzun kacti kusura bakmayin 🤗 27 yasindayim 3 evlat sahibiyim. Sonuncular ikiz ve 4 ayliklar. Oldum olasi cok zayif biriydim evlenmeden once 42 kiloydum. Ilk oglumda 20 kilo aldim dogum sonrasi 47ye kadar dustum. Seneler icinde bi ara kendimi...www.kadinlarkulubu.com
Insallah istedigin kiloya kisa surede inersin sendeTeşekkür ederim. Ben de az yemeyi denemiştim ama yapamadım. Bu şekilde de kaçamak yapmazsam kilo verebiliyorum
Bu videoyu mu uyguluyorsunuz