- 30 Ağustos 2017
- 888
- 533
- 103
Günaydııın :)Arada kaçamaklar diyetin devamı için iyi bence ğün içinde denğelersiniz kendinizi strese sokmayınGünaydın kızlar. Pazar günümden pek umutlu değilim. Eşimi halasina davet edildik![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydııın :)Arada kaçamaklar diyetin devamı için iyi bence ğün içinde denğelersiniz kendinizi strese sokmayınGünaydın kızlar. Pazar günümden pek umutlu değilim. Eşimi halasina davet edildik![]()
canım lütfen ümitsiz olma motivasyon en önemli şeylerden biri bu süreçte. yediklerinin takibini yaparsan biraz da egzersizle hepsi eriyip gidecek inşallah merak etme. kilo ve boyun ne kadar canım ve hedefin kaç olmak. bunları yaz bir kenara ve güzel bir program yap kendine.Selam kızlar bu böyle olmayacak birşeyler yapmak lazım verimiyeceğimi düşünüyorum kiloları gram eksilmiyorum
Çok güzel yazmışsın canım. Kızlar inanın su anda bu sayfada olmak bile çok önemli. Yeterki biz isteyelim. Hedefimiz olsun.canım lütfen ümitsiz olma motivasyon en önemli şeylerden biri bu süreçte. yediklerinin takibini yaparsan biraz da egzersizle hepsi eriyip gidecek inşallah merak etme. kilo ve boyun ne kadar canım ve hedefin kaç olmak. bunları yaz bir kenara ve güzel bir program yap kendine.
Hoş geldin. Evet ya hedefe ulaşıp rahat rahat giyinip çıkmak istiyorum şimdi göbek basen çıkıyor. Bol kıyafetlerle saklamaya çalışıyorum ama nereye kadarGünaydın kızlar bende geldim aranıza yeriniz varsa:) 1 Temmuzda 63 kilo ile başladım hedefim 8 kilo verip 55e ulaşmak inşallah hepimiz ulaşırız sağlıkla:)
Günaydın canım epey hafif bir başlangıc olmuş
Hoşbuldum canım sağol:) Yazın hiçbirşey saklanmıyor maalesefHoş geldin. Evet ya hedefe ulaşıp rahat rahat giyinip çıkmak istiyorum şimdi göbek basen çıkıyor. Bol kıyafetlerle saklamaya çalışıyorum ama nereye kadar
Cuma günü diye belirlemiştik :)Kızlar tartı günü belirlesek mi? Herkes tartı fotosu çekip koyar , olmaz mı? @Nedesemboss