ilk günün özeti
kahvaltı - 2 muz ,4 kuru erik, yeşil çay ben öyle peynir zeytinlerle kahvaltı yapabilen biri hiç olmadım kahvaltıları çoğunlukla yani %99 hafif ve meyve ile geçiren biriyim bu benim alışkanlığım (tabi bir de dünkü paket paket aburcuburlardan sonra bugün meyve ve sebzeye ağırlık vermeye karar verdim..arınmam lazım kötü hissediyorum
)
öğlen - kocaman salata (salata dediğime bakmayın, basit bir salata değil de daha doyurucu öğünlük salatalar yiyorum
)
akşam - 600 - 650 gr kadar afyon patatesi ( patatesi küp küp doğrayıp az suyla pişirip haşladım içine yeşil soğan ,maydanoz ,dereotu ,limon baharat
bugün böyleydi oldukça hafif geçirdiğimi düşünüyorum tabi bunda dün çok yememin sebebi olmuştur çok acıkmadım bugün bugün kolaydı hafif beskenmek asıl yarın nasıl geçecek bakalım :) ha bir de kahve bitki çayları var ama onları belirtmeyeyim
kalori vs. sayan biri değilim asla olmak da istemem sağlıklı şeyler yediğim sürece problem değil şimdilik..
Tarı meselesi de yılın yani ayın sonuna kadar hiç tartılmadan gitmeyi planlıyorum