68'den 54'e giden yolumda hep beraber..

plantygirl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2016
2
0
1
33
Merhaba . Ben 163 boyunda 68 kilo,26 yaşında bekar hafif etli butlu bir kızım. Şu an çalışmıyorum.Muhtemel kışı evde geçireceğim.Ben bu hafiften tombul halimi sevdiğim için hiçbir zaman diyetlere uyabilen, kararında (insan gibi :D ) yiyen biri olamadım.Açıkçası yemekle hiç sağlıklı bir ilişkim yok.İki gün kararında insana yakın yer üçüncü gün 3 günlük yemeği bir günde yerim.Bir oturuşta bir poşet abur cuburlar mı dersiniz.Demeye,anlatmaya utanıyorum :kızgın:Hep aman ben böyle de güzelim,böyle de mutluyum dedim :DBu arada haşimoto ve hipotiroidi rahatsızlığım da var.Ama yeni bir yıla bazı kötü alışkanlıklarımı bitirerek girmek,yeni yılda,yılın sonunda bambaşka biri olmayı kafama koydum.Artık değişim vakti gelmiştir.İnsan gibi yiyerek 54 civarına düşmek istiyorum.Bunu diyet vs yaparak değil de kararında yemeyi öğrenerek , yemekle sağlıklı bir ilişki kurarak başlamak istiyorum.Bu yüzden bu yaklaşık 15 kg vermek belki bir yılımı bile alabilir yani..Her akşam buraya günün özetini geçerek neler yedim içtim aktarmayı planlıyorum.Umarım burada birbirimize destek olur hep beraber güzel yeme içme alışkanlıkları ediniriz.

Hayirli olsunnn eminim motive ederiz birbirimizi. Ben de 81.4den 65.7e indim. Hedefin 55. İnşallah basaracagiz

ilk günün özeti
kahvaltı - 2 muz ,4 kuru erik, yeşil çay ben öyle peynir zeytinlerle kahvaltı yapabilen biri hiç olmadım kahvaltıları çoğunlukla yani %99 hafif ve meyve ile geçiren biriyim bu benim alışkanlığım (tabi bir de dünkü paket paket aburcuburlardan sonra bugün meyve ve sebzeye ağırlık vermeye karar verdim..arınmam lazım kötü hissediyorum :olamaz: )
öğlen - kocaman salata (salata dediğime bakmayın, basit bir salata değil de daha doyurucu öğünlük salatalar yiyorum :halay:)
akşam - 600 - 650 gr kadar afyon patatesi ( patatesi küp küp doğrayıp az suyla pişirip haşladım içine yeşil soğan ,maydanoz ,dereotu ,limon baharat
bugün böyleydi oldukça hafif geçirdiğimi düşünüyorum tabi bunda dün çok yememin sebebi olmuştur çok acıkmadım bugün bugün kolaydı hafif beskenmek asıl yarın nasıl geçecek bakalım :) ha bir de kahve bitki çayları var ama onları belirtmeyeyim :KK50:

kalori vs. sayan biri değilim asla olmak da istemem sağlıklı şeyler yediğim sürece problem değil şimdilik..
Tarı meselesi de yılın yani ayın sonuna kadar hiç tartılmadan gitmeyi planlıyorum

Çok güzel canım. Ben de sabah peynir zeytin haşlanmış yumurta domates.
Öğlen 2 ymk kaşığı zeytinyağlı fasulye
Aksam pırasa yoğurt
Simdi de yeşil cay içi yorum kuru uzum vs

Back
X