- 6 Ağustos 2020
- 32
- 27
- 3
- 31
kuru meyve denemeyi düşündün mü? yulafla beraber cocopstan daha iyi oluyor.Yulaf ezmesi ve kokopops 1.5 kaşıksade yiyemiyorum musli sevmiyorum böyle daha iyi oluyor canım kahvemi de yarı süt yarı suyla yaptım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuru meyve denemeyi düşündün mü? yulafla beraber cocopstan daha iyi oluyor.Yulaf ezmesi ve kokopops 1.5 kaşıksade yiyemiyorum musli sevmiyorum böyle daha iyi oluyor canım kahvemi de yarı süt yarı suyla yaptım.
Evet degisiklik olsun diye hurma ve kuru siyah üzümlede tuketiyorum öyle de cok faydali ve lezzetli oluyorkuru meyve denemeyi düşündün mü? yulafla beraber cocopstan daha iyi oluyor.
Süper canım çok iyi. Bu şekilde devam et asla bırakma.Evet günlükcüğüm ben geldim2 günlük regl ve ödem olayından sonra 67.5 dan 66.4 ü gördüm inanılmaz motive oldum ve hirslandim
Eki Görüntüle 2675643
Cok sağol canım tatilinden sonra seni de tam motive ve tam gaz yanima bekliyorum ✌Süper canım çok iyi. Bu şekilde devam et asla bırakma.
Tabi ki canım istemen yeterliMerhabar bende katilabilir miyim
Bende 72.5 la basladim dogum sonrasi su an bebis 8 aylik. Bende 50 li kilolara inmek cok istiyorum. Boy:160 benimde.
Tabi ki canım istemen yeterliMerhabar bende katilabilir miyim
Bende 72.5 la basladim dogum sonrasi su an bebis 8 aylik. Bende 50 li kilolara inmek cok istiyorum. Boy:160 benimde.
Yok canim emzirme işimiz bitti bizim. Haftalik olark kilo bildirimi yapabilirim. Gunde de neler yaptiklarimi yazarim insallahTabi ki canım istemen yeterliistedigin diyeti gönül rahatlığıyla yapabilirsin kilo bildirimi haftalik günlük sana kalmış canım
bebeğin hayırlı olsun emziriyor musun?