:(::(............

tabı oda guzel..aslında benım ıstedgım onu hayatmın merkezı yapmak..

Sen bir tur bosluktasin ve kendine mesgale ariyorsun galiba.
Ne demek yani hayatinin merkezi yapmaya cocuk aramak, hem de sevmezken?
Sen engelli cocukla birgun bile gecirdin mi? Biliyor musun onlara bakmanin ne kadar sabir gerektirdigini? Benim var, engelli 6 yasinda bir yegenim. Annesinin neler cektigini ben bilirim. Sandigin kadar kolay degil yani. Cicek degil bu, yemini suyunu verip buyutmuyorsun. Zaten saglikli cocuk bakmak da kolay is degil ki, nerde kaldi engelli cocuk.

Genel olarak boyle seylere karsi degilim. Kendini bilen insanlarin da bir engelli ya da engelsiz cocuk evlat edinebilecek kadar buyuk yuregi olmasini buyuk saygiyla karsilarim. Ama senin ne istediginin farkinda oldugunu sanmiyorum. Konun cok celiskili, nerden tutsan elimde kaliyor. Sen kendine baska ugras bul. Ille birsey yapiyim diyorsan, al eline hediyelerle, ihtiyaclarla, bir cocuk esirgeme kurumuna git, ya da bildigin fakir bir cocuga yardimda bulun. Hevesini boyle al. Zaten istesen de cocuk evlat edebilecegini sanmiyorum. Zaten kolay degil. Bir de bu kadar tezatliga, tutumsuzluga kimse sana cocuk mocuk vermez.

Son düzenleme:
bana bakın buraya kmsyle trtısmak ıcn yzmadım bunu..kmsenn yorumunuda umrsamıyorum..evet ccuk svmıyorum ama ıcmden öyle gelıyor..sen bı aklını topla bence yoksa ben toplrım senı

Bu cevabini görünce yazmak istedim..

Bence siz önce sabrinizi gelistirin sonra çocuk almaya ve bakmaya calisin. Su verdiğiniz cevap ancak16 yas için uygun bir tavir..bir çocuğun sorumluluğunu almaya calisan bir bayana ait olamaz... Madem yorumları dikkate almayacaktiniz neden konu açma zahmetinde bulundunuz.

bana bakın buraya kmsyle trtısmak ıcn yzmadım bunu..kmsenn yorumunuda umrsamıyorum..evet ccuk svmıyorum ama ıcmden öyle gelıyor..sen bı aklını topla bence yoksa ben toplrım senı

Biz sizi 6 üyeliğiniz, üyelere oynak dediğiniz için atmamış mıydık?
İnsan atılınca bir daha gelmemeli değil mi:34:

Back
X