69'dan 57'ye nasıl yapsam

Bugun;
11.00 az peynir domates sut 1 etimek
14.30 1 armut 1 seftali
15.00 10 badem 1 hurma
18.00 10 badem 4 kofte ayran
21.00 ayran
Gun icinde 1 lt su 2 Turk kahvesi 1 sutlu nescafe
8000 adim.
Bu ara cig bademe sardim cok yemiyorum ama hic yokta degil.
Kahvaltiyi az daha guclu yapsam sorun kalmayacakta bu ara alisveris yapamadim yumurta falan.

selam kızlar, benim içimden bu ara foruma girmek gelmiyor. Açıkçası girmeyince huzursuz oluyorum ama kendimi zorunlu hissetmekte istemediğim bi dönemdeyim. Beslenme ile ilgili problemim yok zaten iştahım olmadığı için ama keyifsizim.. ilk sayfa güncellemelerini bu konuda ben yapabiliyorum sadece onun için içimizden biri yeni bi topik açabilir mi kiloları onda güncellesek..

selam kızlar, benim içimden bu ara foruma girmek gelmiyor. Açıkçası girmeyince huzursuz oluyorum ama kendimi zorunlu hissetmekte istemediğim bi dönemdeyim. Beslenme ile ilgili problemim yok zaten iştahım olmadığı için ama keyifsizim.. ilk sayfa güncellemelerini bu konuda ben yapabiliyorum sadece onun için içimizden biri yeni bi topik açabilir mi kiloları onda güncellesek..
Keyifsiz olmana uzuluyorum.umarim en kisa surede duzene huzura kavusur durumun.
Sanirim yeni bir basliga gerek yok cunku kimse yazmiyor,ben de bugunden itibaren yazmayacaktim.
Digerleri bilir yine de.
Sizlerle yazismak guzeldi:)

modakusu modakusu asena87 asena87 canlarım bende de isteksizlik var. diyetime sadık olamıyorum topiğe girip yazmak istiyorum ama yediklerimi yazsam fena olur. size karşı vicdanım da rahat değil çünkü bi grubuz. bi süre böyle mi takılsak acaba. sonra yine buluşalım bu sayfada. belki arada yazarız.

Vallahi tebrik ederim. Metabolizman hızlı galiba, bana göre çabuk veriyorsun. 15 günde 60 olamam heralde, bu hafta misafirlerin gelmesi beni 2 günüme mal oldu
Metabolizmam yavas cok konusmustuk ya...ama bu ara az az vermeye basladim da hic kacamak yapmiyorum neredeyse.
O yuzdendir.
Benimde hedefim eylulde 60 olamkti.ama 20 gunde 4 kilo veremem..ama ugrasacagim.
Bence yediklerini elinin altinda olan bi deftere bi sure detayli (aninda mumkunse) yaz.
Oyle yapinca hic aklimiza gelmeyen bir suru atistirma cikiyor bazen.

Bu arada ben bu hafta daha cok bekliyordum cunku hafta basindada 64.2idim.dun 1 tabak mas fasulyesi yedim acaba odemmi yapti diyorum.cunku dun cok sivi tuketmeme ragmen tuvalete cok cok az ciktim.

Metabolizmam yavas cok konusmustuk ya...ama bu ara az az vermeye basladim da hic kacamak yapmiyorum neredeyse.
O yuzdendir.
Benimde hedefim eylulde 60 olamkti.ama 20 gunde 4 kilo veremem..ama ugrasacagim.
Bence yediklerini elinin altinda olan bi deftere bi sure detayli (aninda mumkunse) yaz.
Oyle yapinca hic aklimiza gelmeyen bir suru atistirma cikiyor bazen.

Bu arada ben bu hafta daha cok bekliyordum cunku hafta basindada 64.2idim.dun 1 tabak mas fasulyesi yedim acaba odemmi yapti diyorum.cunku dun cok sivi tuketmeme ragmen tuvalete cok cok az ciktim.
Beyaz çay iç canım, ödem atıyor.

Kızlar bende size katilsam nasil olur?
Ben de kimse olmadigi icin yazmama karari almistim dun.
Ama hala verecek kilom bulundugundan ve laiyka laiyka da yaziyor diye devam ettim bugun.
Buradan da devam edebilirz yeni bir baslikta acabiliriz..
Modakusu kilo gunvellemelerini yapamayacagi icin yeni baslik acabilirsiniz demisti...
laiyka laiyka ne yapalim?

modakusu modakusu dedigin gibi yeni bir baslik actim ben canim.
Zaten burada da yazan 4 kisiydik
Buyrun gelin..
Sen de toparlaninca yaz bize.
amesia amesia sen ne yapacaksin duzene girecekmisin yoksa bir sure olamayacakmisin canim?

Herkese merhaba kızlar
Çok uzun bir süredir yoktum.
Yine cenazemiz vardi. Ailemizden birini daha kaybettik.
Toparlanmak biraz güc oldu. Kadınlar kulübüne girmekte dahil hiç bir şey yapmakta istemedim.

Geçmişi hiç okumadım. Ama son sayfadaki mesajdan gordugum kadariyla grup dağılmış sanırım.

Herkese merhaba kızlar
Çok uzun bir süredir yoktum.
Yine cenazemiz vardi. Ailemizden birini daha kaybettik.
Toparlanmak biraz güc oldu. Kadınlar kulübüne girmekte dahil hiç bir şey yapmakta istemedim.

Geçmişi hiç okumadım. Ama son sayfadaki mesajdan gordugum kadariyla grup dağılmış sanırım.
Canimm hosgeldin.
Basin sagolsun.uzuldum umarim iyisinizdir simdi biraz daha.
Ölümlerde bizim icin iste mecbur alisiliyor.
Eski grupta yaxmayacaklarini isteyen birinin yeni grup isterse acabilecegini soylediler.
Ben de actim.sukur guzel gidiyoruz.
Yer tabi ki var sana :)
Yas kilo boyunu da yeniden yaz da ekleyeyim...
Buradakiler de samimi kizlar...
Baya da dusuk kilolardalar:)
Hemen gellll

Back
X