6aylık hamileyim eşim artık çocuğu istemediğini söylüyor

Btlhtpgl

Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2016
3
0
6
merhaba arkadaşlar sizleri uzun zamandır takip etsemde aranıza yeni katılmış sayılırım 2.5 yıllık evli 25 haftalık gebeyim 1 ay öncesine kadar herşey güzel giderken 1 ay önce kendi ailemin bebeğime eşya alması sonucu şiddetli kavga ettik sonucunda boşanmak istediğini dahi dedi sonunda bizim aramız düzeldi fakat şimdide çocuğu istemediğini onun için hiçbirşey yapmıycağını her fırsatta dile getiriyor napmam lazımda eşim eskisi gibi bebeğimizi sevsin bilmiyorum yardımcı olun lütfen

Su erkekler beyinsiz yemin ederim niye istemiyomus yaparken iyidi dimi ailen esya aldi diye neyin kavgasini yapiyo alicak onlarinda torunu

Konu yanlış yerde bdv de olmalı Mune Mune
Konuya dönersek ne tuhaf adamlar var yahu oldurmeni mi istiyormuş ? Allah başına bir bela verir aklı sasar azmis mi ne !!!!!

Bu adam baba mi olacak simdi. Ne kadar kompleksli bir insan. Baska sorunlar da vardir saniyorum. Sadece esya olayi boyle buyuduyse agir vaka

merhaba arkadaşlar sizleri uzun zamandır takip etsemde aranıza yeni katılmış sayılırım 2.5 yıllık evli 25 haftalık gebeyim 1 ay öncesine kadar herşey güzel giderken 1 ay önce kendi ailemin bebeğime eşya alması sonucu şiddetli kavga ettik sonucunda boşanmak istediğini dahi dedi sonunda bizim aramız düzeldi fakat şimdide çocuğu istemediğini onun için hiçbirşey yapmıycağını her fırsatta dile getiriyor napmam lazımda eşim eskisi gibi bebeğimizi sevsin bilmiyorum yardımcı olun lütfen

zaten bu saatten sonra istememek gibi bir durum söz konusu değil. sen de hamilesin üzme kendini. doğduktan sonra babalığı hisseder zaten üzerine gitme çocuğu sev sev diye..

Aileniz sevinerek hediye almis bunda sorun yapacak ne var anlamadim. Esiniz de bir garipmis :işsiz:

sütçüden yapmadım bu bebeği de geç....devlet her şekilde arkanda senin, rahat ol.

Oldu deseydin sana. Bi daha sevdirmem de bak nasıl tırsıyor kendi başına çocuk yapmadığını da ekle

Yok artim diyorum baskada bisiy demiyorum bu erkek milleti ne kadar kas kafali ya. Hediye tabiki gelcek sevincegine nie kavga ediyor boyle.sacma.bisiy olamaz. Valla cocuk doguncada kimseye sevdirmez o koca. Bence kiskanclik kompleksine girmis ve o yuzden istemiyor bebegi. Dogunca ins duzelir :( yoksa dogdukdan sonra hic cekilmez kusura bakmada allah yardimcin olsun

Back
X