- 14 Temmuz 2025
- 60
- 7
- 3
- 30
- Konu Sahibi ipekkkkkkkkkk
Cok tesekur ederım canım Allah senın cocuklarımıda hayırlı evlat eylesin ıssallah 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben mi kötü kalplıyım bı yazılanları okusana sen asıl evet bak hamıle olan benım hassasım bı konuşmalara baksana senİnanılmazsın. Çok kötü kalplisin. Hamilesin böyle konuşma bence.
Valla doğru soylursun yok aklı sıra bana laf sokuyor kendısı de ondan soyledım gerçekten nazar değer bunların arasında pısman oldum gerçekten ama bıtane cocugu olmayan bı kadınada patladım çok üzüldüm onun gönlünü almam lazım ben böyle bırı deılım ınsanları yargılayan kımın ne olacağı belli olmaz yanı çünküBoşver kız sen yorum yapanları sen öyle devam et nereye kadar giderseRabbim bağışlasn hepsini inşallah
Bide herşeyini burada anlatma nazar değer üstelik çocuklarımın iştahlari var falan yazmsn ... Aman nazar değmesin size![]()
Evet bence de gönlünü al çok hasas bir durum çünkü buValla doğru soylursun yok aklı sıra bana laf sokuyor kendısı de ondan soyledım gerçekten nazar değer bunların arasında pısman oldum gerçekten ama bıtane cocugu olmayan bı kadınada patladım çok üzüldüm onun gönlünü almam lazım ben böyle bırı deılım ınsanları yargılayan kımın ne olacağı belli olmaz yanı çünkü
Ne kadar iğrenç bir kalbiniz var sizin ya zehir dökülüyor her cümlenizden. Bi kendinize gelin. Siz çokmu iyisiniz o yüzden mi evlat veriyor Rabbim size? Kimsiniz böyle bir teşhis koyabiliyorsunuz siz? Sizin gibi annesi olan çocukları tahmin etmek hiç zor değil. Umarım hiçbirimizin evladı sizin ve sizin gibi egoist, ağzından çıkanı kulağı duymayan, kara kapkara cahil insanların evladı ile yolları kesişmesin! Sinir çıktı tepeme ne demiş kadına hadsiz terbiyesiz!Sen böyle oldukça Allah sana daha da vermez merak etme
Canım ben senden özürdılıyorum gerçekten ben böyle bırı deılım benı burda sınır ettıler çok sende bırden bore öyle yazınca tez zamanda Allah senın kucağını doldursun sana hayırlı bı evlat versın ıssallah tez zaman da dua edıcem senın ıcıntovbeler olsun ben 7 yildir cocuk ozlemi cekiyorum ama en fazla iki cocuk istiyorum umarim o cocuklara iyi bir gelecek verirsiniz oyle car car konusmakla olmuyor malesef
Biz doğulu değiliz ama teyzemin 8 tane çocuğu var sülalede en fazla çocuğu olan kendisi ve ben kendini bildim bileli linçlendi kadın işi gücü yok habire doğuruyor diye, çocuklarından biri doktor ikisi polis diğerlerininde gayet güzel meslekleri var 2 tanesi çalışmıyor sadece, 3 çocuğu olan başka bir teyzemin çocuklarından biri hapishaneye girdi. Kısacası kimin kaç çocuğa bakabileceğini kimse bilemez. Ben 1 çocuğa hakkıyla bakamam ama başkası 5 çocuğa hakkıyla bakabilir. Ayrıca tek çocuk furyası çok harika bir şey olsaydı bütün çocuklar elinde tabletle dolaşmazlardı, hepsi android kafa oldu çıktı.Söylemesine gerek yok bence tahmin ediyoruz30 yaş ve 6 çocuk. Suriyeli kişiler burayı kesfetmedilerse eğer elimizde kalan bir bölge var. Bizim yerimize de dogurun yoksa Suriyeli nüfus patlaması olmadan.
Ay ağzına sağlık kız bunlar hangı dünyada yaşıyorlar ben anlamadım benım cocuklarım telefon tablet bılmez alamaZmıyım en guzelını alırım ama hep bırbırlerıyle oymuyorlar ugrasıyorlar yanı herkezın yaşantısı farklı herkezBiz doğulu değiliz ama teyzemin 8 tane çocuğu var sülalede en fazla çocuğu olan kendisi ve ben kendini bildim bileli linçlendi kadın işi gücü yok habire doğuruyor diye, çocuklarından biri doktor ikisi polis diğerlerininde gayet güzel meslekleri var 2 tanesi çalışmıyor sadece, 3 çocuğu olan başka bir teyzemin çocuklarından biri hapishaneye girdi. Kısacası kimin kaç çocuğa bakabileceğini kimse bilemez. Ben 1 çocuğa hakkıyla bakamam ama başkası 5 çocuğa hakkıyla bakabilir. Ayrıca tek çocuk furyası çok harika bir şey olsaydı bütün çocuklar elinde tabletle dolaşmazlardı, hepsi android kafa oldu çıktı.
ben o cocuklarin gelecegini dusunerek yazdim bu sozum bi tek sana degil butun anne olmak isteyenlere eger o cocuga bakilcaksa guzel bir gelecek verilecekce dunyaya getirsinler ekonomik durumlar ortada demmeki durumunuz iyi masallah ki o yuzden bu kadar cocugu doguruyorsunuz bakicaksaniz guzel bir gelecek vericekseniz isterseniz 10 tane dogurun neler oluyor hayatta cocuklar yeri geliyor okuyamiyor okutamiyoruz bunlari düsunun lutfen bana soylediginiz sozude hic duymamis oldum bn verende Allah alanda ben elimden geleni yapiyorumCanım ben senden özürdılıyorum gerçekten ben böyle bırı deılım benı burda sınır ettıler çok sende bırden bore öyle yazınca tez zamanda Allah senın kucağını doldursun sana hayırlı bı evlat versın ıssallah tez zaman da dua edıcem senın ıcın
Biri nerelisin dedi kadına, diğeri nereli olduğu belli değil mi dedi, doğurma konusunda suriyelilerle yarışıyorsun anlamına gelen bir şey söylendi, biz 1 taneye bakamıyoruz, siz o çocuklara hakkıyla bakamazsınız dediler. Yani gayette bir sürü şey söylediler kadına, konu sahibinin tepkileri fazla oldu ama durup dururken de söylemedi benceBeşi de normal doğum ise bu da normal doğum olur. Endişe etmeyin
İnsanlar size birşey demiyor bence siz baştan okuyun bı yazılanları. Siz insanlari hamilelik kaynaklı hormonlar yada beş ufak çocuktan basınız ağrıyor olabilir yanlış anladınız.
Sakin olun burası sanal ortam herşeyi çokta ciddiye almayın. Hayırlı doğumlar olsun. Bakabiliyorsan bakabilecegin yetistirebilecegin kadar doğur.
Bende doğulu deılım işim dogulu ve kayınvalıdemın 5 oğlu var hepsı bırbırınden hayırlı düzgün evlatlar hepsının ısı evı barkı çokluğu çocuğu var bunlar ne yaşıyorlar yaBiz doğulu değiliz ama teyzemin 8 tane çocuğu var sülalede en fazla çocuğu olan kendisi ve ben kendini bildim bileli linçlendi kadın işi gücü yok habire doğuruyor diye, çocuklarından biri doktor ikisi polis diğerlerininde gayet güzel meslekleri var 2 tanesi çalışmıyor sadece, 3 çocuğu olan başka bir teyzemin çocuklarından biri hapishaneye girdi. Kısacası kimin kaç çocuğa bakabileceğini kimse bilemez. Ben 1 çocuğa hakkıyla bakamam ama başkası 5 çocuğa hakkıyla bakabilir. Ayrıca tek çocuk furyası çok harika bir şey olsaydı bütün çocuklar elinde tabletle dolaşmazlardı, hepsi android kafa oldu çıktı.
Doğru söylüyorsun kım ıster çocuğu kötü yerlerde olsun ama 1 tanede olsa 5 tanede olsa neyın ne olacağı bellı deıl canım tabıkıde herkesın yaşantısı farklı ben 1 tane çocuğu olup çok düzgün ınsanlar tanıyorum ama cocugu hayırlı deıl düzgün deıl yanı bu nasıp hep dua edıyorum yaptığım bu onlara çok güzelde bakıyorum berkı yetemıyorum dur elımden gelen herseyı yapıyorum amaben o cocuklarin gelecegini dusunerek yazdim bu sozum bi tek sana degil butun anne olmak isteyenlere eger o cocuga bakilcaksa guzel bir gelecek verilecekce dunyaya getirsinler ekonomik durumlar ortada demmeki durumunuz iyi masallah ki o yuzden bu kadar cocugu doguruyorsunuz bakicaksaniz guzel bir gelecek vericekseniz isterseniz 10 tane dogurun neler oluyor hayatta cocuklar yeri geliyor okuyamiyor okutamiyoruz bunlari düsunun lutfen bana soylediginiz sozude hic duymamis oldum bn verende Allah alanda ben elimden geleni yapiyorum
Bıdaha dıyorum tez zaman da Allah senın kucağını doldursun hayırlısıyla işşallah sende güzel bı anne olursun klomen var bı deneseneben o cocuklarin gelecegini dusunerek yazdim bu sozum bi tek sana degil butun anne olmak isteyenlere eger o cocuga bakilcaksa guzel bir gelecek verilecekce dunyaya getirsinler ekonomik durumlar ortada demmeki durumunuz iyi masallah ki o yuzden bu kadar cocugu doguruyorsunuz bakicaksaniz guzel bir gelecek vericekseniz isterseniz 10 tane dogurun neler oluyor hayatta cocuklar yeri geliyor okuyamiyor okutamiyoruz bunlari düsunun lutfen bana soylediginiz sozude hic duymamis oldum bn verende Allah alanda ben elimden geleni yapiyorum
Şu yorumuna kadar kadar seni savunuyordum istediğin kadar doğur kimenee ama bu olmadı ipekk ya kimseye bu şekilde denilmez çok küstahça oldu ayıp oldu kadın sana kötü birşey demediki ne diye beddua ediyorsun bide hamilesin.Sen böyle oldukça Allah sana daha da vermez merak etme
Bence onların sizin kaç tane doğurduğunuza karışması ne kadar yanlışsa, sizin de çocuk hasreti çekiyorum diyen bir kadına beddua etmeniz o kadar yanlış. Hamilesiniz beddua etmeyin, bence kadının gönlünü de alın yaniBende doğulu deılım işim dogulu ve kayınvalıdemın 5 oğlu var hepsı bırbırınden hayırlı düzgün evlatlar hepsının ısı evı barkı çokluğu çocuğu var bunlar ne yaşıyorlar ya![]()
Aldım aldım valla o konuda çok pısman oldum gerçektenBence onların sizin kaç tane doğurduğunuza karışması ne kadar yanlışsa, sizin de çocuk hasreti çekiyorum diyen bir kadına beddua etmeniz o kadar yanlış. Hamilesiniz beddua etmeyin, bence kadının gönlünü de alın yani