- 13 Mart 2023
- 3.130
- 4.709
- 63
- 24
- Konu Sahibi ipekkkkkkkkkk
amin tesekkur ederim cnmTabiki de öyle Rabbim nasip edince oluyor herşey
Rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin inşallah
İnşallah tez zamanda güzel haberi alirsnz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin tesekkur ederim cnmTabiki de öyle Rabbim nasip edince oluyor herşey
Rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin inşallah
İnşallah tez zamanda güzel haberi alirsnz![]()
Boşver deme böyle bence pişman oldu sonra yazdığına. Çocuklar üzerinden hiçbirimiz olumsuz bir şeyi çağrıştırmayalımKadın sana ne yazmış sen ne diyorsun veren Allah alır da elinden, ettiğin laflara dikkat et!!!!
Evet normel canım ama bu sezeryan olucakNormel mi
Gerizekalı laflarına da pişman oldu mu sence?Boşver deme böyle bence pişman oldu sonra yazdığına. Çocuklar üzerinden hiçbirimiz olumsuz bir şeyi çağrıştırmayalım![]()
Sen nedıosun acaba gerızekalı olan sensın bence bı mesajları oku öyle yorum yap tabıkıde pısman oldumGerizekalı laflarına da pişman oldu mu sence?
Böyle insanın hesap etmediği nokta o. Veren Allah alır da bu olumsuzu çağırmak değil gerçeklerdir. Olmayana yok diye böyle laf edilmez
Olmadı çünkü destekçileri oldu ve bu yüzden pişman olmayacak da. Bu sitede işler böyledir biliyorsun.Gerizekalı laflarına da pişman oldu mu sence?
Böyle insanın hesap etmediği nokta o. Veren Allah alır da bu olumsuzu çağırmak değil gerçeklerdir. Olmayana yok diye böyle laf edilmez
Bak yine aynı şeyi yapıyorsun işte. Kadın sana gerizekalı demedi. Sen dedin ve hakaret ettiğine pişman olup olmadığını soruyor.Sen nedıosun acaba gerızekalı olan sensın bence bı mesajları oku öyle yorum yap tabıkıde pısman oldum
Ben sizlere soyledıgım hıc bırseyden pısman olmadım ama o kadına yazdığım şeyden pısman oldum emın ol Ve bu sızı alakadar da etmez bence deılmıOlmadı çünkü destekçileri oldu ve bu yüzden pişman olmayacak da. Bu sitede işler böyledir biliyorsun.
Bana nasıl gerızekalı demedıBen sizlere soyledıgım hıc bırseyden pısman olmadım ama o kadına yazdığım şeyden pısman oldum emın ol Ve bu sızı alakadar da etmez bence deılmı
İşte anlamayan insana laf anlatyrz. Rabbim yavrularina sabırlar versin akıl sağlığı versinBak yine aynı şeyi yapıyorsun işte. Kadın sana gerizekalı demedi. Sen dedin ve hakaret ettiğine pişman olup olmadığını soruyor.
Allah sana akıl saglıgı verdın bence terbıyesıze bak hala cocukların dıo sen kendı çocuklarının ruh sağlıyla ılgılen mılletın deılİşte anlamayan insana laf anlatyrz. Rabbim yavrularina sabırlar versin akıl sağlığı versin
Bak burda gerızekalı laflarına pısman oldumu sence dıo ona kaldı ben pısman olmusum olmamışımOlmadı çünkü destekçileri oldu ve bu yüzden pişman olmayacak da. Bu sitede işler böyledir biliyorsun.
Aynen bize hakaret edip pişman olmadın biz de bunun farkındayız zaten. Neyse daha uzatmaya gerek yok sağlıkla kucağına al bebeğini.Ben sizlere soyledıgım hıc bırseyden pısman olmadım ama o kadına yazdığım şeyden pısman oldum emın ol Ve bu sızı alakadar da etmez bence deılmı
Ben sıze hakaret etmedim soyledıgınız seylerın cevabını verdım yanı ben soru sordum destek olacağınıza Nıe ay bakabılıomusınız ay pıskolejılerı ay ekonomık ay yetemıosunuz falan yanı sen nerden bılıosun ben yetıomuyum yetmıyorum bu arada saol bak ınsan ca konuşulunca düzgün cevap verıyormusum demekkkı Allah ısteyen olmayan olan herkeze nasıp etsın olanlarında. Hayırlı etsınAynen bize hakaret edip pişman olmadın biz de bunun farkındayız zaten. Neyse daha uzatmaya gerek yok sağlıkla kucağına al bebeğini.
Sadece nerelisin diye sormuştum bunca hakareti hakettiğimi düşünmüyorum.Ben sıze hakaret etmedim soyledıgınız seylerın cevabını verdım yanı ben soru sordum destek olacağınıza Nıe ay bakabılıomusınız ay pıskolejılerı ay ekonomık ay yetemıosunuz falan yanı sen nerden bılıosun ben yetıomuyum yetmıyorum bu arada saol bak ınsan ca konuşulunca düzgün cevap verıyormusum demekkkı Allah ısteyen olmayan olan herkeze nasıp etsın olanlarında. Hayırlı etsın