- 11 Mayıs 2016
- 56
- 4
- 36
- 34
- Konu Sahibi hanife_ada
-
Kalp atışı 10 12. Haftalarda duyulur demişti bana doktor. Baktım bende şimdi netten yanlışmı hatırlıyorum diye. Öyle yazıyor henüz erken. Baska doktora gidin. Tavsiyem özel hastane olmasın.Yardımcı olun lütfen kafam çok karışık ve morelim çok bozuk
yok cnm o kadar degil..7 ve 8.haftalarda duyulur genelde.kesede 6 ve 7. haftalarda..Kalp atışı 10 12. Haftalarda duyulur demişti bana doktor. Baktım bende şimdi netten yanlışmı hatırlıyorum diye. Öyle yazıyor henüz erken. Baska doktora gidin. Tavsiyem özel hastane olmasın.
Herkeste aynı olmayabilir ama bence bu yüzden 10 12 hafta diye belirli bir süre var. Bence başka bir doktora gitsin kendisini aydınlatacak. Bende böyle bir doktora gitmiştim. Ozel hastanelerden çok cekmeme rağmen belli bir doktorum olsun istedim diye yine ozele gittim.yok cnm o kadar degil..7 ve 8.haftalarda duyulur genelde.kesede 6 ve 7. haftalarda..
konu sahibinin erken bnce.1hafta 10gun daha beklesin.
azarlamak mi??! izin vermeyin buna..gerekirse siz de bagirip cagirin cikin gidin..nolcak dovecek mi sizi?? iki kişi karsi ciksa bi daha azarlayamazlar..yaptirmayin..Çok teşekkür ederim ınan doktora kalsa sapasaglam bebe gi aldiralim diyor özel e gidiyorum devlette pek guvenemiyorum karnına çok sert bastırdı canımı yaktı ikincisi bana birşey anlatirkende köpeğe anlatır gibi sana diyorum duymuyormusin be dedi resmen ınan istediğin kadar tatlı dille anlat derdini devlettekine seni azarliyor onlara gitmek istemiyorum.
Yardımcı olun lütfen kafam çok karışık ve morelim çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?