6hafta 5 gunluk hamileyim bebek gozuktu ama kalp atisini duyamadilar boyle durumla karsilasan varmi

7. Haftani bekle canm.
Bizim doktor erken surecte gittigumiz ic8n alttan muayne etti oyle duyduk kalp atimini.
Karindan ultrasyonla 7. Hafta gibu duyulur

Karından bakıldıysa biraz daha geç duyulabiliyor ama dr ne dedi ,kalp atışı duyulmayabilir endişenleme gibi rahatlatıcı bir şeyler demedi mi ,sormadınız mı

Dobbler de baktılar göremedi kanamanın varmı die sordu yk dedim sonuçları doktoruna gösterdim bebek rahmetli olmus dedi kürtaj yapmak gerek dedi ben belki geç dollenmedir geçen hafta gittim keseden yolk kesesini göremediler bu hafta gözüktü bebekte gözüktü haftaya gel bakalım yeniden belki gözükür o zaman dedi cumartesiye sıra aldım bunu da kaybetmek istemiyorum ikinci kaybımız olur

İlk bebegimi kan pihtilasmasndan kaybettim bunda ignemi ve progesteron kullanıyorum herşeye dikkat ediyorum araştırma yaptım biraz kimisi 8 haftada görüyor alttan baktılar üstten gözükmedi biraz kilom var

Canım içini ferah tutmaya çalış. Senden 1-2 hafta sonra olupta anca kalp atimini duyanlar olabiliyor.
Allah yardimcin olsun.
Kucağına almak nasip olsun inşallah bu bebeğini. Üzülme.

Çok teşekkür ederim canm inşallah hatta bugün tesadüfen yengemin fotoğraflarına bakarken ultrasonlari geldi elime benim gibi dubblor çektirmiş ve aynı haftada gebelik var orada 6 hafta 4 gün yengem o gün keseden bebeği göremediklerini hatta boş gebelik olduğunu söylemiş doktor ve aynı doktor bana da söyleyen yengem 5 gün sonra tekrar gitmesi ş bebeği ve kalp atışını duymuş yani doktoruna yanılma payı var o yuzdn doktorum mu degistirsm

Bildiginiz iyi bir doktor varmı darica, pendik ,kartal , maltepe olabilir oralara gidebilirim

Yardımcı olun lütfen kafam çok karışık ve morelim çok bozuk
Kalp atışı 10 12. Haftalarda duyulur demişti bana doktor. Baktım bende şimdi netten yanlışmı hatırlıyorum diye. Öyle yazıyor henüz erken. Baska doktora gidin. Tavsiyem özel hastane olmasın.

Başka doktorada gidin bendede olmustu. Ultrason cihazindan bile fark ediyor. Duyamayibca doktor daha donanımlı bi cihaz var onla bakalim dedi Ayni hastanede farklu ultrason cihazinda kalp atisini duyduk

Kalp atışı 10 12. Haftalarda duyulur demişti bana doktor. Baktım bende şimdi netten yanlışmı hatırlıyorum diye. Öyle yazıyor henüz erken. Baska doktora gidin. Tavsiyem özel hastane olmasın.
yok cnm o kadar degil..7 ve 8.haftalarda duyulur genelde.kesede 6 ve 7. haftalarda..
konu sahibinin erken bnce.1hafta 10gun daha beklesin.

Henüz duyulmasa da görülebiliyor ultrasonda.
Görülmedi mi?
Açıkçası normalde duyulması gerek, inşallah makineden falandır.

Çok teşekkür ederim ınan doktora kalsa sapasaglam bebe gi aldiralim diyor özel e gidiyorum devlette pek guvenemiyorum karnına çok sert bastırdı canımı yaktı ikincisi bana birşey anlatirkende köpeğe anlatır gibi sana diyorum duymuyormusin be dedi resmen ınan istediğin kadar tatlı dille anlat derdini devlettekine seni azarliyor onlara gitmek istemiyorum.

yok cnm o kadar degil..7 ve 8.haftalarda duyulur genelde.kesede 6 ve 7. haftalarda..
konu sahibinin erken bnce.1hafta 10gun daha beklesin.
Herkeste aynı olmayabilir ama bence bu yüzden 10 12 hafta diye belirli bir süre var. Bence başka bir doktora gitsin kendisini aydınlatacak. Bende böyle bir doktora gitmiştim. Ozel hastanelerden çok cekmeme rağmen belli bir doktorum olsun istedim diye yine ozele gittim.

Ilk çocuğum birşey de bilmiyorum. 4 haftalıktı. Kalp atışı yok diyip tarih verdi gel bakalım kalp atışı varmı bakıcaz dedi. Ben şok tabi. Nasıl yani atmaması gibi bir durummu söz konusu dedim. Allah bilir orasını herşey kısmet gibi birşey dedi. Lan mal bizde biliyoruz onu. Sen doktor olarak bana desene şu tarihe kadar kalp atışı sesi duyulmaz şu tarihten sonra duyulur rutin bu diye. Ben o korku ile gittim devlet hastanesine doktora anlattım olanı biteni. Oda öyle şey mi söylenir ya dedi. Olayı açıkladı da benim icim rahat etti.

azarlamak mi??! izin vermeyin buna..gerekirse siz de bagirip cagirin cikin gidin..nolcak dovecek mi sizi?? iki kişi karsi ciksa bi daha azarlayamazlar..yaptirmayin..
neyse siz iyi bir dr bulun bikac gun daha bekleyin oyle gidin..

Yardımcı olun lütfen kafam çok karışık ve morelim çok bozuk

Arkadasima oldu aynisi. Doktor kalp atislari durmus olabilir, 1 hafta sonra tekrar gel bakalim dedi. Arkadaşım 4. Gun dayanamayip baska doktora gitti. Son adet tarihinden epey sonra olmus bebek. Yani beklenen gebelik haftasindan kucukmus.

Simdi 7 aylik, tosun diye seviyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…