Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb arkadaşlar 6 hafta 6 günlük hamileyim ve bebeğim 9 mm boyutlarında gebeliği bu kadar olan bebeğinin kaç mm olduğunu yazarsanız çok sevinirim tşk ederim cvplarınız için.
canım ben 8.haftada kontrole gittiğimde bebeğim 12 mm di.11.haftada 45 mm.dün gittim yine 12+6 günlüktü bebeğim 65 mm olmuş.allahın izniyle bugün 13 haftalık olduk.bebeğin boyu herkese göre değişiyor.canını sıkma
Merhaba arkadaslar bir hafta once doktora gittim ultrasonda bebegim 9 mm dedi ama kac haftalik die sordum bisey demiyo doktorum sizce ne zaman bu boyutta olurmrb arkadaşlar 6 hafta 6 günlük hamileyim ve bebeğim 9 mm boyutlarında gebeliği bu kadar olan bebeğinin kaç mm olduğunu yazarsanız çok sevinirim tşk ederim cvplarınız için.
Bu kadar irdeleme her şeyi eğer bi problem olsaydi doktor söylerdi her hafta boy mu ölçeceksinmrb arkadaşlar 6 hafta 6 günlük hamileyim ve bebeğim 9 mm boyutlarında gebeliği bu kadar olan bebeğinin kaç mm olduğunu yazarsanız çok sevinirim tşk ederim cvplarınız için.