6hafta 6 günlükken bebek kaç mm olmalı normalde yazabilirmisiniz arkadaşlar

endişelenme canım her bebek farklı oluyor kimi iri kimi küçük mesela ablamla benim bebegim arasında aynı zamankar dogmasına ragmen fark vardı zira benim kızım iri ablamınki daha minyon dogdu ama saglıklı şükür

slm kızlar bende bugün gittim 6 hafta 4 günlük bebeğim 5.8 mm dedi doktor gelince nette baktım banada küçük geldi inş. bir sorun yoktır pıt pıt kalbide atıyordu meleğimin allah tüm herkesin hayırlısıyla sağlıklı sıhatlı bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inş.

endişeye mahal yok benimki sadece 7 mmidi gittiğimde tam 6,5 hafta dedi bana için rahatlasın diye yazayım dedim sırnaşık şey

kızlar gülmeyin ama ben 10 hatlık oldum bebeğimin kaç mm olduğunu bilmiyorum ? ultrasyon görüntüsü falan var kalp atışlarınıda dinlemiştik sizce doktor mu değiştirim :S ilk gebeliğim nebilim ben hiç aklıma gelip sormadım doktorda bişe demedi. sadece adetime çok yakın sürede hamile kalmışım geç döllenme olmuş 1 hafta geriden geliyor bebeişin ma zamanala arayı kapatıyolar dedi.

kızlar bende 6+3 lükken gittim bebek 4.1 mm di sizinkileri okuyunca küçük geldi bide doktorum 2 hafta sonra çağırdı acaba bi sorun mu var ben bir önceki bebeğimi 9 haftalıkken kaybettim bunda çok korkuyorum hep kötü hisler var içimde sizdede böyle şeyler yaşayan varmı her an bebeğimi kaybetmekten korkuyorum normalmi bu duygular:çok üzgünüm:

mrb arkadaşlar 6 hafta 6 günlük hamileyim ve bebeğim 9 mm boyutlarında gebeliği bu kadar olan bebeğinin kaç mm olduğunu yazarsanız çok sevinirim tşk ederim cvplarınız için.

merhaba tatlım daha bu sabah doktorumla görüştüm 6 haftalık gebeyim bebeğim 17 milim 5 haftalıkken 15 di doktorum normal olduğnu gayet güzel olduğnu söyledi umarım bi sorun yoktur sen yinede doktoruna danış bence

canım ben 8.haftada kontrole gittiğimde bebeğim 12 mm di.11.haftada 45 mm.dün gittim yine 12+6 günlüktü bebeğim 65 mm olmuş.allahın izniyle bugün 13 haftalık olduk.bebeğin boyu herkese göre değişiyor.canını sıkma

evet bu durum bebeğin boyuyla alakalıysa anne babaya göre milimi değişiyodur benim boyum 177 eşim 190 o yüzde 6 haftalık 17 milim dr um çok güzel dedi bende korktum şimdi sayım yüksek diye

mrb arkadaşlar 6 hafta 6 günlük hamileyim ve bebeğim 9 mm boyutlarında gebeliği bu kadar olan bebeğinin kaç mm olduğunu yazarsanız çok sevinirim tşk ederim cvplarınız için.
Merhaba arkadaslar bir hafta once doktora gittim ultrasonda bebegim 9 mm dedi ama kac haftalik die sordum bisey demiyo doktorum sizce ne zaman bu boyutta olur

Kızlar yazdıklarınızı okuyunca bende korktum. Bu kadar fark olur mu ki normal mi yani? Benim 5+5'te 2,5 mm'di bebeğim. Kalp atışlarını duyduk ama çok küçük değil mi??? Bir terslik yoktur inşallah?

Canım ben 7. Haftaya girdiğimde gittim geçen cuma ve 6.2 mm çıktı . Seninki gayet iyiymiş bence . Ve doktor gayet güzel sağlıklı annesi dedi bana . Endişe etme büyürler onlar birşey olsaydı doktor söylerdi. Her bebek aynı olmuyor demekki sen 9 mm ye az demişsin bak benim 6 çıkmış

İnternetten de bakmıştım ben 5-6 . Haftalarda 4-5 mm boylarında 7-8 . Haftalarda 7-14 arasında olabiliyormuş

Bu kadar irdeleme her şeyi eğer bi problem olsaydi doktor söylerdi her hafta boy mu ölçeceksin

Back
X