- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
- Konu Sahibi 1ciftyesilgoz
-
ya çok teşekkür ederim:) Çok şükür ,her gün şükrediyorum kurtulduğuma.. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın sözü boş değil. Benimde gelecek günlere umudum tam.Yat kalk şükret kurtulduğuna...
Emin ol bu senin sınavındı, güzel günler seni bekliyor :)
Çok ama çok teşekkür ederim güze dilekleriniz için..Ayyy gözün aydın rabbim çektiklerine kefaret çok güzel insanlarla karşılaştırsın şok oldum inan
:) merak edip bakman bile beni mutlu etti.. İnşallah mutlusundur beklediğine değmiştir canım. Allah şaşırtmasın .Seninle birlikte Şafak saymıştık sonra konunu okumuştum arada girip bakıyordum ne yaptığını merak edip senin adına çok sevindim inşallah bundan sonra karşına düzgün bir adam çıkar fe mutlu olursun
Benim 1. Eşim öküzün tekiydi, ona rağmen nasıl sevmiştim onu. Aldatmadan tut da para saklamağa iftira atmaya ne ararsan vardı... buna rağmen beni o terketti:)ya çok teşekkür ederim:) Çok şükür ,her gün şükrediyorum kurtulduğuma.. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın sözü boş değil. Benimde gelecek günlere umudum tam.
Merak etmeniz çok normal ama inanın bu sorulara cevap vermekten yoruldum :/ Tabiki mükemmel bi adam değildi mesela tembeldi çalışmayı sevmezdi ama onun dışında hiç bir problem yoktu. Öyle ki şidet vs bulunmadı hiç .İçtiği madde dışardan belli edecek bir madde değildi . açıkcası sorunlu bir düğün hazırlığı yaşadık aile içinde. İlgilenmem,çözmem gereken çok fazla sorun vardı. Ama ne olursa olsun kimden böyle birşey yapmasını bekleyebilirsiniz ki. Her evlilikte,nişanlılıkta sorunlar oluyor . Bizim sorunlarımız da geleceğin sinyallerini veren sorunlar değildi. Ben sorunlarla boğuşurken onda ki farklılıkları sezemedim. İçinde gizlediği sapıklığına değinmiyorum bile. Olan oldu,çok şükür bitti neyse ki.Merakimdan soruyorum birazda urperdim hic mi sinyal vermedi.yani bunca yil birlikte buyudum demissiniz hic mi anlamadiniz? Hic mi cinsell konularda konusmadi ? 6 yil dile kolay bir yerlerde gordunuz de gormezlikten mi geldiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?