6yıl birliktelik,6 ay evlilik(güncel-Boşandımm:))

Gözün aydın :) senin için en hayırlısı olmuş.
Eski konunu şimdi okudum ve ağzım açık oludum. İnsanlar nasıl böyle değişebiliyor aklım almıyor kendini hiç belli etmemiş gerçekten. İnsan sevince de bazı şeyleri göremiyor.
Yeni hayatınızda başarılar dilerim

Okudum.Evlerden ırak,keşke tedavi olup kurtulsa,belki de adam halinden memnundur

Senin adına sevindim,hayırlı olsun

Basiretimin bağlandığını söyleyebilirim evet ama onu tanıyanlarda büyük şok yaşadılar yani dışardan çok mülayim durur. İnşallah başkalarının da hayatını karartmaz. Teşekkür ederim :)

Yaaa çok sevindim :))) inşallah kalan hayatınızda kıymetinizi bilip yüzünüzü güldürcek insanlarla beraber olursunuz. İşte aşkta dostlukta hepsinde..

O kafadan kontak sapık rahatsız etmiyor sizi di mi?

Yaaa çok sevindim :))) inşallah kalan hayatınızda kıymetinizi bilip yüzünüzü güldürcek insanlarla beraber olursunuz. İşte aşkta dostlukta hepsinde..

O kafadan kontak sapık rahatsız etmiyor sizi di mi?
Bundan sonra yoğurdu üfleyerek yiyeceğimden eminim :)Yine de dua ediyorum allah şaşırtmasın . İlk zamanlar peşimi bırakmıyordu ama 3 aydır hiç rahatsız etmiyor.

Ayy kendimi gördüm :) hayırlı olsunnn bekarlığın tadını çıkarın, ki bu boşandıktan sonra çok daha eğlenceli oluyor

Kurtulmussun insallah bundan sonra hep mutlu olursun

Çok sevindim eski konunuzu okudum, kurtulmuşsunuz iyi ki çocuğunuz olmamış bundan sonrası için mutluluklar diliyorum. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın

Eski konuyu okumuştum gözünüz aydın böyle bir psikopattan kurtulmuşsunuz Allah iyilerle karşılaştırsın bundan sonra

Eski konunuzu okudum ve sizin adiniza uzuldum. Hakkinizda en hayirlisi olduguna inaniyorum.

Bosanma kelimesinin yanina her ne kadar yakismasada sizin hayatiniza yakisacak bir cumle olacagina inaniyorum. Cok sevindim bosandiginiza.

Bundan sonra cok cok mutlu olursunuz insallah.

hakkında hayırlısı olsun

Eski konunuzu okudum da inanamadım, böyle şeyler var mı hala ya.. Buraya üye olduğumdan beri çok korkunç şeyler okuyorum, acaba üye olmakla hata mı ettim bilemiyorum..
Rabbimin sevdiği kullardanmışsınız, umarım bundan sonra sizi hakeden birisi ile çok mutlu olursunuz.

Eski konunuzu okudum da inanamadım, böyle şeyler var mı hala ya.. Buraya üye olduğumdan beri çok korkunç şeyler okuyorum, acaba üye olmakla hata mı ettim bilemiyorum..
Rabbimin sevdiği kullardanmışsınız, umarım bundan sonra sizi hakeden birisi ile çok mutlu olursunuz.
Bir insanı 6 yılda tanıyamamak bu da çok enteresan...

Töbe estağfurullah.. allah yardımcın olsun bundan sonra. Şaştım kaldım, nasılda kendini gizlemiş yıllarca. Bu ne yaaa. Pis sapık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…