7/24 aldatirim seni diyen eş kişisi...

kim tutuyor yapacagı varsa sonuçlarınada katlanır.
Allah'ım ya

Arkadaşım, bu paranoyakça kıskançlık çok kötü bir şey. Yalanını yakaladıysan 2 seçeneğin var: 1. Terk etmek çünkü yalanlarını affedememek 2. Kalmak ama yalanlarını unutmak. Hem kalıyorsunuz hem de yalanlarını asla unutmayıp paranoyaklaşarak kendi hayatınızı da karşınızdakinin hayatını da zindan ediyorsunuz. Hata sende canım, eşin az bile demiş. Beni her saniye dedektif gibi kontrol eden ve buna bahane olarak da geçmişte söylediğim belki de çok masum olan bir iki yalanı gösteren ( ya da çok büyük yalanlarımı bahane eden, fark etmez yani) kişiye bu sözlerin âlâsını ederim. Gitmeyip kalıyorsan yalanı da unutacaksın aldatmayı da affedeceksin hatta dayağı bile sineye çekeceksin. Bunları kabul edemiyorsan da arkana bile bakmayıp terk edeceksin. Ama çocuklarım var, ama yuvamı bozmayayım, ama gidecek yerim yok... Aması yok arkadaşım yok!!!

Yakında eşim de bana böyle soylecek. Çünkü ben de bunaltiyorum galiba.
Esine kızmakla birlikte bunları söyleten sensin diyorum.

İşin içinde kıskançlık mı var? Yanü bu konular yüzünden tartışıyorsanız o kelimeyi kullanması normal. Atıyorum eğer sürekli bir kıskançlığınız varsa karşılık olarak ben istesem aldatırdım seni der. Üstüne gitmeyin bunaltmayın adamı nefes alsın biraz :) b

Ay çok şey yazmak geldi içimden yazmayım eşin sanki aşağılık kompleksinde siz isterseniz bulamayacaksıniz sanki sunepeye bak

Bir tek benim mi aklıma çoktan aldattığı geldi? Bana kalırsa birisi var, yakalarsanız diye yolunu yapıyor. Ben böyle bir adamla evlilik sürdürmeyi falan düşünmezdim, bunun lafını eden adam yüksek ihtimalle icraate geçmiştir zaten. Aldatmak alışkanlık haline dönüşüyor bir süre sonra.

Bazi erkekler kendilerini bulunmax hint kumasi saniyor merak etmeyin bosverin gitsin. Bi dene bak noluyo diceksin. Yarin birgun de aldatinca ben sana aldatacagimi soylemistim diye kilifi da hazir olcak

Durduk yere demez. Güvensizlik duyuyorsanız ve her olayın altında bir şey arıyorsanız o da bıkmıştır öyle demiştir. Azicik kendinize güvenin. Üzerine gide gide kendinizden soğutursunuz.
Mutlu olmak çok kolay aslında ama zorlastiran bazen biz kadınlarız :)

Eşinin dediği hoş değil tabi ama mantık dışı birşey de değil. İstese herkes yapar. Yani bence demek istiyor ki sen böyle kıskançlık yapıyorsun beni elimin kokusunu bile inceliyorsun ama bu yaptıkların seni aldatma engel değil. Aldatmıyorsam sen böyle yaptığın için değil ben istemediğim için aldatmıyorum.
Kıskançlık çok iyi birşey değil. Biraz rahat bırak adamı. Aldatacak adam zaten her koşulda aldatır. Bir yolunu bulur. Sen elini osunu busunu kontrol etmişsin bir faydası yok.

Sinir bozucu git aldat ne yaparsan yap edep yoksunu bu

Ay yazık 5 gün 24 saat aldat bari haftasonları fazla mesai yapma üzülürüm diyip saçlarını da söyle bir güzel savursaydın keske uzun bir süre de surat asarak bu lafini burnundan fitil fitil getir

Adama nefes aldırmiyorsunuz gibi bir izlenim hissettim.
Siz böyle yaptikça sonunda dediğini yapabilir.
Bazen cümleye değil, cümleyi kurdurana bakmalı.

Sizde ona asıl istesem ben seni aldatırım hemde ruhun bile duymaz diyin. Nasıl oluyormuş bu cümleleri duymak. İstiyorsan aldat anında boşarım seni zina davası açıp rezil rüsva ederim demeyide unıtmayın :)

Klasik ezik erkek lafları.
Yavaş gel aslanım o senin yiyebileceğin halt değil de bi dahakinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…