2 oldu bana bu cumleyi kullaniyor ben mi abartiyotum yoksa üzerinde durulacak birseymi.
Sağlikli karar veremedim.
Tartismalarimizda ben istesem seni 7/24 aldatirim.
Istesem senimi dusuncem ben kendime yakistiramiyorum.
Diyor cok sinir bozucu değilmi kizlar ya
Eli neden güzel kokuyormuş peki.açikladimi.hergun olan birşey değilse şüpheli durum.
Arkadaşım, bu paranoyakça kıskançlık çok kötü bir şey. Yalanını yakaladıysan 2 seçeneğin var: 1. Terk etmek çünkü yalanlarını affedememek 2. Kalmak ama yalanlarını unutmak. Hem kalıyorsunuz hem de yalanlarını asla unutmayıp paranoyaklaşarak kendi hayatınızı da karşınızdakinin hayatını da zindan ediyorsunuz. Hata sende canım, eşin az bile demiş. Beni her saniye dedektif gibi kontrol eden ve buna bahane olarak da geçmişte söylediğim belki de çok masum olan bir iki yalanı gösteren ( ya da çok büyük yalanlarımı bahane eden, fark etmez yani) kişiye bu sözlerin âlâsını ederim. Gitmeyip kalıyorsan yalanı da unutacaksın aldatmayı da affedeceksin hatta dayağı bile sineye çekeceksin. Bunları kabul edemiyorsan da arkana bile bakmayıp terk edeceksin. Ama çocuklarım var, ama yuvamı bozmayayım, ama gidecek yerim yok... Aması yok arkadaşım yok!!!Ben cok kiskancmisimda ondan.Ama ole birsey gecmisteki hatalari beni paranoyak etri aldatma degilde yalan yakaldim bir cok kez ondan dolayi guvenimi sarsti
Disardan geldi dun eli cok guzel kokuyorrdu ne kokuyor dedim basladi atarli atarli konusmaya.
Ditek elini koklamdim tabi cok guzel bi koki yayil ay bune dedim dedim sonra konu buraya geldi iste
Ay çok şey yazmak geldi içimden yazmayım eşin sanki aşağılık kompleksinde siz isterseniz bulamayacaksıniz sanki sunepeye bak2 oldu bana bu cumleyi kullaniyor ben mi abartiyotum yoksa üzerinde durulacak birseymi.
2 oldu bana bu cumleyi kullaniyor ben mi abartiyotum yoksa üzerinde durulacak birseymi.
Sinir bozucu git aldat ne yaparsan yap edep yoksunu bu2 oldu bana bu cumleyi kullaniyor ben mi abartiyotum yoksa üzerinde durulacak birseymi.
Evet acilladi.
Yeni aldiğimiz ve benim henuz kullanmadigim sabunla yikamiş ellerini
Test edip onayladim gercekden dogruydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?