7/24 anne diye ağlayan bebek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

duvagillerden

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2025
37
-4
1
Ya artık gerçekten bıktım bu çocuktan. Uyku sorunu yetmiyo gibi birde şimdi günün her saati anne anne diye bağırarak kıyamet koparıyor. Dışardan biri duysa eziyet ediyorum sanıp polisi arıycak durum bu kadar vahim. Sabaha kadar anne diye çığlık çığlığa bağırıyor yanında olmama rağmen. Gün boyuda aynı şekilde. Gece hiç uyumuyor ayağımdan bıraktığım an basıyor anne çığlıklarını. Sizce sorun nedir doktora bir yere götüreyim mi yerimde olsanız ne yapardınız nolur bi akıl verin kafayı yicem artık

Ya artık gerçekten bıktım bu çocuktan. Uyku sorunu yetmiyo gibi birde şimdi günün her saati anne anne diye bağırarak kıyamet koparıyor. Dışardan biri duysa eziyet ediyorum sanıp polisi arıycak durum bu kadar vahim. Sabaha kadar anne diye çığlık çığlığa bağırıyor yanında olmama rağmen. Gün boyuda aynı şekilde. Gece hiç uyumuyor ayağımdan bıraktığım an basıyor anne çığlıklarını. Sizce sorun nedir doktora bir yere götüreyim mi yerimde olsanız ne yapardınız nolur bi akıl verin kafayı yicem artık
Merhaba yaşı kaç

Kıyamam…

Bir ağrısı mı var acaba anlatamadığı?
Calpol de veriyorum ama yok. Gün içinde de birden duruyo duruyo başlıyo bas bas bağırmaya anne anne diye. Gerçekten biri duysa eziyet ediyorum zanneder o şekilde bi bağırma

Bebeğimin bana uyum sağlamasını beklediğim de çok yıprandım. Hiçbir şekilde kuraldan anlamıyor kural koydukça daha çok inatlaşıyor benimle. Tehlikeli olmadığı sürece belli bir yaşa kadar müdahale etmeyi düşünmüyorum. Uyku düzeni de sürekli bozuluyor. Artık ben bebeğime uyum sağlayacağım yoksa çok yoruluyorum. Mesela belirli saatte uyutmaya çalışıyorum inatlaşıyor kıyafet giydirmeye çalışıyorum. Kıyafetlerini çıkartıyor. Elinden bir şey alıyorum bağırıp çağırıyor o yüzden artık elini almaması gereken her şeyi kaldırdım çünkü elinden aldığımda daha kötü oluyor. Benim ilk anneliğim bazen şaşırıyorum ne yapacağımı acaba böyle iyi mi yapıyorum kötü mü yapıyorum bilmiyorum zamanını anlarım. Okuduğum kitaplarda üç yaşa kadar yapma etme cümlesinden anlamıyormuş bebekler yapma dediğimizde yap anlıyorlarmış o yüzden müdahale etmemeyi düşünüyorum. En zorlandığı şey de altını değiştirmek İzin vermiyor sürekli dönüyor. Özetle annelik zor ama tadını çıkarmaya çalışıyorum . Ev işlerini de eskisi gibi yapmıyorum açıkçası Buda beni yıprattı. Herşey mükemmel yapmaya çalışmak bizleri cok yıpratıyor . Kendi dış görünüşüme ve bebegime bakıyorum başka bir şeye vakit kalmıyor

Benim bebeğimde 16 aylık ilgilenmediğim an saçımı cekiyor . Uyutuyorum 10 dk bir uyanıyor beni cimcikliyor azı dişleri geliyor cok gergin
Diş çıkarma belirtilerinin hiç
Biri yok yine de olabilir diye calpol de veriyorum. Ama iyice yapışık oldu. Babasına bile gitmiyor çok zorlanıyorum

Bebeğimin bana uyum sağlamasını beklediğim de çok yıprandım. Hiçbir şekilde kuraldan anlamıyor kural koydukça daha çok inatlaşıyor benimle. Tehlikeli olmadığı sürece belli bir yaşa kadar müdahale etmeyi düşünmüyorum. Uyku düzeni de sürekli bozuluyor. Artık ben bebeğime uyum sağlayacağım yoksa çok yoruluyorum. Mesela belirli saatte uyutmaya çalışıyorum inatlaşıyor kıyafet giydirmeye çalışıyorum. Kıyafetlerini çıkartıyor. Elinden bir şey alıyorum bağırıp çağırıyor o yüzden artık elini almaması gereken her şeyi kaldırdım çünkü elinden aldığımda daha kötü oluyor. Benim ilk anneliğim bazen şaşırıyorum ne yapacağımı acaba böyle iyi mi yapıyorum kötü mü yapıyorum bilmiyorum zamanını anlarım. Okuduğum kitaplarda üç yaşa kadar yapma etme cümlesinden anlamıyormuş bebekler yapma dediğimizde yap anlıyorlarmış o yüzden müdahale etmemeyi düşünüyorum. En zorlandığı şey de altını değiştirmek İzin vermiyor sürekli dönüyor. Özetle annelik zor ama tadını çıkarmaya çalışıyorum . Ev işlerini de eskisi gibi yapmıyorum açıkçası Buda beni yıprattı. Herşey mükemmel yapmaya çalışmak bizleri cok yıpratıyor . Kendi dış görünüşüme ve bebegime bakıyorum başka bir şeye vakit kalmıyo
Ben ona uyum sağladıkça işler sarpa sarıyor. Uyku düzenimiz kesinlikle yok bizimde ama bıraksam sabaha kadar asla uyumaz. Gün boyu mutfak dolapları 3-4 kere iner peşinden sürekli toplarım he bunlar benim için ufacık dert değil gerçekten gocunmuyorum ama anne diye çığlıkları bağırmaları hele ki yanında olduğum halde beni deli edercesine yapması beni çok yordu artık

Kafaya göre ilaç vermeseniz doktora götürseniz iyi olur bence.
Doktora da götürdük, herhangi bir tahlil sonucunda sorun çıkmadı. Kafaya göre verdiğim bi ilaç değil zaten doktor tavsiye etti bu ilacı da. Ağrısı olduğunu düşündüğünde 4 saat arayla verebilirsin diye ki ben vermemek için elimden geleni yapıyorum ama bu şekilde bağırması sonucunda mecbur son çare veriyorum. Hangi anne çocuğunun zararını isteyipte kafasına göre ilaç kullanır ?

Sadece stresinizi hissediyor. Keyif almaya çalışmıyorsunuz çocuğunuzla bir şeyler yapmaktan muhtemelen.
Gün içinde stresli bi insan değilim ve uyandığından uyuyana kadar yapışık gibi herşeyi beraber yapıyoruz ve çokta keyif alıyoruz bu söylediğiniz çok kırıcı ve hoş değil. Biraz kesin bi yargıyla yargılarcasına konuşmuşsunuz ama gün boyu nasıl eğlendiğimizi ve neler yaptığımızı bilmediğinize veriyorum bu yorumu. Sizin görüşünüz tabi kişi kendinden bilirmiş işi demişler demek öyle bir durum yaşamışsınız ve böyle keyifsizce çocuk büyütmüşsünüz. Buda sizden bi tecrübe yorumu olmuş :)) ama bizim sorunumuz bu değil bundan çokça eminim yine de boş yorumunuz için teşekkür ediyim

Gün içinde stresli bi insan değilim ve uyandığından uyuyana kadar yapışık gibi herşeyi beraber yapıyoruz ve çokta keyif alıyoruz bu söylediğiniz çok kırıcı ve hoş değil. Biraz kesin bi yargıyla yargılarcasına konuşmuşsunuz ama gün boyu nasıl eğlendiğimizi ve neler yaptığımızı bilmediğinize veriyorum bu yorumu. Sizin görüşünüz tabi kişi kendinden bilirmiş işi demişler demek öyle bir durum yaşamışsınız ve böyle keyifsizce çocuk büyütmüşsünüz. Buda sizden bi tecrübe yorumu olmuş :)) ama bizim sorunumuz bu değil bundan çokça eminim yine de boş yorumunuz için teşekkür ediyim

Ya artık gerçekten bıktım bu çocuktan. Diyebilen bir anne için çok iddialı yorumlar bunlar.

O ay civarı böyle davranışları olabiliyor. Onun size uyum sağlamasını beklemeniz sizi çözüme götürmeyecek. Ne kadar zorlansanız da uyum sağlayacak olan sizsiniz. Diğer işler için destek almaya çalışın.

Ya artık gerçekten bıktım bu çocuktan. Diyebilen bir anne için çok iddialı yorumlar bunlar.
Genel kelime anlamıyla çocuktan demiş olmam çocuğumdan bıktığım anlamına gelmez. Herkes bıktım birşeyden der ama bahsettiği şey onun huyu veya hoşuna gitmeyen o durumdur. Bunu anlamayacak kadar akılsız olmakta biraz sizin sorununuz bence. Evladım sonuçta bunu anlayabilcek beyniniz vardır umarım. Sizin gibi boş insanlardan yorum beklemiyorum zaten. Anlayan ve benimle bu durumda olan insanlardan bekliyorum. İnsanlardan altını çizmek istedim. Boş yorumunuzu ve anlayışsız saçmalıklarınızı kendinize saklayın. Sizin yorumunuza ihtiyacım yok zaten zor durum içinde birde sizin gibi insanlarla uğraşmak hiç sarmıyor emin olun

O ay civarı böyle davranışları olabiliyor. Onun size uyum sağlamasını beklemeniz sizi çözüme götürmeyecek. Ne kadar zorlansanız da uyum sağlayacak olan sizsiniz. Diğer işler için destek almaya çalışın.
Teşekkürler 🙏🏻

Genel kelime anlamıyla çocuktan demiş olmam çocuğumdan bıktığım anlamına gelmez. Herkes bıktım birşeyden der ama bahsettiği şey onun huyu veya hoşuna gitmeyen o durumdur. Bunu anlamayacak kadar akılsız olmakta biraz sizin sorununuz bence. Evladım sonuçta bunu anlayabilcek beyniniz vardır umarım. Sizin gibi boş insanlardan yorum beklemiyorum zaten. Anlayan ve benimle bu durumda olan insanlardan bekliyorum. İnsanlardan altını çizmek istedim. Boş yorumunuzu ve anlayışsız saçmalıklarınızı kendinize saklayın. Sizin yorumunuza ihtiyacım yok zaten zor durum içinde birde sizin gibi insanlarla uğraşmak hiç sarmıyor emin olun

Rabbim çocuğunuzun yardımcısı olsun. İşine gelmeyen her şey de ona buna boş diyen, saydıran, seviyeyi düşüren, kendisini hassas ilan edip karşısındakini hiç düşünmeden kıran bir annesi var. Öfke probleminizi çözmeden çocuğunuzdaki davranışları çözemezsiniz. Madem ciddili yorumdan anladığınızı iddia ediyorsunuz zeka seviyeniz yeterse alın kullanın.

Rabbim çocuğunuzun yardımcısı olsun. İşine gelmeyen her şey de ona buna boş diyen, saydıran, seviyeyi düşüren, kendisini hassas ilan edip karşısındakini hiç düşünmeden kıran bir annesi var. Öfke probleminizi çözmeden çocuğunuzdaki davranışları çözemezsiniz. Madem ciddili yorumdan anladığınızı iddia ediyorsunuz zeka seviyeniz yeterse alın kullanın.
Zeka seviyesinden bahseden insan sen misin. Boş konuşmayo kes bence. Öfke sorunu derken ? Herhangi bir öfke varsa ortada senden kaynaklı bunun farkında mısın. Gerçekten Allah asıl senin eşinin ve çocuklarını. Yardımcısı olsun. Bizim keyfimiz gayet iyi ve yerinde ama sen çok büyük sorunlusun bunu bil. İnsanlara boş yargı yapacak kadar ve onlara boş ithamlarsa bulunacak hatta ve hatta beyni olmadığı halde karşısındakine boş boş konuşacak kadar sorunlusun. Bence tedavi ol

Zeka seviyesinden bahseden insan sen misin. Boş konuşmayo kes bence. Öfke sorunu derken ? Herhangi bir öfke varsa ortada senden kaynaklı bunun farkında mısın. Gerçekten Allah asıl senin eşinin ve çocuklarını. Yardımcısı olsun. Bizim keyfimiz gayet iyi ve yerinde ama sen çok büyük sorunlusun bunu bil. İnsanlara boş yargı yapacak kadar ve onlara boş ithamlarsa bulunacak hatta ve hatta beyni olmadığı halde karşısındakine boş boş konuşacak kadar sorunlusun. Bence tedavi ol

Eklemeyi unutmuşum bide mağdura yatıp karşı taraf yemeyince ben böyleysem senin yüzünden diye manipüle etmeye çalışan bir annesi var. Vah ki ne vah. Öfke problemin olduğu 53637 km öteden belli. İşine gelemeyen yorumlara saydıran sensin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X