- 29 Nisan 2016
- 1.422
- 4.254
- 133
- Konu Sahibi YenidenBaslasin
-
Okb hastasi olabilir. Degilse terbiyesizdir,gorgusuzdur,cahildir.
Herkese merhaba.
Ben gercekten cook merak ettigim bi konuyu size sormak istiyorum.Bu kadar cok kadinin oldugu bi ortamda illa ki fikri olanlar vardir.
Bi insan neden surekli balkondan-pencereden bi seyler cirpar?Koltuk minderlerinden tut da carsaf ,gomlek,pantolon hatta hatta bornoz???
Etrafinda bu tarz komsulari olanlar vardir onlarin dusuncelerini de merak ediyorum fakat ben daha cok bunlari yapan insanlar varsa onlarin bunu niye yaptigini cidden cok merak ediyorum ,bi insan nasil bi duyguyla tum gun eline geceni canla basla cirpar?
Çarşafın ucundan tutup cekcen aşagı.
Halime si vardı recep ivedigin. onun gibi
Bence titizlik hastası olabilir
Benim öyle komşum yok, varsa da ben görmüyorumdur
İşteyim
Çamaşırlarımızı bile kapalı balkonda kuruturum
Hiç sevmem salkım saçak şeyler
Teyzwnlerin komsunun cogu boyleyse ya gaza geliyorlar, ya toplu halde okb hastalari yada toplu halde kafayi yemisler
@EvvelAhir sence nedir durum
Benim üst komsu mdan bahsediyorsun
Şuan su saatte iki saati geçti hala supurge açık yeri kazıyor her gün üç saat en az supurge açık sonra ve öncesi silkme bigün kendi de dusecek
Bunlar işi gücü olmayan temizlikle vesvese olan kişiler ki bu artık temizlik değil hastalık , çocuğu evi kirletecek diye beddualar yağdırır
Oğlu her an beddua duymaktan karisilip mudahele edilmekten sikilmaktan deli olmuş 5 yaşında zıp zıp zıplayan tavandan koltuğa düşecek sandığım bi çocuk.
Sandalye çeker surekli ses yapar günde iki kez çamaşır yıkar asar silker toplar
Ya tam yarama dokundun şuan sinir olmakla mesguldum
Bana da gaza geliyolar gibi geldi,bi de temizligi cirpmak olarak goruyolarsa bana pis derler korkusuyla da yapiyolardir belki.
Boyle biri varsa forumda cikip aydinlatsa,sundan sundan cirpiyorum diye de ogrensek biz de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?