7/24 Hali,Kilim...Cirpmak Nasil Oluyor?

Yonetici varsa onunla konusun o uyarsin,olmadi girise apartman kurallari tarzinda bi yazi assin.

Apartmanda yasamak bu insanlar yuzunden gittikce zorlasiyo ya.

benim görümcemin kızı böyle...ama kendi evi için... asla misafirliğe gittiği evi önemsemez....geçen bayram cocuklarıyla gelmişti...küçük çocuğu gazeteleri bulmuş getirmiş salonda bembeyaz halılarımın üstüne yaymış...başındada kendisi...mutfaktan çıkıp koca salonu gazetelerle kaplanmış çocukta üstünde geziyor gördüğümde sinirden ölecektim..dediği ben evimi temiz tutayım da milletin ki b..k götürse de olur...rahatsız olmam yani dedi...böyle de terbiyesiz oluyorlar....

Benim kv yi anlatmissin kp le her gun kavga eder kp b...k mu var hergun evi kaldiriyon der kv i ise gidince yapar tabi pis kslmatacak ama dozunda kardesim onun yst katindaki gelinede bagirir hergün bisi silkeliyon diye ama oda ayni darkinda degil

Yonetici varsa onunla konusun o uyarsin,olmadi girise apartman kurallari tarzinda bi yazi assin.

Apartmanda yasamak bu insanlar yuzunden gittikce zorlasiyo ya.
Yönetici bıraktı adam bıktı bizden .Her gün dış kapıya yazı asıyorum en son sirkelemeyle ilgili yazdım.Biraz zaman geçsin düşünüyorum yazmayı

Belli bir gün belirlersin, o gün silkersin illa silkeceksen. Biz böyle anlaştık binaca, bana kalsa hiç silkeleme olmasa da olur ya da illa silkelenecekse herkes balkonuna silksin ama işte bazılarına laf anlatamıyorsun, ben de çok çektim üstümdeki üni. mezunu görgüsüzlerden. Birde bunun titizlikle ilgisi olduğunu sanmıyorum çünki böyle bir insan çevresi de temiz olsun ister, bunlar tam tersi benim evim temiz olsun, gerisi ne olursa olsun deyip hayvan gibi saçını, kılını, cam kırığını, ekmek kırığını her yere savuruyorlar. Bu temiz, görgülü, medeni bir insanın yapacağı bşr şey değil. Ve bunlar için insanları uyarmak gerçekten bana ağır geliyorken, yapanlar nasıl utanmıyor anlamıyorum.

Bu konuda bir fikrim yok ama benim de merak ettiğim sey bir insan evinin içinde sürekli neyi itip çeker:)))
Sabah kalktıktan yatana kadarrrrr
Bu konuda da fikri olan varsa bana yardım etsin ltf

Sorma arkadaşım delirtiyolar beni.. bi sitede 3 bloğuz altımdaki üstümdekiler yanımdakiler habire silkeleniyolar.. çamaşır olduğunu görseler de yapıyolar.. söylemekten bıktım artık.. en son çamaşırın üstünde uzun beyaz saç kılları görünce yukarı bi hışımla çıkıp epey söylendim.. ve o günden beri balkona çamaşır asmıyorum hangi odam müsaitse penceresini aralayıp orda kurutuyorum çamaşırlarımı.. başa çıkılmıyo çünkü yıldım artık

O kadar guzel anlatmissiniz ki ve cok haklisiniz.Konusmaya gelince ama eminim ben cok cagdasim,anlayisliyim su universite mezunuyum diye hava atiyodur , ilkel gudulerden arinamamis olduklarinin farkinda bile degildir cok yazik.

Bu hanimefendileri ayni apartmana altli ustlu yerlestireceksin bakalim o zaman nasil davraniyolar.

Kendi ust komsularinin cirpmalarina musade ediyolar mi acaba?

Yok hayır anlamadığım, hadi çırpıyorsun falan ama balkondan çırptığında aşağı düşen iplikler, ıvır zıvır kırıntılar ne olacak, bahçe katında oturan komşunun ne kabahati var, temiz temiz çamaşırını yıkayıp asan komşunun ne kabahati var... Temizlik sadece kendi evini temiz tutmakla olmaz ki, biraz başkalarını da düşünmek gerek.

Valla sürekli bir şeyler çırpılması çok kötü ya eski evimizde üstümüzde oturan komşu surekli çırpardı yazın camlarda acık kıl tuy toz herşey bizim balkona gelmiş bir seferlikte değil artık 2-3 kere aynı şeyle karşılasınca malesef uygun kibar bir uslupla kapısını tıklatmak zorunda kaldık ogunden sonrada yapmadı allaha sukur

Bu konuda bir fikrim yok ama benim de merak ettiğim sey bir insan evinin içinde sürekli neyi itip çeker:)))
Sabah kalktıktan yatana kadarrrrr
Bu konuda da fikri olan varsa bana yardım etsin ltf

O da farkli bi model hanimmis,hadi temizlik yapiyo diyelim 3saat sursun dip-kose temizlik ,ee daha ne itip cekiyo acaba?Sinirlenip esyalari tekmeliyo olabilir belki.

selopi temiz olduklarini dusunuyolar bence ama temiz insan yikar,cirpmaz yani.

Valla ben de bilmiyorum
Sinir hastası olucam bu yuzden
Sürekli kapılar carpılıyor
Gümmm diye ses geliyor ve itip çekme olayı
Birgün cıkıp sorucam yani olucağı o olucak

Size de allah sabır versin:)

Aynen,Ben de bu zihniyeti anlamiyorum gercekten,temizse niye cirpiyosun pisse neden pisligini diger insanlarin evine atiyosun,bu nasil bi dusunce tarzi,nasil bi aymazlik .

Avarelikten kafayı yemiş bazı kadınlarımız. Her gün ev mi temizlenir ya?
Çalışan kadın olsalardı benim gibi tek bir gün fırsatları olsa ne yapacaklardı acaba?
Silkelenecekleri sıraya koysam bir günde bitmez valla.
Bugün resmi tatil diye evdeyim onda da yazlık kışlık düzenlemesi yapabildim sadece. Süpürüp silmek yine haftasonuna kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…