- 29 Nisan 2016
- 1.422
- 4.254
- 133
- Konu Sahibi YenidenBaslasin
-
Temizlik iyi güzel birşeydir fakat bu bahsedilenler hastalık.Üst komşum ev hanımı hiç kimseyle konuşmaz aynı dönemler evlendik.Uyumak için bir pazarım var 9 da elektrik süpürgesiyle uyanırım her hafta uykumun içine eder.Kadın kimseyle konuşmuyor yoksa çıkıp çoktan uyarmıştım parkelere sürtüyor takur tukur .İnanın pazar günleri temizlik yapmamaya çalışırım genelde cumartesi iş çıkışı gider hallederim olur ya pazar misafir gelecekse 12 ye doğru süpürgeyi açarım insanlar rahatsız olmasın diye ki çoğu ev hanımı .Tamamen görgü
Yönetici bıraktı adam bıktı bizden .Her gün dış kapıya yazı asıyorum en son sirkelemeyle ilgili yazdım.Biraz zaman geçsin düşünüyorum yazmayıYonetici varsa onunla konusun o uyarsin,olmadi girise apartman kurallari tarzinda bi yazi assin.
Apartmanda yasamak bu insanlar yuzunden gittikce zorlasiyo ya.
Yönetici bıraktı adam bıktı bizden .Her gün dış kapıya yazı asıyorum en son sirkelemeyle ilgili yazdım.Biraz zaman geçsin düşünüyorum yazmayı
Herkese merhaba.
Ben gercekten cook merak ettigim bi konuyu size sormak istiyorum.Bu kadar cok kadinin oldugu bi ortamda illa ki fikri olanlar vardir.
Bi insan neden surekli balkondan-pencereden bi seyler cirpar?Koltuk minderlerinden tut da carsaf ,gomlek,pantolon hatta hatta bornoz???
Etrafinda bu tarz komsulari olanlar vardir onlarin dusuncelerini de merak ediyorum fakat ben daha cok bunlari yapan insanlar varsa onlarin bunu niye yaptigini cidden cok merak ediyorum ,bi insan nasil bi duyguyla tum gun eline geceni canla basla cirpar?
Bu konuda bir fikrim yok ama benim de merak ettiğim sey bir insan evinin içinde sürekli neyi itip çeker:)))Herkese merhaba.
Ben gercekten cook merak ettigim bi konuyu size sormak istiyorum.Bu kadar cok kadinin oldugu bi ortamda illa ki fikri olanlar vardir.
Bi insan neden surekli balkondan-pencereden bi seyler cirpar?Koltuk minderlerinden tut da carsaf ,gomlek,pantolon hatta hatta bornoz???
Etrafinda bu tarz komsulari olanlar vardir onlarin dusuncelerini de merak ediyorum fakat ben daha cok bunlari yapan insanlar varsa onlarin bunu niye yaptigini cidden cok merak ediyorum ,bi insan nasil bi duyguyla tum gun eline geceni canla basla cirpar?
Sorma arkadaşım delirtiyolar beni.. bi sitede 3 bloğuz altımdaki üstümdekiler yanımdakiler habire silkeleniyolar.. çamaşır olduğunu görseler de yapıyolar.. söylemekten bıktım artık.. en son çamaşırın üstünde uzun beyaz saç kılları görünce yukarı bi hışımla çıkıp epey söylendim.. ve o günden beri balkona çamaşır asmıyorum hangi odam müsaitse penceresini aralayıp orda kurutuyorum çamaşırlarımı.. başa çıkılmıyo çünkü yıldım artıkHerkese merhaba.
Belli bir gün belirlersin, o gün silkersin illa silkeceksen. Biz böyle anlaştık binaca, bana kalsa hiç silkeleme olmasa da olur ya da illa silkelenecekse herkes balkonuna silksin ama işte bazılarına laf anlatamıyorsun, ben de çok çektim üstümdeki üni. mezunu görgüsüzlerden. Birde bunun titizlikle ilgisi olduğunu sanmıyorum çünki böyle bir insan çevresi de temiz olsun ister, bunlar tam tersi benim evim temiz olsun, gerisi ne olursa olsun deyip hayvan gibi saçını, kılını, cam kırığını, ekmek kırığını her yere savuruyorlar. Bu temiz, görgülü, medeni bir insanın yapacağı bşr şey değil. Ve bunlar için insanları uyarmak gerçekten bana ağır geliyorken, yapanlar nasıl utanmıyor anlamıyorum.
Sorma arkadaşım delirtiyolar beni.. bi sitede 3 bloğuz altımdaki üstümdekiler yanımdakiler habire silkeleniyolar.. çamaşır olduğunu görseler de yapıyolar.. söylemekten bıktım artık.. en son çamaşırın üstünde uzun beyaz saç kılları görünce yukarı bi hışımla çıkıp epey söylendim.. ve o günden beri balkona çamaşır asmıyorum hangi odam müsaitse penceresini aralayıp orda kurutuyorum çamaşırlarımı.. başa çıkılmıyo çünkü yıldım artık
Ben iççamaşırı çırpana bile şahit olmuştum yıllar önce hey gidi hey mualla teyze kulakların çınlasın
Bu konuda bir fikrim yok ama benim de merak ettiğim sey bir insan evinin içinde sürekli neyi itip çeker:)))
Sabah kalktıktan yatana kadarrrrr
Bu konuda da fikri olan varsa bana yardım etsin ltf
Valla ben de bilmiyorumO da farkli bi model hanimmis,hadi temizlik yapiyo diyelim 3saat sursun dip-kose temizlik ,ee daha ne itip cekiyo acaba?Sinirlenip esyalari tekmeliyo olabilir belki.
selopi temiz olduklarini dusunuyolar bence ama temiz insan yikar,cirpmaz yani.
Yok hayır anlamadığım, hadi çırpıyorsun falan ama balkondan çırptığında aşağı düşen iplikler, ıvır zıvır kırıntılar ne olacak, bahçe katında oturan komşunun ne kabahati var, temiz temiz çamaşırını yıkayıp asan komşunun ne kabahati var... Temizlik sadece kendi evini temiz tutmakla olmaz ki, biraz başkalarını da düşünmek gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?