- 26 Aralık 2012
- 2.847
- 5.648
- 358
- Konu Sahibi YenidenBaslasin
-
balkondan bişiler çırpmaya karşı değilim olabilir ama abartanlardan ve benim üst komşum gibi 9 mt lik balkonun ucundan çırpmak varken gelipte tam mutfağın kapısının olduğu yerden herşeyini salladığı zaman çıkıp bende onu ayaklarından aşşağı sallamak istiyorum
Ucu-kenari-kosesi fark etmez ki,cirpilan seydeki pislik,toz herneyse artik o balkona dusuyo e balkondan da eve giriyo?
aynen canım katılıyorum sana da benim demek istediğim hiç değilse kapının üstüne pencerenin üstüne denk getirmesin razıyım artık öbür türlü anlamıyo ki ...ben alttan alamaya alıştım biraz galiba katil olucam yoksa napim
Benim üst komşuyu tarif etmişsin psikolojisi bozuk herhalde diye düşünüyorum kış boyu cam kapı kapalı diye ses etmedim ama havalar ısındı artık cam kapı açık olacak çamaşırlar balkona serilecek haliyle.ilk çırpışında uyarcam tatlı dille baktım devam ediyo belediyeye şikayet etcem gelip 70 tl ceza yazıyolar siz de öyle yapın bence.Herkese merhaba.
Ben gercekten cook merak ettigim bi konuyu size sormak istiyorum.Bu kadar cok kadinin oldugu bi ortamda illa ki fikri olanlar vardir.
Bi insan neden surekli balkondan-pencereden bi seyler cirpar?Koltuk minderlerinden tut da carsaf ,gomlek,pantolon hatta hatta bornoz???
Etrafinda bu tarz komsulari olanlar vardir onlarin dusuncelerini de merak ediyorum fakat ben daha cok bunlari yapan insanlar varsa onlarin bunu niye yaptigini cidden cok merak ediyorum ,bi insan nasil bi duyguyla tum gun eline geceni canla basla cirpar?
Benim üst komşuyu tarif etmişsin psikolojisi bozuk herhalde diye düşünüyorum kış boyu cam kapı kapalı diye ses etmedim ama havalar ısındı artık cam kapı açık olacak çamaşırlar balkona serilecek haliyle.ilk çırpışında uyarcam tatlı dille baktım devam ediyo belediyeye şikayet etcem gelip 70 tl ceza yazıyolar siz de öyle yapın bence.
Ahh keşke apartmanda oturmasaydimda bende halillarimi haftada bir rahatça cirpsaydim tabi saygidan yapamiyoruz sizin apartmanda kimse uyarmiyormu
Evet öyle yapıyım teşekkür ederimEn iyisini yaparsiniz.Ilk cagirmada uyariyolar hala devam ederse ikinci kez cagiriyosunuz o zaman ceza yaziyolar diye biliyorum.
Balkondan bi seyler cirparken fotografini,videosunu cekmeyi unutmayin ,zabitalara gosterirsiniz isinizi kolaylasir. Kolay gelsin.
Benim bir hastam var her gün ama her gün evin her yerini çamaşır suyu ile temizler yanımdan geçse çamaşır suyu kokar hatta bozuk demir paralarını bile çamaşır suyunda bekletir. takıntı yani obsesiflik bu
Benim bir hastam var her gün ama her gün evin her yerini çamaşır suyu ile temizler yanımdan geçse çamaşır suyu kokar hatta bozuk demir paralarını bile çamaşır suyunda bekletir. takıntı yani obsesiflik bu
Benim üst komşum hergun ev supurur.ama evmi supuruyor yerlerini dovuyor emin değilim ama gelen daha beter olursa korkusuyla gitsin diyemiyorum.ama sık sık kulaklarını cinlatirimbi gün cam sildim ustune halı cirpti.hemde yaş halı.o günde onun için çok hayır duası etmiştim ama yinede Allah beterinden korusun
benim komşum biraz uyumlu çıktı. benden önceki kiracı binaya baya çektirmiş sanırım dik durma nedeni ondanmış. inşallah seninki de çözülürSizin adiniza sevindim,Nasil cozdunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?