7/24 Hali,Kilim...Cirpmak Nasil Oluyor?

balkondan bişiler çırpmaya karşı değilim olabilir ama abartanlardan ve benim üst komşum gibi 9 mt lik balkonun ucundan çırpmak varken gelipte tam mutfağın kapısının olduğu yerden herşeyini salladığı zaman çıkıp bende onu ayaklarından aşşağı sallamak istiyorum

Ucu-kenari-kosesi fark etmez ki,cirpilan seydeki pislik,toz herneyse artik o balkona dusuyo e balkondan da eve giriyo?

Ucu-kenari-kosesi fark etmez ki,cirpilan seydeki pislik,toz herneyse artik o balkona dusuyo e balkondan da eve giriyo?

aynen canım katılıyorum sana da benim demek istediğim hiç değilse kapının üstüne pencerenin üstüne denk getirmesin razıyım artık öbür türlü anlamıyo ki ...ben alttan alamaya alıştım biraz galiba katil olucam yoksa napim

Anladim,siz de haklisiniz Allah bildigi gibi yapsin o pasaklilari.

Kisilik olarak da sorunlu tipler oluyo zaten o insanlar,yorumlari okudukca ona kanaat getirdim,kaba ,laftan sozden anlamayan,cahil(diplomayi kastetmiyorum) ve mutsuz,evde huzuru olmayan insanlar.

Benim üst komşuyu tarif etmişsin psikolojisi bozuk herhalde diye düşünüyorum kış boyu cam kapı kapalı diye ses etmedim ama havalar ısındı artık cam kapı açık olacak çamaşırlar balkona serilecek haliyle.ilk çırpışında uyarcam tatlı dille baktım devam ediyo belediyeye şikayet etcem gelip 70 tl ceza yazıyolar siz de öyle yapın bence.

Ahh keşke apartmanda oturmasaydimda bende halillarimi haftada bir rahatça cirpsaydim tabi saygidan yapamiyoruz sizin apartmanda kimse uyarmiyormu

En iyisini yaparsiniz.Ilk cagirmada uyariyolar hala devam ederse ikinci kez cagiriyosunuz o zaman ceza yaziyolar diye biliyorum.

Balkondan bi seyler cirparken fotografini,videosunu cekmeyi unutmayin ,zabitalara gosterirsiniz isinizi kolaylasir. Kolay gelsin.

Evet öyle yapıyım teşekkür ederim

Benim bir hastam var her gün ama her gün evin her yerini çamaşır suyu ile temizler yanımdan geçse çamaşır suyu kokar hatta bozuk demir paralarını bile çamaşır suyunda bekletir. takıntı yani obsesiflik bu

Psikiyatrist misiniz? Siz merak ettigim noktalari uzman gozuyle nasil yorumlarsiniz ,mesela
Sizce obsesif insanlar komsularini boyle pervasizca rahatsiz edebilirler mi ya da balkonda surekli gurultu cikara cikara balkonu supuren pat pat bi seyler cirpan bi insan hakkinda ilk ne dusunursunuz?

Psikiyatrist misiniz? Siz merak ettigim noktalari uzman gozuyle nasil yorumlarsiniz ,mesela
Sizce obsesif insanlar komsularini boyle pervasizca rahatsiz edebilirler mi ya da balkonda surekli gurultu cikara cikara balkonu supuren pat pat bi seyler cirpan bi insan hakkinda ilk ne dusunursunuz?

Benim üstümdeki de, halıyı durulamıştı resmen balkonuma. Napıyosun sen dediğimde de "merak etme temiz su döküyorum, kirli değil" demişti, gel de kavga etme. Bayram sabahı temiz çamaşırlarımızın üzerine pat pat halısı kilimi ne varsa silkelemişti, bilhassa inadına yapmıştı. Çok dindar geçinip bizi dışlayan biriydi ama komşu hakkından haberi yok. Daha neler neler... O gitti benzerleri geldi bu sefer de :))) nerde manyak var beni bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…