7/24 Hali,Kilim...Cirpmak Nasil Oluyor?

Ben böyle saygısız bir insanın gelipte komşum hakkını helal et diyeceğini hiç sanmıyorum.

Yillar once gece uyurken deli gibi kapi caldi,alt komsuymus actik kapiyi kadin sinirli sinirli sizin evden ses geliyo diyo,ne sesi diyoruz biz uyuyoruz yok bagiriyo ses geliyo diye ,annem dayanamadi bagirdi kadina kadin hah soyle komsu biraz tartisalim havamiz degissin falan dedi,biz sok olduk ! Tasinirken hakkinizi helal edin diye yalvardi nerdeyse,var bu tarz insanlar her seyi yapip helallik isteyen.

Gece gece canı saç yolup yoldurmak istemiş heralde.

Hay Allah razı olsun Mazef . Ben de sizin için dua edeceğim.

Benim üst komşum hergun ev supurur.ama evmi supuruyor yerlerini dovuyor emin değilim ama gelen daha beter olursa korkusuyla gitsin diyemiyorum.ama sık sık kulaklarını cinlatirim bi gün cam sildim ustune halı cirpti.hemde yaş halı.o günde onun için çok hayır duası etmiştim ama yinede Allah beterinden korusun

Helal etmiyorum diyeceğim. Kendisi tepemize çarptıktan sonra ( ustelik misafirlerimle balkondaydik oradan çirpti) bir özür bile dilemedi. Bile bile yapıyor çünkü zilyon kere uyardigim halde yoksa niye yapsin.?
Ben olsam bas bas bağırır mahalleye siteye rezil ederdim hatta asansöre bi yazı asar tamda şöyle yazardım ben insanim diye gecinenlerin dikkatine lütfen insanların ne halt yediklerini gozetlemek için haliyi kilimi hatta giydigin donu bahane edip balkondan silkeleyen vatandaş insallah yolda yürürken o attığın pisliklerin hepsi kadar başına tas dussunde sende bize yaptıklarını çek insallah Aminnn diyede eklerdim aslında dahada kötü şeyler yazardimda hanımefendi cizgimi asamam

Ahh ah senelerdir böyleleriyle ugraşıyorum.8 sene saçını,tırnagını, tozunu balkonumdan ağlaya ağlaya temizledim uyardım,kavga ettim sonuç alamadım.İki ay önce taşındı evini kendi gibi birine verdi o da geldiği gün başladı halı çırpmaya iki defa uyardım,şimdilik durdu yapmıyor inşallah yapmaz özenerek, hevesle taşındıgım evimden nefret ettim sayelerinde taşınacagız inşallah buradan

Çok sagol canım. Valla konuştuk olmadı iş tartışmaya geldi.asla zaten baş edilecek gibi değil
Kredimiz var daha sekiz yil yaklaşık ama.dolmasını beklemeden biraz hafifletip kacicaaz inşaallah. Yoksa bir çaresi yok normal konuşmaktan asla anlayacak biri değil ki denedim olmadı benim evim.sen taşın silkerim gibi mahalle ağzı bisey . apt beş katlı ben.üçüncü kattayim sofrabezimi bile lavabo ya silkerim. Kul hakkı benim ona ettiğim bedduayi başkası bana etsin istemem ama kendi ne zorluklarla ve umutlarla yeni binadan alıp odedigim evimde sıkıntılı olmak coook cam sikici

Hemen hemen hergun midem yanıyor sıkıntıdan , hakkımı asla.helal etmiyorum

Ayrıca eminim benim ust kattaki gibi birileri şuan bunlari okuyordur ama bunca eleştiri karşısında yazmamayi tercih ediyordur

Benimki inada bindirdi o ayrı , inadına ses yapıyor ben silkmekten çok sesten şikayetçiyim , silkmek kötü ama.aşırı.ses daha da kötü

Bizim üstteki o kadar saygılı ki gece yarısı saat 2 3 farketmiyor, gece ise başlıyor. her odanın camindan sırayla birşey cirpiyor, bu dediğim Üniv. Tede hoca var siz düşünün. 40 kere söyledim. yok algılarını kapatmış. 1 2 ay sonra çıkıyorum neyseki bu evden yoksa ciddi kavgalar bizi bekliyordu.

Senim yine iyiymis. Ben daha 1 yaslarinda olan bebegimin kapsonlu hirkalarinin kapsonlarindan sigara külü topladığımı bilirim..zikkim icesiceler..

Bence okusalar da zaten ustlerine alınmazlar. Zira onların cirptigi şeyler temizdir zaten. Temizse niye cirpiyorsun?. Cirparken bina duvarına degmiyor mu? Orası da piru pak değil. Hem temiz diyor hem mermerlerim envai çeşit pislik, saç, kırıntı dolu oluyor. En fazla iki ust katım cirpiyor demekki birikiyor yoksa uçar gider bana gelene kadar. Balkonum kapalı değilken turuncu saç gormekten midem bulaniyordu artık. ( o zaman açık kızılımsı turuncuydu saçı).
Ben tasindigimda alt katlarim boş olmasına rağmen hiçbir şey cirpmadim ve kesinlikle gorgusuzluk bana gore. Bana kalsa çamaşırı da dışarı asmayacagim ama evde kurumuyor zaten gunes balkonuma vurunca birkaç saat havalandirip alıyorum. Sigarisini söndürmeden atıp alezimi yakan terbiyeli(!) insana da ayrıca selam ederim.

Okusalar da işlerine gelmeeeeez. Hastalık halini almış bence çırpmadan duramiyorlar.

Ah ah bu konunun sonu yok
Silkelemeye programlı bunlar
Üst komşumla anlaştık artık sadece bir camı kullanıyor
Diğerleri ne olacak =))
Benim binada kime sorsan silkelemiyor =)))
Gece yarıları pat pat seslerini duyuyorum ya =))
Eve yeni taşındığımda bir gece saat 2 civarı falan bir çıtırtıyla uyandım, bakındım anlayamadım ne olduğunu, sabah uyandığımda pencereden içeri dolmuş kiraz çekirdeklerini gördüm, demirlere vurmasıymış o çıtırtı ne korku geçirdim ben bilirim. Artık balkona hiç bir şey koymuyorum, binamda kıllarını camdan silkeleyen biri var, bulamadım kim olduğunu gece yapıyor. Çok sıcak, candan insanların olduğu bir mahallede yaşıyorum, seviyorum komşu teyzelerimi ama bu silkeleme durumuna çözüm yok maalesef, kapının önünde bir sürü nutuk atıyorlar silkelemeyle ilgili, komşu hakkıyla ilgili ama eve çıkınca dayanamayıp yine silkeliyorlar =)) Sıyırdım gülüyorum artık, pencerelerin önünü süpürgeyle çekip, viledayla siliyorum toz bezlerimi süremem yani o kadar beter, herkesin balkon viledası falan olur ayrı benim pencereler için var, napim bilmem ki =))

Bu insanlar gercekten kotu insanlar o zaman ya,pisliklerinin asagidakilerini rahatsiz ettigini bile bile hala yapiyolar,nasil bi utanmazliksa artik.
Bir an once kurtulmaniz dilegiyle.

Bence sizi cok iyi niyetlisiniz yoksa candanlik,samimiyet boyle olmaz.Komsulariniz goz boyamak icin samimi gorunup guleryuzlu davraniyo olabilirler boylece sizden ya da diger rahatsiz olanlardan gelecek tepkileri yumusatiyolar akillarinca.

maalesef bu komşular hep olacak. benimde böyle bir sorunum vardı laftan asla anlamıyordu ama sonunda çözdük çok şükür. ben üst kat komşumun temizlik hastası olduğunu düşünmeye başlamistim. çünkü ne zaman balkona çıksam mutlaka ya çamaşır asıldır ya halı.

Sizin adiniza sevindim,Nasil cozdunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…