- 12 Aralık 2015
- 1.269
- 1.876
- 53
- Konu Sahibi YenidenBaslasin
-
Size tavsiyem bir gün komşu halı vs silkelerken hemen evdeki halıyı dürüp komşuya çıkın ve sana zahmet sen çok güzel halı silkeliyorsun benim halıyı da bir silkelesene deAnnenizin ellerinden opuyorum ,tebrik ediyorum gercekten :) insanlarla anlayacagi dilden konusmak gerekiyo.
Iste bunu yapmalarinin altinda yatanlari merak ediyorum,birinci agizdan duymak istiyodum ama forumda o tarz insanlardan yok sanirim.Yazilanlari okuduktan sonra artik eminim kimsenin amaci temizlik degil amac gozetlemek,dedikodu yapmak,insanlari rahatsiz etmek.
Size tavsiyem bir gün komşu halı vs silkelerken hemen evdeki halıyı dürüp komşuya çıkın ve sana zahmet sen çok güzel halı silkeliyorsun benim halıyı da bir silkelesene de
Yada onun bir üst katına çıkıp onun camı açıkken sende halı silkele
Yada dediğim gibi belediyeye şikayet et.Telefonla da şikayet oluyor isim veriyorsun ama gizlilik hakkın gereği isim vermiyorlar ( tecrübeyle sabittitr)
Bir şeyler yap yani böyle konu açmakla bu sorun çözülmeyecek gibi
Çoğu orta yaşlı türk bayanların milli sporu.
Aynen ya oturda komedi niyetine izleBi de dunyayi kurtariyomus gibi boyle magrur,edali bi tavirlari oluyo ki sormayin gitsin.
Bizimde karşı binada biri var.abartisiz söylüyorum hergun evdeki bütün halıları çırpar.sonra battaniyeler ortuleri çırpar.bir iki kıyafet çırpar.sonra soyunur kapı aralığından ustunden çıkardığı kıyafetleri çırpar.terlik cirparken bile gormuslugum var.bendr merak etmisimdir hep.hatta bi gün alt komşusu cam sürerken oda tepesinden halı cirpti.ben o alt komsunun yerinde olsam yukarı cikar ........
Canım kocanla ilgili ufak bir sorununu yazsaydın üniversite mezunu feminist geçinen eğitimli eli çomaklılar emin ol koşarak sana boşan ayrıl kapıya koy aazına s...ç mahvet onu süründür gibi kalıplaşmış negatif kelimelerle sana cevap yazarlardı ama konu komşunun halısı olunca eminim çoğu "Hmmm konu çalışmadığım yerden geldi" deyip cevap vermemişlerdirSu an boyle bi problemim yok,insallah da olmaz.Olursa onerilerinizi hatirlayacagim :)
Teyzemlerde kaldigim surede gorduklerimden etkilendim,anlam veremedigim tuhaf tuhaf hareketler yapiyo komsulari,bizim ailemizde oyle hali cirpan,balkon balkon gezip milleti rahatsiz eden kimse yok ki sorayim merakimi gidereyim niye boyle yapiyosunuz diye,belki dedim burdan birisi cikar da ben su sebeplerden surekli hali,kilim cirpiyorum deyip merakimi giderir ama olmadi,forumda o kadinlardan yokmus ya da konuya yazmadilar :)
Amin canım.benimde tepemde biri cirpiyor.kim olduğunu tahmin ediyorum ama direk görmediğim için suclayamjyorum bir yakalarsam vay haline.balkona çamaşır asamiyorum.toplarken bi ton tozla yolluyorum temiz çamaşırlarını hep cirpiyorum.dusun birde bir yaşından küçük bebeğim var onun çamaşırları.bir gün hatta topladım diye bi çıktım çamaşırların ustunde ipler saçlar.topladim tekrar yikadimo günden beri ya balkonun içinde yada evde kurutuyorum.yapana hakkimi helal etmiyorum allahindan bulsun.banada sabır versinNe Terbiyesiz insanlar var ya okurken agzim acik kaliyo,yukarda biri yazmisti ic camasiri cirpan varmis simdi de terlik cirpani sizden duydum nasil bi duygu durumlari var anlamak mumkun degil,Allah 'im akil fikir versin,bizi de onlardan korusun.
Bir numune ust komşu da ben de var. En son olmadı çok acmadigim camdan çırp dedim. Yok sonra gene cirpmaya devam. Gündüzü bıraktı gece. Hem yaz günü camlar açık oluyor diyorum yok yine aynı. Supurmesi, eşya cekmesi, pat pat topuklalarini vurarak gece de dahil yurumesi. Kıt oluyor boylelerinin anlayışı. Nato mermer nato kafa. Balkonda otururken tepemize bile cirpmisligi var. Ama kendisi iki kat ustundeki komşu bir hırkayı cirpti diye kıyameti koparmış.Çok temiz ya kendisi.
Ama az kaldı gidecek. Beni ancak kendisi gibi bir ust komşusu olursa anlayacak. Ama hakkımı helal etmiyorum. Onun tepeme cirptigi pislikler temizlenir geçer elbet ama onun benim hakkima girerek yaptığı kul hakkı çok bulaşıktır asla temizlenmez.
Canım kocanla ilgili ufak bir sorununu yazsaydın üniversite mezunu feminist geçinen eğitimli eli çomaklılar emin ol koşarak sana boşan ayrıl kapıya koy aazına s...ç mahvet onu süründür gibi kalıplaşmış negatif kelimelerle sana cevap yazarlardı ama konu komşunun halısı olunca eminim çoğu "Hmmm konu çalışmadığım yerden geldi" deyip cevap vermemişlerdir
Helal etmiyorum diyeceğim. Kendisi tepemize çarptıktan sonra ( ustelik misafirlerimle balkondaydik oradan çirpti) bir özür bile dilemedi. Bile bile yapıyor çünkü zilyon kere uyardigim halde yoksa niye yapsin.?Bak bak uyaniga bak seen,sen cirparken sorun yok iki kat ustteki cirpinca kiyameti kopar,gorgusuz asalak!
Tasinirken helallik istemeye gelirse ne diyeceksiniz?
Ben böyle saygısız bir insanın gelipte komşum hakkını helal et diyeceğini hiç sanmıyorum.Helal etmiyorum diyeceğim. Kendisi tepemize çarptıktan sonra ( ustelik misafirlerimle balkondaydik oradan çirpti) bir özür bile dilemedi. Bile bile yapıyor çünkü zilyon kere uyardigim halde yoksa niye yapsin.?
Benim yorumlarımı okursan evlilik hakkında ki düşüncelerin değişir belki:) Evet evet bi kac konuda gordum o tarz cikis yapanlari ama evli olmadigim icin kari-koca,kayinvalide,elti,gorumce mevzularina pek girmiyorum,beni evlilikten soguttu forum :)
Helal etmiyorum diyeceğim. Kendisi tepemize çarptıktan sonra ( ustelik misafirlerimle balkondaydik oradan çirpti) bir özür bile dilemedi. Bile bile yapıyor çünkü zilyon kere uyardigim halde yoksa niye yapsin.?
Amin amin inşallah. Allah hepimize iyi komsular versin.Haklisiniz,inadina yapiyo belli ki.Ya sizi kiskaniyo ya da kavgadan beslenen tiplerden.Neyse ki kurtuluyomussunuz,insallah anlayisli,takintisiz iyi insanlar tasinir ust katiniza.
Gelmez bence de. Hem saygı olsa tüm bunları yapmazdı di mi? Haklisiniz. Aman gelmesin de güle güle...Ben böyle saygısız bir insanın gelipte komşum hakkını helal et diyeceğini hiç sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?