3 yas krese gidiyor.6aylik evde benleÇocukların kaç yaşındalar?
Ya evet aksama kadar surekli kurgu yok kocam ne yapti yok bu ne yapti duvarlari seyrediyormKaç tane çocuk yaşları kaç? Biyerden başlamak lazım yoksa kurup duruyorsunuz evde. Bende de oluyor evde sürekli durursam
Eve gelincebaskalarina yaziyor bana yok.oda ayri bir dert eve kapandim ya.Al çocuklarını dışarı çık. Zor deme. Hep evde olmaz. Gönderebiliyorsan kreşe gönder. Kaç yaşında çocuklar? Eşin cevap yazmaması ne demek. Sinir oluyorum erkeklerin böyle kibirli davranmalarına.
6 aylık bebekten zaman kalmıyodu bana, oldugunu yer çok souk depilse koy arabasına parka avmye git, yuvadan annelerle tanışıp arkadaş olma şansın var mı?3 yas krese gidiyor.6aylik evde benle
Soguk buralar .avmye uzagim esim kendi gezer bizi goturmez.esim disarda gezer gelir evdeki ne yapiyor umrundami sanki6 aylık bebekten zaman kalmıyodu bana, oldugunu yer çok souk depilse koy arabasına parka avmye git, yuvadan annelerle tanışıp arkadaş olma şansın var mı?
Senin yine oylanacK cocuklarin var
Bende o da yok esimde ayni senin dedigin gibi eskiden yuruyuse cikardik artik yalnizliktan ona bile enerjim yok
Dediğiniz dergi hiç örgü bilmeye öğretirmiBende iki tane yumurcak var. Yanlız olup sıkılanlari anlamıyorum :) kendine ayıracak ne kadar vaktin var değerlendirmek için :) alizenin dergisini al. Havalar da soguk zaten. Bi de şiş ip. Oh mis :) kendinle kocana takım kazak ör. Ya da suveter falan.
Cocuklar allah eksigini vermesin yokken cikiyorduk simdi useniyor beyefendiSenin yine oylanacK cocuklarin var
Bende o da yok esimde ayni senin dedigin gibi eskiden yuruyuse cikardik artik yalnizliktan ona bile enerjim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?