Vallahi bunalimdayim bir daha cocuk yok hayatimi yasayim hep cocuk bunaldimSenin kadar olmasada aynilarini cogu zaman bende yasiyorum .
2 cocugum var biri 14 aylik biri 2 aylik
Genelde evdeyim biyere gidip gelme sansim hatta markete bile inme sansim yok ikiside kucakta cnku arada bi esim götrrse anneme.gidiyorum.
Genelde evdeyim hatta tek sevdigim gün pazar günleri.
Kışin esimin isleri yogun oldugundan hafatada 3 gun mesai yapiyolar 11 de geliyor iyce bunaliyorum.
Geldimi 1 sat durmadan yatiyor yorgun oluyor haliyle .
Cocuklar bi büysede rahatlasam diyorum.
Pazar günleride zaten harra hurra geciyor iki tane bebek arabasi indir bindir cikar et cocuklar durmaz gezdigimden anlamam :))
Gecicek insllah büydlermi rahat edicez onlarn büyyp rahat ettigmzn hayalini kurup geciniyoruz esimle :))
Vallahi bunalimdayim bir daha cocuk yok hayatimi yasayim hep cocuk bunaldim biraz buyuseler rahatlicam .ikiside etrafimda biri dursa oteki basliyor iyiki yapmisim allaha bin sukur ama zorluguda var
Vallahi bunalimdayim bir daha cocuk yok hayatimi yasayim hep cocuk bunaldim
amigurumi örgü oyuncak nasıl yapılır öğren (organik oyuncak) hem çok zevkli.Emin ol sosyal ağlarda hem para kazanırsın hem de çocuklarına istedikleri oyuncakları örüp onları çook mutlu edersin.Senin için müthiş terapi olucaktır google dan araştır çok basitEsimle sorunlarim yetmez gibi surekli evdeyim ayda yilda bir disari cikiyorum cocuklar kucuk .evde oturdukcada surekli kurgu yapiyorum.esime mesaj yaziyorum tenezzul edip yazmiyor bile.sizce evde ne yapayim oyalanacak .annemler uzakta kimsem yok burda kaynanamlar desen onlarda ayda bir cagirir.esim eve gelincede konusmaz gelde cildirma.cok zordayim.bunaldim artik yasadigim kentte kucuk yer .cocuklar 3 ve 6aylik buyuk krese gidiyor
Aynı benim gibisin benim zamanım hemen geçiyor is guc yemek temizlik bitiyor hemen zamaninEsimle sorunlarim yetmez gibi surekli evdeyim ayda yilda bir disari cikiyorum cocuklar kucuk .evde oturdukcada surekli kurgu yapiyorum.esime mesaj yaziyorum tenezzul edip yazmiyor bile.sizce evde ne yapayim oyalanacak .annemler uzakta kimsem yok burda kaynanamlar desen onlarda ayda bir cagirir.esim eve gelincede konusmaz gelde cildirma.cok zordayim.bunaldim artik yasadigim kentte kucuk yer .cocuklar 3 ve 6aylik buyuk krese gidiyor
Ben bide uyuyamiyorum sabah 7 30 da esimle kalkiyorum temizlik yemek tv uclusunden ibaret bir hayat maalesefAynen bende tek basima kafayi yiycem,coluk yok cocuk yok,arkadas yok,surekli ise sardim evde temizlik yapiyorummm.
Ben bide uyuyamiyorum sabah 7 30 da esimle kalkiyorum temizlik yemek tv uclusunden ibaret bir hayat maalesef
Bende.
İyi burayi kesfetyimde hic degilse 3 5 konu okuyorum aksami ediyorum:)
Guzel soymissin ama maalesef ne gezer bende o yetenek ve sabir..Bende iki tane yumurcak var. Yanlız olup sıkılanlari anlamıyorum :) kendine ayıracak ne kadar vaktin var değerlendirmek için :) alizenin dergisini al. Havalar da soguk zaten. Bi de şiş ip. Oh mis :) kendinle kocana takım kazak ör. Ya da suveter falan.
Pardonbir saat babalarinami saka galiba allah duysun benim kocam cocuklarla kalcak ahhhh
El işi neler yapabilirsiniz? Dantel, yazma kenarı, kaneviçe vs,...Esimle sorunlarim yetmez gibi surekli evdeyim ayda yilda bir disari cikiyorum cocuklar kucuk .evde oturdukcada surekli kurgu yapiyorum.esime mesaj yaziyorum tenezzul edip yazmiyor bile.sizce evde ne yapayim oyalanacak .annemler uzakta kimsem yok burda kaynanamlar desen onlarda ayda bir cagirir.esim eve gelincede konusmaz gelde cildirma.cok zordayim.bunaldim artik yasadigim kentte kucuk yer .cocuklar 3 ve 6aylik buyuk krese gidiyor
Okumaya vaktim olmadı :) şimdi okuycam3 sayfada envai çeşit şey önerdik :) keşke vaktim olsa da bende yapsam bu sayılanlari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?