Dediğiniz dergi hiç örgü bilmeye öğretirmi
Bende istiyorm yapmayı
Online egirimkurslarina yazilin Bir dil ogrenin, bir lisans egitimine baslayin. Bos durmayin!!
Aynı ben :) bi çözümü olan varsa ben de dinlicem ve uygulucam.
ya bir şey dicem de elin ecnebisi 3 tane bebeyle dünyayı geziyor ,biz kapı önüne çıkamıyoruz bunu bana biri anlatabilir mi ?
Senin yine oylanacK cocuklarin var
Bende o da yok esimde ayni senin dedigin gibi eskiden yuruyuse cikardik artik yalnizliktan ona bile enerjim yok
Maalesef oyle
Mesela ben herseyi yapiyorum
10 gunluk bebekle pazara da markete de gittim
Yoksa insan kafayi yer
Ama hemende hasta oluyor cocuklar istedigin kadar alistir
Yinede gitmek lazim iki dogumumda da 3 ayliktilar tatile gittim emziriyordum yine de gittim
40im cikmadan yolculuk yaptim bebegimle tek basima
Biraz rahat olmakta fayda var
Bana da esim cok kiziyor
Valla hadi gidelim desin 2 cocugu yarim saatte valizleriyle hazirlarim
Spontan olmak lazim biraz
Esimle sorunlarim yetmez gibi surekli evdeyim ayda yilda bir disari cikiyorum cocuklar kucuk .evde oturdukcada surekli kurgu yapiyorum.esime mesaj yaziyorum tenezzul edip yazmiyor bile.sizce evde ne yapayim oyalanacak .annemler uzakta kimsem yok burda kaynanamlar desen onlarda ayda bir cagirir.esim eve gelincede konusmaz gelde cildirma.cok zordayim.bunaldim artik yasadigim kentte kucuk yer .cocuklar 3 ve 6aylik buyuk krese gidiyor
Esimle sorunlarim yetmez gibi surekli evdeyim ayda yilda bir disari cikiyorum cocuklar kucuk .evde oturdukcada surekli kurgu yapiyorum.esime mesaj yaziyorum tenezzul edip yazmiyor bile.sizce evde ne yapayim oyalanacak .annemler uzakta kimsem yok burda kaynanamlar desen onlarda ayda bir cagirir.esim eve gelincede konusmaz gelde cildirma.cok zordayim.bunaldim artik yasadigim kentte kucuk yer .cocuklar 3 ve 6aylik buyuk krese gidiyor
Pardonbir saat babalarinami saka galiba allah duysun benim kocam cocuklarla kalcak ahhhhÇocukları yarım saat 1 saat babalarına bırakıp dışarı çıkma şansınız yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?