kucagına alınca duyguları degısır sen bu bebegı kendın ıçın dogur
sen ona bakabılecek bırısısın
En kötü ihtimali düşününce de: Çok çok zor olur ama başarabilirim sanırım. Ailem burda değil, eskişehirde. Onlar destek olamaz. Burada sadece arkadaşlarım var. Kendi kazandığımla bir bakıcı tutup bakabiirim. Maddi anlamda süper bir standartta olmasa da çocuğumu aç açıkta bırakmam. Beni düşündüren manevi tarafı. Hadi ben bir şekilde dayandım ki inanılmaz zor olacak tahmin edebiliyorum, çocuk baba eksikliğiyle mutlu büyüyebilecek mi??
En kötü ihtimali düşününce de: Çok çok zor olur ama başarabilirim sanırım. Ailem burda değil, eskişehirde. Onlar destek olamaz. Burada sadece arkadaşlarım var. Kendi kazandığımla bir bakıcı tutup bakabiirim. Maddi anlamda süper bir standartta olmasa da çocuğumu aç açıkta bırakmam. Beni düşündüren manevi tarafı. Hadi ben bir şekilde dayandım ki inanılmaz zor olacak tahmin edebiliyorum, çocuk baba eksikliğiyle mutlu büyüyebilecek mi??
öncelikle tebrık ederım. allah verdıgı zaman verıyor ıste korunmak da tamamen engel degıl... bence allahın verdıgı bu guzel hedıyeyı benımseyın ve sahıplenın. bunun ıcın cırpınan o kadar cok ınsan var kı. bu hayatınızı degıstırecek bı mucızede olabılır. kımse mınıcık bı bebege kayıtsız kalamaz hele de anne,baba. bence neler hıssettıgını esınle paylasmalısın. benım esımınde uyum problemı oldu ama cok sukur aştık hepsını. bence bebegınız dogdugu zaman butun bunlar gerıde kalıcak sonucta sen anne oluyorsun oda baba. mınık bebegını gorup kokladıgı zaman hepsının gececegıne emınım. allah gonlunuze gore versın arkadasım ıkınız ıcınde evlılıgınız ıcınde hayırlısı neyse oyle olsun.
Canım iyi dileklerin için çok teşekkürler. İnan o kadar çok konuştum ve ne hissettiğimi anlattım ki..Onun çin aynı evde şu anda duramam diyorum. Şu anda diyecek yeni cümlem yok, saçmalıklarına sabredecek gücüm de..
Kimi arar bulamaz kimi bulur istemez...Ne garip dünya.
Bence bebegini kesinlikle aldırma,yoksa bu hataya düşersen mutlu olmak yerine daha kötü olursun vicdanen.
Demişsinki keske bu cocuk onu çok isteyen birilerinin olsaydı.Bunu sen bilemezsin eger istemeden hamile kaldıysan mutlaka vardır bir sebebi ve hayırı.Belki bu bebekle hayatınız bambaşka bir düzene girecek.
Eşine muhtaç degilsin o seninde bebegin.
Bir yıl sonra kucagında bebeginle bu topigi okuyup nasıl böyle birşey düşünmüşüm demen dileğiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?