Canım kaybettiğin bebişlerin için çok üzüldüm Allah sabır versin, şimdiki bebişine de sağlıkla uzun ömürler versin. Sen yanlış anlamışsın ben demedim planlarımı aksattı diye, onu da eşim söylüyor. yok aldıramam zaten yapamam ki...
Lutfen bebeğini oldurme ben 3yildir evlat özlemi çeken biriydi. İki kere tupbebek yaptırdık ikincide tuttu nasıl kıyarsın ona o adamla aldırsan evli kalmayı nasıl düşünürsün
kuzenim hiç spermi yok duydum baskasının embriyosuyla evlat sahibi olacaklarmis okkuz kocan bunların farkindami ya bı daha olmazsa sadc 3 hafta sonra bebeğinin ruhu uflenecek suan icinde kimildamaya başladı bile ben aa yapma o adamla evlide kalma cocuda aldırma
sakın aldrmayın zmna bırakın pirinçkadrda olsa onunda yaşamaya hakkı var.
eşinizzamnla kabullencektır emın olun bebgın hayatınızı olumsuz etkıemesıne izin vermezsenız sizi engellemzki.
hersey siizn elınzde.
bebk hasretiyle kavrulan biir olarak rabbımın bahsettıgı bebgı aldırmk beni çok uuzyor.
eşimle hep dua edıyoruz bebegımz olsada bızhep evdeolsak gezmezsek tatile çıkmasak ama evdebebgımzle mutluolsak.bbek le de yapılabilcek okadr guzel şeyler varkı.
eşinizzanla durumu kabullenecktır emin olu baktınz kabullenmıyor sizde çalışıyosunz bebgınize kendınzde bakabilrisnz ha tabı bebkten vazgcerim bebkyıne bulunur ma eşim bıda bulunmazonu sevıyorum dıyosanız bişey diyemem
Sana bir şey söyleyeyim mi, inanırmısın bilmem ama bana yakın bir arkadaşımda da olmuştu bu..Yazdıklarını okurken içime öyle birşey doğdu ki..Allahım bilir sadece ama içime doğanı söyleyeyim en yakın zamanda sizin bir bebişiniz olcak, bir de son: bence erkek olacak..
allah allah tesekkurler canım yagzından bal damlıyor ):
inş canım ya sğl eger buay hamile kalırsam yazarım sana :)
allah allah tesekkurler canım yagzından bal damlıyor ):
inş canım ya sğl eger buay hamile kalırsam yazarım sana :)
bumu yani bende hamişim bolbol dua edicem sana tez zamanda hamişş kalman için inş rabbim görürse kabul eder duamı cnm
sende sğl canım benım tesekkur edrım annelrın duası kabul olurmuş dualrını beklıyorum.
biz eşimle hep bebgımıız hayaledıyoruz olsada onunla gezsek piknige gitsek o aglasa onu avutsak ınankı uykusuz kalacagım gecelrın özlemını cekıyorum eşimde öyle bbek kulfet olurmu diye hiç düşünmedık şimdiye kadr hep guzel yanlarını görduk
sğl canım ya.
benimde bi hamilelğim oldu kalp atışlaı duyulmadı ilk kontrlumzde ehrsey yolundaydı 2.kontrole gittiğimdebebgımızin kalp atışlarının duyulmadıgı ögrendık o anda hıssettıgım acıyı tarıf edemem.
oturdugum yerden kalkamamıştımbisure agladımagladım agladım...
sonrasında kurtajoldum kanamam durmadı 1bucuk yıl kanama sorunu çektimsonrasında yaraolmuş yara dondurttum.
sonrasında rahım filmicekildim aff yarabbım çok zor zamanlr gecirdim rahtlıkla bbek sahıbı olan annelre hep imrendım kıskanmadımhıç bi zman kıskançlık muminin sıfatalrından değildirdedım ama içim gitti hep bebk kokusuna hasret kaldım.
ne zman bianne bebgıne kızsa bagırsa benımiçim acıdı bneımkalbımkırıldı ama herseyı gören ve bilen bı rabbım var dedımhep oyuzden böle aldırsammı yada aldırdım ahberlerını duyunca içim acıyor bı sure kendıme geelmiyorum
Bende okurken bi yandan Allah Allah neden böyle hissettim ki dedim, yazıp yazmamakta tereddüt ettim ama yazmadan da edemedim.. Canım ben de Allahın bir kuluyum sonuçta en doğruyu o bilir..Ama inşallah gönlüne göre olur..Haber ver lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?