7+3 Hamileyim ama kocam ilk gnden beri eziyet ediyor..zor durumdaym...

pardon cnm net okumamışım özür ozaman sagolcnm benim omelegin kaybetme sakın osana çok sdestek olcak ilerde pişmnan ola aldırıpta kimseye kızıp içindeki cana kıyma eşinle inş düzelirsinizzzz

sakın aldrmayın zmna bırakın pirinçkadrda olsa onunda yaşamaya hakkı var.
eşinizzamnla kabullencektır emın olun bebgın hayatınızı olumsuz etkıemesıne izin vermezsenız sizi engellemzki.
hersey siizn elınzde.
bebk hasretiyle kavrulan biir olarak rabbımın bahsettıgı bebgı aldırmk beni çok uuzyor.
eşimle hep dua edıyoruz bebegımz olsada bızhep evdeolsak gezmezsek tatile çıkmasak ama evdebebgımzle mutluolsak.bbek le de yapılabilcek okadr guzel şeyler varkı.
eşinizzanla durumu kabullenecktır emin olu baktınz kabullenmıyor sizde çalışıyosunz bebgınize kendınzde bakabilrisnz ha tabı bebkten vazgcerim bebkyıne bulunur ma eşim bıda bulunmazonu sevıyorum dıyosanız bişey diyemem

Gülencim seni mart anneleri başlığından biliyorum, doğal olarak olaya çok hassas olduğun için çok katı bir pencereden bakmışsın. Çocuğu aldırmayacağım zaten bunu bir kaç yerde belirttim ama azıcık daha yapıcı olsaydın daha iyi olmazmıydı? Sonuçta senin için en büyük problem bebişine geç kavuşmakken benim için en büyük problem de eşimin bu saçmasapan tutumu..Herkesin derdi kendisine en büyük görünürmş unutma lütfen cnm..

Sana bir şey söyleyeyim mi, inanırmısın bilmem ama bana yakın bir arkadaşımda da olmuştu bu..Yazdıklarını okurken içime öyle birşey doğdu ki..Allahım bilir sadece ama içime doğanı söyleyeyim en yakın zamanda sizin bir bebişiniz olcak, bir de son: bence erkek olacak..

allah allah tesekkurler canım yagzından bal damlıyor ):
inş canım ya sğl eger buay hamile kalırsam yazarım sana :)

allah allah tesekkurler canım yagzından bal damlıyor ):
inş canım ya sğl eger buay hamile kalırsam yazarım sana :)

Bende okurken bi yandan Allah Allah neden böyle hissettim ki dedim, yazıp yazmamakta tereddüt ettim ama yazmadan da edemedim.. Canım ben de Allahın bir kuluyum sonuçta en doğruyu o bilir..Ama inşallah gönlüne göre olur..Haber ver lütfen..

bumu yani bende hamişim bolbol dua edicem sana tez zamanda hamişş kalman için inş rabbim görürse kabul eder duamı cnm

sende sğl canım benım tesekkur edrım annelrın duası kabul olurmuş dualrını beklıyorum.
biz eşimle hep bebgımıız hayaledıyoruz olsada onunla gezsek piknige gitsek o aglasa onu avutsak ınankı uykusuz kalacagım gecelrın özlemını cekıyorum eşimde öyle bbek kulfet olurmu diye hiç düşünmedık şimdiye kadr hep guzel yanlarını görduk

cnm benim rabbim bir bebegin dünyya gelişini okada rgüsel zamanlama ile ayarlıyoki sen bile anlamıyon hangi ara kaldın inş sende benim gibi anlamadıgın bizamanda hamiş kalırsın ben 2tane bebgimi kaybettim kalbi durdu şükür rabbim hiç ummadıgı-m bianda bu bebegimi verdi inş hayırlısıyla dogcak sen iyi kalpli birisin rabbim kucagını bebekle doldursun inşallah

sğl canım ya.
benimde bi hamilelğim oldu kalp atışlaı duyulmadı ilk kontrlumzde ehrsey yolundaydı 2.kontrole gittiğimdebebgımızin kalp atışlarının duyulmadıgı ögrendık o anda hıssettıgım acıyı tarıf edemem.
oturdugum yerden kalkamamıştımbisure agladımagladım agladım...
sonrasında kurtajoldum kanamam durmadı 1bucuk yıl kanama sorunu çektimsonrasında yaraolmuş yara dondurttum.
sonrasında rahım filmicekildim aff yarabbım çok zor zamanlr gecirdim rahtlıkla bbek sahıbı olan annelre hep imrendım kıskanmadımhıç bi zman kıskançlık muminin sıfatalrından değildirdedım ama içim gitti hep bebk kokusuna hasret kaldım.
ne zman bianne bebgıne kızsa bagırsa benımiçim acıdı bneımkalbımkırıldı ama herseyı gören ve bilen bı rabbım var dedımhep oyuzden böle aldırsammı yada aldırdım ahberlerını duyunca içim acıyor bı sure kendıme geelmiyorum

canım arkadaşım kadriyem aynı duyguları hisleri yaşıyoruz seni çok iyi anlıyorum böyle çocuğunu aldrımak isteyenleri bir türlü anlamıyorum inşallah rabbim en kısa zamanda bizlerede hayırlı evlatlar verir

dertli olan arkadaşım sakın bebeğini aldırmayı düşünme ve eşinlede tartışmalardan uzak dur bebeğin doğsun inşallah değişir bu senin için bir sınav eğer bebek doğduktan sonra da böyle davranmalara devam ederse o zaman düşün şimdi hamilelik pisikolojisiyle ne derse sana ağır geliyordur inşallah abartılacak bi şey yoktur doğumdan sonra sakiin kafayla düşün

tesekkur edrım canım yaa.biliyomusun bı oglumuz olmasını bizde çok istiyoruz

canım çok zor bı durumdasın.ama ne olursa olsun o minicik bebeği aldırma ne olursun.eşinin de zamanla düşünceleri değişirr.sabret sadece ne olur sabret her şeyde bı hayır vardır de bebeğin için kendını üzüp strese sokma.söylemesi kolay diyebilirsin ama ne olur sabret canımm...
Rabbım tüm bebek isteyenlere en kısa zamanda versın.dualarım hepimiz içinnn...

suyosunu canım arkadaşım bugün nasılsın ? bebiş ne alemde zorluyomu seni :)) dün senin için dua ettim bebişin için eşin için üçünüz içinde yalvardım Allaha umarım kabul eder dualarımı sende lütfen dua et bol bol...
henüz daha test yaptırmama 25 gün akadar var anca beblli olurmuş bu zaman diliminde ama sonucu alır almaz sana haber vereceğim hemen, birlikte gebiş gebiş dolaşırız ortalıkta :)))) sen benden öndesin artık bana tiyolar verirsin şunu yap bunu yapma diye iyi öğrenmeye bak herşeyi :))) bide bebişlere ne isim koyacağımızı düşünelim arkadaşım şurda ne kaldı doğmalarına :))))) iyi şeyler düşünüp heycanımızı kaybetmeyelim

bide arkadaşlar yazılanlara bakıyorumda suyosunu bebeği aldırmak istemediğini sölemiş zaten aldırmaayı düşünse kocasından ayrılmayı düşünmez hiç bunu sıkıntı yapıp buraya yazmadı bile öle değilmi ... bizden destek bekliyor :)) sıkışmış hissediyor kendini o kadar

bu arada diğer arkadaşlarım bebeşlerini kaybedenler ve bebiş bekleyenler Allahım sizlere yardımcı olsun hayırlı evlatlar nasip etsin bu gecede sizler için dua edeceğim umudunuzu kaybetmeyin herşey çok güzel olacak.. derdi veren rabbim dermanınıda versin inşaallah ... unutmayalımki hayatta herşey her olay biz insnoğlu için kimse başıma gelmez demesin ve birbirimize destek olmaya bakalım...
bumuyani bu arada senin için ayrı dua edecem şöle tonton bir erkek evladın olsun :)

canım inşallah herşey düzelir umarım eşin böyle bi insan deildir ve sadece ufak bi bunalımdır. sözünden çok etkilendim keşke isteyen birinin olsaydı diyorsun. hayırlısı buymus canım ayrıca bebeği aldırmıycam demen büyük bi cesaret sen b cesaretle bu kararı verebilen bi insansan her kararı da en iyi şekilde alabilirsin. Ama ben eşinin düzeliceğine inanıyorum çünkü şimdi değişti demişsin. Bence karşımızdaki insana haddini bildirmenin , onu yaptığına pişman etmenin en güzel yolu ona aksine iyi davranmaktır . o sana sinirlense de sen sakin olmaya çalış biraz sabret bak işe yarar canım. tabi evliliğin ona göre olmadığını söylediğinde de kavga etme ama isterse ayrılabileceğini söyleyebilirsin. Allah gönlüne göre versin. inşallah Allah bana da nasip etsin kader işte canım benim eşim de keşke olsa diye bekliyo

Merhaba arkadaşlar, desteğini esirgemeyen herkese binlerce teşekür öncelikle..Bugün güne pek iyi başlamadım, dün gece bayağı yoğun kasılmalarım oldu hadi dedim geçerr rahim büyüyor vs. Sabah kalktım halen devam ediyor, batma olmaya başladı sonra dedim ben en iyisi bi doktora gideyim. Gittim, stresten rahim normalden fazla kasılıyormuş, doktor öle tek başıma, gözler şiş halimi görünce planlanan bi gebelik değildi herhalde dedi. Ben de yok dedim. Yasal sınır 10 hafta aldırmak için biliyosunuz demi dedi, bence iyi düşünün hiç hazır ve iyi görünmüyosunuz dedi..Yok benim kararım kesin dedim, o da stres yapma dedi..demesi kolay tabi. Ha bi de idrar tahlili yapayım dedi, idrar da kan çıktı, ya kum ya taş düşürüyosunuz ürolojiye gitmeniz lazım dedi..Neyse bebiş iyi çok şükür ama ben ona hiç iyi bakamıyorum şimdiden

ıçerik nedeni ile ilgili bölüme taşınmıştır
bölüm editörü arkadaşımın bilgisine a.s.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...İnanın okurken o kadar sinirlendim ki yazıklar olsun.Bir dolu insan bebek peşinde eşinizde istemiyor çok yazık Allah ıslah etsin.Allah katında verilen bir yavrunun varlığının bile kıymetini bilmiyor.Bizler burada bebek diye haykırıyoruz.Allah sabır versin sadece kendinii düşünün derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…