Pimpirikli, canımm ne kadar içten ve samimi yardımcı olmaya çalışmışsın ya..gözlerim doldu okurken..Çok güzel tavsiyeler vermişsin canım ama bence şu anda eşimi olayın ciddiyetini anlaması için bir derse ihtiyacı var. Dediğin gibi yakın davranacak zerre içimde birşey kalmadı şu anda. Çok isterdim ama ııı ııı yok ki..Ona bakınca nefret doğuyor içim de, o kadar kırgın ve öfkeliyim ki..Buraya yazıp yansıtabildiğim çok az bir kısmı daha neler yaptı neler saçmaladı aahh bir bilsennn. İçimden şöle evirip çevirip dövmek de geldi sana neden kızayım canım inan benim ki haddini bu sefer fenaaa aştı..
Nightelfcim ben de Eskişehirliyim:) Canım inşallah en kısa zamanda eşin bir iş bulur bebeğin de sağlıkla ve kolayca doğar..Hayat hiç bir zaman kolay değil Allah sürekli deniyor..İnşallah dayanırız..
olurmu oyle sey yaa...Merhaba,
27 yaşındayım ve kocamla (o da 27) 11 senedir beraber 1 senedir evliyiz. İtiraf etmek gerekirse biraz sorunlu bir evliliğimiz var. Geçen ay korunmamıza rağmen bebiş bize sürpriz yaptı. En başta benim için de alışması zor olsa da eşim tamamen kontrolden çıktı. 2 hafta önce "hayatım mahvoldu, hayatım bitti, bittim ben, ben daha gencim" modlarında, arkadaşlarına söylerken sanki felaket haberi veriyor gibi vs..Bu arada maddi hiç bir sorunumuz yok ikimiz de iyi kazanıoruz çokşükür.yaklaşık bir 10 gün falan hergün ağlattı beni desteği boşverin...Sonra 6. haftada bebişin kalp atışlarını duyduk o andan sonra biraz yumuşadı gibi oldu özürler diledi benden, pişman oldğunu düşündüm, çok kırılsam da eski halimize gelmeye çalıştım. Bu arada bulantılarım başladı, sinirlerim dalgalanmaya, çok uyumaya vs.tipik belirtiler başladı ben de. 3 gün önce durup dururken "eğer sen aldıralım dersen düşünürüm ben daha kendi isteklerimi yapmadım çocuğunkileri nasıl karşılayım. Pirinç kadar şey şimdiden programlarımızı aksatıyor (seyahat güzergahımızı değiştirmek zorunda kaldık uzak diye bu yani) Doğunca bi kaç seçenek var belki eee bu muymuş derim, belki çok severim belki bütün hayatımızı mahveder. Hata ben de ben evliliğe de uygun değilmişim, hayatımı yaşamadım ben vs bu paralel de bir sürü şey. Ben zıvanadan çıktım tabi, ciddi bir kavga ettik. Şu an ülke dışında işi nedeniyle ve sık sık gidiyor. Gelelim soruma Allah aşkına ben şimdi ne yapayım çocuğu aldırabilecek bir insan değilim vicdanım elvermiyor ama böyle bir babaya böyle bir evliliğe çocuk mu doğurulur. Çocuğu tek başıma büyütmeye karar verip boşansam mı? Yapabilir miyim? Kafayı sıyırdım lütfen yardım...kafamçokkarıştı
Pimpirikli canım yazdıklarımı okumuşsun, görmüşsündür zaten en başta bir 10-15 gün cehenneme çevirdi hayatımızı sonra düzeldi gibi oldu o zaman hiç uzatmadım kırgın da olsam normale döndürmeye çalıştım herşeyi, heveslendirmek için uğraştım. en yakın arkadaşım bebişe kıyafetler almış onları gösterdim, kalp atışlarını kaydetmiştik onu seyrettirdim kendim seyrederken vs.Canım ben kendime de bakıyorum tabiki belki benim kapasitem bu kadardır bu kadarına sabredebiliyorumdur annelerimiz gibi değiliz ki bizler artık.Maalesef erkekler hala annelerimiz zamanındakiler gibi amaBi akşam işten geldim ama nasıl zor durdum o gün işte uykudan zor durmuşum bir de ben orijinalim benim bulantılar akşam yoğunlaşıyor eve geldim ayaklarımı uzattım dinleniyorum bana "taksime gidlim mi" diyor ciddi ciddi. Böyle şeylerini görmezden gelmeye çalıştım ama herhalde dediğin gibi birikimler..Bana da geldiler artık.. Ama dediklerin şöyle faydalı oldu bana. Yine eve almayı düşünmüyorum ancak insan gibi durumu anlatıcam ve bir karar vermesini isteyeceğim. Eve almamam da gururdan falan değil inan bak 3 gündür yalnızım kötüyüm evet ama en azından tartışma yok, tel.lerini açmıyorum bebiş daha iyi böyle bence...Sen çok tatlı birisin, inşalah hayatlarımızzz çoook güzel olurr..
saol arkadaşım sende çok içten ve samimi birisin evde de kendini yalnız hissetme sakın bebişin var senin artık : )))) biraz kafanı dinle saknleş bu ayrılık zamnında ... sana bişe soracam suyosunu eşin allah korusun ölse ve birdaha onu hiç göremeyeceğini bilsen ne hissederdin ?
bu arada bende hamilemiyim değilmiyim düşünüp duruyorum ... 15 gün önce bir birleşme oldu ve ilkkez korunmadık daha doğrusu eşimin boş bir anına denk geldik... o an bende sinirlendim çünkü maddi olarak hiç durumumuz yok borçlar falan filan kendimize zor bakıyoruz birde bebek olursane yapacaz diye çok korktum.. birde önümde kpss sınavım vardı ömrüm yoklukla geçti sınavı kazanıp biraz gezip tozmak ve sonra bebek düşünüyordum ama sanırsam olmayacak ... ilk önce tuhaf oldum tüm planlarım değişti... ama sonra dedimki ne yapalım bizim bebişte 9 ay boyunca benle kpss çalışır biraz büyüncede birlikte hayatın tadını çıkarırız ... sınavdan 1-2 ay önce doğum yapacağım eğer hamileysem ki öyle hissediyorum ... korktum çok korktum ama şuan geçti hepsi ve diyorumki iş olacağına varır bebeşi nasip eden rabbim onun rızkınıda verir... yaa işte böle canım arkadaşım biraz kafan dağılmıştır umarım en azından dertler sorunlar birtek sende yok kendini yalnız hissetme sakın değişik değişik ama hepimizin yaşadığı yaşacağı yada yaşıyor olduğu zorluklar var .... boş ver arkadaşım battı balık yan gider bebşine bak sen hamileliğin tadını çıkar gıcık edercesine :)))) söylenenler doğru zaman herşeyi silip atıyor :))
11 yıldır beraberiz 1 yıldırda evliyiz yazmışsın, 11 yıldır nasıl biri olduğunu hiç anlamadınmı arkadasım yoksa evlendikten sonramı bunları yapmaya basladı .bende su an hamileyim bence bebeğine sakın kıyma allah büyük hersey gönlünce olsun inşlh eşininde düşünceleri değişir.
sakın yanlış anlama bizler bir evlat sahibi olmak için nelker feda ediyoz ne tatiller ne hayatlar kendimizi es geçiyoz çünkü dünyaya bir melek getirebilmek için çabalıyoz iki bebegimi topraga verdim kalbi durdu karnımda bu 3.bebegim ve şükür 8aylık gebeyim ignelerle tutundu 300igne yedim gıkım çıkmadı migrenim var böbregim 3böbrek büyüklügünde şişiyo ameliyat oolma riskim var dogumdan önce ama yinede bebegim içim böbregimi feda etmeye hazır haldeyim şuan aglıyom çünkü ortada kan pıhtısıda olsa kalp var nasıl kıyılır ya millet senelerce bekliyo bu minigi gewlsin die kocana gelince psikiyatriye gitsin sorunları varsa tabi sende ama bencilce yaklaşm kocana kzıpta yok planlarımı aksıttı bu çok kırıcı bi laf bi can için plan olmaz belki aldırınca b,idaha anne olamıcan bunuda düşün cnm vicdanına bırakıyom herşeyi beni yanlış anlama eşinle düzelirsin belki ama bebegi bidaha bulamıyabilirsin belkide rabbim onu sana bi şans olarak yolladı aniden bunuda düşün lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?