7+3 Hamileyim ama kocam ilk gnden beri eziyet ediyor..zor durumdaym...

fazla okuyamadım yorumları ama biraz fazla duygusal düşünmüyormuyuz arkadaşlar .( sen güçlüsün bebeğine bakarsn ) falan yapmayın hayat okadar basit ve tozpembe değil kaçınız babasız bebek büyüttünüz kaçınız bunun sıkıntısını siz ve çocuğunuz yaşadı lütfen tecrübe etmiş iseniz babasız bak büyüt diye yazın..

konu sahibi arkadaşım kocan hep böyle huysuzmuydu eğer öyleyse ha bebek olmuş huysuz ha olmamış huysuz burada önce senin eşinle ömür geçirip geçirmeme kararın önemli olan sen eşinle yaşayabileceksen oda bu bebeği birşekilde kabullenecek zaten.

eşin kendi ile savaşıyor şuanda elbette olumlu yönde değişicektir,bu adam hiç çocuk sevmez nefret eder birimi hiç gözlemledinmi canım eğer öyle değilse geçici bir telaş içindedir şuan herşey düzelir emin ol.

fakat eşin zaten hep problemli biri ise ayrılmayı düşünüyorsan sakın bebek yapma o çocuğa günahallah yardımcın olsun canım.

benım esımde bız ıstedıgımız halde ılk baslarda tuhaf davrandı yanı aslında hamılelıgım boyunca demek daha dogru olur. sureklı uzdu aglattı.. sureklı ben ıstedıgım ıcın cocuk sahıbı olacagımızı yuzume vurdu durdu. ama sımdı kucagından ındırmıyor herseyden cok sevıyor. bense onun yaptıklarının yaralarını sarıyorum hala...

umarım esının tavrı degısır sana karsı. uzulmemen lazım.cunku kadının hamılelıgınde yasadıgı hersey bebegı etkılıyor.

eşinin yaptığı düpedüz şımarıklık nankörlük egoistlik evladını benimseceği yerde onu şimdiden bi pürüz olarak görüyor umarım ve allahtan dilerimki bu huylarını terk eder ve bebeği benimser
sanırım eşin biraz şımarık büyümüş(daha doğrusu hala büyüyememiş bi bebeği bile kıskanıyo şimdiden,, ilgi benden gider diye belki...)eminim bir bebeğin hiçbirseye engel olmayacağını aksine bir cok güzelliğe vesile olacağını anlar

canım sana sabır diliyorum idare etmelisin herseyin sonu güzel bittin inşallah..

kesinlikle katılıyorum sana cnm
bencede şımarıklık nankörlük ne güzel allah aratmadan vermiş bebek
yıllarca uğraşmış olsa değerini anlarda
ama rabbim işte nasıl uygun görürse

bebeğin olunca bak herşey nasıl değişecek
eşinin ve senin tek düşüncen o bebek olacak
biraz daha sabırlı ol

allah yardımcın olsun.bence eşini korkutan alacağı sorumluluklar..ama bi süre sonra bu duruma alışacak ve bebeği oda seninle 4 gözle bekleyecektir.

Cnm yokmu bı gelıŞme yaaa sonuÇ nolcak
hep aynımı herŞeyy

canım tekrar bi bravo sana ideal bi anne örnek bi kadın görüyorum ben :enbuyukkk:

Seni ayakta alkışlıyorum canım... Bu kadar kararlı ve net olman eminim eşini yola getirecektir, özellikle profesyonel bir yardım alması ona çok iyi gelecektir. Umarım dediklerini yapar ve bir an önce bir terapiste gider. Dualarım seninle ve bebeğinle, herşey gönlünce olsun :lepi:

bencede çok iyi söylemiştin..kendine olan güvenin onu yola getirecektir allah seni mutlu etsin cnm..bebişinle ve eşinle...

Yani ayrıl demek çok zor, o yavrucağa da yazık ama eşin insafsız 11 yılda nasıl tanımadın onun bu huyunu diycem ama insanlar 40 yıldan sonra bile huyları değişir diyorlar. Bence biraz sabret eşini seviyorsan bebek dışında probleminiz yoksa bak doğsun belkide değişir herşey o yumuk ellerini tutunca babası insafa gelir eminim. şu an hamilesin ve hassassın annenden kayınvaliden destek al aran iyiyse belki onlar insafa getirirler. İnşallah herşey gönlünce olsun canımm..

sabır et ve sakın bu mübarek aylarda çocuğunu aldırmayı aklından bile geçirme.o senin minicik bebeğin:))ben istediğim halde olmuyoo.kısmet tabikii.işallah eşinde değişir.ve üçünüz çook mutlu olursunuz.bütün sabırlara rağmen değişmesse bebeğin ve sen ekonomik gücünde varmış,farklı bir hayata yelken açarsınız.herşeyden önce bebeğin:)))

Ağzım açık kaldı bu sözlere...erkeklerin çoğu babalıkta duygusuz ama sonu ne olur acaba seninkinin..sanki eşin bunalımda hayatını yasamak gezmek tozmak istiyor..olgunlaşmadan evlenmiş bence ve pişman olmuş..iyi bir ders alması lazım...

Canım sen çok olgun bir insansın. Yengeç burcusun bu yüzden annelik duyguların belki diğer bayanlardan bile daha fazla, sen annelik sorumluluklarını zevkle yerine getirebilecek birisin. Ama eşin daha hazır değilmiş (!). 27 yaşında, işi ve kariyeri oturmuş, aslında baba olmak için ideal yaşta. Sende bugünlerin geçeceğini biliyorsun, çünkü önünüzde psikolojik engellerden başka somut bir engel yok. Onlar da halledilir. Sana tavsiyem bu konuda tek başına mücadele etmemen. Hiç mi aile büyüğü yok? Kendisinin sözünü dinleyeceği, mantıklı, tarafsız kişiler vardır kesinlikle. Konuyu babasına, dedesine, yada bayanlardan annesine, kızkardeşine - onları uzak buluyorsan - kendi ailenden birilerine açsan. Onlar konuşsa, sen kendini bu kadar yıpratmasan da hamileliğin tadını çıkarsan :lepi:… Bir şeyi merak ettim eşinin burcu ne?

Arkadaşlar merhabaa..Bu sefer daha iyi haberlerle geldim. Çok daha iyi hissediyorum kendimi. Ailemin yanındayım bir kaç gün. Onlara hiç belli etmedim tabi. Döndüğüm gün de evlilik yıldönümümüzdü. Akşam yemeğe çıkardı beni, hem hamilelik hem yıldönümü hediyesi diye bir yüzük almış, kedi gibi pişmandı belli. Son konuşmamızdan bahsetmiştim olayın ciddiyetini anlamaya başladı sanırım. Bu ay çok yoğun, önümüzdeki ay terapiste başlayacağız, terapist önerisi olan varsa açığım. Ben de ne soğuk ne de sıcak orta karar davranıyorum, nazını pozunu çekemem artık sen fazlasıyla hakkını doldurdun sıra ben de dedim geçen hatta:) (burcu oğlak bu arada)
Bebişimi gördüm dün...Ay bişeye benzemeye başlamışş artık, herşe yolunda çok şükür arayı kapatmış ve hatta 3 gün öne bile geçmiş sıpaa! Yorumlarınız ve desteğiniz için hepinize sonsuz teşekkürler, gerçekten zor zamanımda beni yalnız bırakmadınız. Allah herşeyi gönlünüze göre versin..

Allahım bugün duyduğum güzel haberlere bak bu kaçıncı kaydirigubbakcemile2
çok sevindim senin adına hayatım zemuszemus
ne güzel allah bozmasın opuyorumnanaktan
gör bak doğunca senden ilgili davrancak bebeğinize hihoyyyt
allah hep mutlu etsin inşallah :CüvCüv: :ecrin_bebek: :asigim:

Nasıl sevindim bilemezsin arkadaşım ..

Allah bozmasın ..

Sağlık ve huzur içinde bebeğinize kavuşun ınşallah ..

Maşallah , Allah nazarlardan saklasın :teytey:, çok sevindim senin adına hihoyyyt, Allah analı babalı büyütsün :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…