7+3 Hamileyim ama kocam ilk gnden beri eziyet ediyor..zor durumdaym...

Çocuk fikrine kendini alıştırmadığından böyle tepki vermesini doğal karşılayın.
Hamilelikte stresten kaçınıp pozitif düşünmeye çalışın.
Aldırmayı veya boşanmayı aklınızdan geçirmeyin. Sonra pişmanlık olabilir.:1no2:
Başka problemleriniz yoksa çocuğa alışması için beklemek lazım.
Ben hamilelikte tepki veren çok baba duydum ama doğduktan sonra tepkiye devam edeni duymadım.
Aksine anneden bile daha çok sahipleniyorlar. Yaşayıp göreceksiniz.
Allah hayırlısı ile bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.:Saruboceq:

Canım benim rabbim sana cennet kokusu bağışladı hemde korunduğun halde.Herşeyde bir hayır vardır canım benim ne güzelki farkındasın onu aldırmıyacaksın ama bebişi de bak stresten sıkıyosun bu kadar düşünme lütfen..

Eşine gelince sen konuşmaktan yanasın sanırım gelince konuşucam demişsin bu da bir yöntem hiç olmazsa herşeyi netleştirmiş olursun.Çelişki içinde kalmazsın.

Ne gariptir ki hamile bayanların ilgiye,sevgiye,saygıya muhtaçken kadınlar yine erkeklere ılımlı olmaya çalışıyor.hiç adil değil maalesef lmaz:

Benimde eşim her ay gözümün içine bakıyo ki hamileyim diyeyim diye mafoldumben sen bebişinle kendine iyi bak herşey yoluna girecektir.

biz aylardir ugrasiyoruz bebegimizin olmasi icin. ama malesef hala olmadi. ne kadar güzel ki allah sana bi bebek nasip etmis. sakin bebegini aldirmayi filan düsünme. cok büyük günah. o bebegin ne sucu var. simdilik pozitif olmaya calis. eger hala esinle aranizdaki sorun halledilemeyecek kadar büyürse o zaman bosanmaya filan karar verirsin.

canim ben de benzer şeyler yaşadım benim eşim de istemiyordu hem de 5 senelik evliliğe rağmen ama şimdi gecesi gündüzü bütün dünyası bebek oldu şu an 10 aylık dünya tatlısı valla düzelir şu an şoktasınız ikiniz de duygusal bi dönemdesin acele karar verme

aynen katılıyorum

Bencede doĞunca deĞıŞır gıbı gelıyo ama
umarım dÜzelır eŞı

Allahım evlat hasretiyle yanan her lafa her söze eşimle kulaklarımız tıkan bizlere de nasip et yarabbim....
Evlat sahibi olamamak nedemek miş eşin yaşamadığı için ona aldırmak çok kolay geliyor...minicik canlıyı resmen öldürmek istiyor katilden bir farkı kalmıyor eşinin....sinirden yazamıyorum canım

amin canım aminn :Saruboceq:

of of ne diyim ki eşine biz her çocuğa resmen içimiz giderek titreyerek bakıyoruz Allahım bizede nasip et diye eşinin yaptığına bak valla boğazım düğüm düğüm oldu .... keşle oda hazır olduğunda hamile kalsaydın...

bütün arkadaslara katılıorum
allah yardımcın olsun bosuna aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar dememişler canım ama sen yinede aglama bence bebeğini aldırma dogur bebek dünyanın en güzel hediyesi
her kadına allahım annelik duygusunu tattırsın ( bana da )

Bütün dileyen ve gönülden isteyen herkese Rabbim anneligi tattirsin INSALLAH
bence bebegini aldirma eger ki istemiyorsan...
Esinlede ayrilma eger bebekten baska bir sorununuz yoksa ? ERkeklerde ve bazen oluyor kadinlarda böyle korkular ama bunlar bebegi ilk ultrasyonda gördükten - kalp atislarini dinledikten ve ilk tekmesinden sonra heleki dogduktan sonra o heyecani tattiktan sonra cook ama cok degisiyor tabii degismeyenlerde var ama bir umut iste...
Esinle uzun uzun konus ve ona göre anlasn konusun ama ayrilmak karari ve aldirma karari icin cok erken:)
Ben sahsen büyük konusmiyayim ama esim istemese bile dogururdum - bir yavrum var ve o herseyden önemli benim icin:)

maddi özgürlüğün varsa ve ailen sana destek ise bebegini doğur,ama o eş ile yola devam etme...

çevremden biliyorum,hiç çocuk istemeyen erkekler çocuk doğduktan sonra değişiyor,evliliğinizdeki diğer sorunları bilemem ama benim dayım hamile diye yengemle konuşmadı kaç ay! hiç ama hiç istemiyordu,ağlattı hep kadıncağızı,klava:şimdi görsen annesinden daha ilgili,herşeyiyle ilgileniyor,kızım kızım diyor başka bişey demiyoropuyorumnanaktan

offfffff çok ayıp etmiş eşin hem aldır derim hemde kıyamam bebeğe ya ama dediğin gibi böyle babayada çocuk doğurulmaz

Arkadaşlar kusura bakmayın yazamadım. Öncelikle yorum yapan herkese teşekkür ediyorum. Civataları fazla sıkınca boşa dönmeye başlar ya hah işte benim beynim şu anda öyle.laelaelaelaelaeEşimin ne dediği umrumda değil artık. Ben ne istediğimi biliyorum. Geldikten sonra alıp karşıma son defa konuştum ama çok açık ve net artı kesin bir tavırla. "Adam gibi yanımda olacaksan ol, yok ben hayatımı başka türlü yaşamak istiyorum diyorsan ona da ok önümden çekil. Sana şu anda gayet medeni bir tutumla iki seçenek sunuyorum. Şu anda bir tecih yaparsan her şekilde uzlaşmacı olurum, devamsa da tamamsa da...Ama.....Şimdi bir şey deyip sonra yine onun zıddında davranmaya devam edersen işte o zaman iş çirkinleşir. Çocuğunun suratını göstermem sana, tazminat nafaka ne varsa elimden geleni ardıma koymam "dedim. Sakin sakin ağlamadan anlattım. Devam etmek istiyorsa da terapiste gitmeyi kabul etmek zorunda olduğunu söyledim. Kabul etti şimdilik ama bakalım. Rapor aldım annemin yanına gidicem bir kaç gün. Bu ayın çoğunda da yurtdışında olacak zaten. Anladı anladı, anlamadı bye bye artık.

uzun zamandır kk da bu kadar kararlı ve bence doğru kararı veren birine rastlamamıştım
sizi öncelikle tebrik ederim
minicik bir cana kıymadınız ve hayatınızı kendiniz sırtlanıp gideceksiniz
bence birçok kadına da örnek olacaksınız ki eğer eşiniz dediklerinizi kabul etmezse,
umarım terapiye gider ve herşey güzel olur minik kelebeğinizlee

OH BE HA ŞÖLE NE GÜZEL SÖYLEMİŞSİN
HAZIR DEĞİLİM DİYE Bİ CANA KIYILIRMI HİÇ DİMİ
SÜPER KONUŞMUŞSUN HAKKATEN
ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN :CüvCüv: :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…