Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi7.5 aylık bebek için evde nasıl yoğurt mayalarım?
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bilgisi olan bana yardımcı olsun lütfen ,ben yaklaşık bir aydır inek sütünden ve normal yoğurttan iki kaşıkla mayalıyordum sütü..ama doğru olan bu değil sanırım,yardımcı olur musunuz?
kavanoz mamalarindan alin ve icini yedirin veya yedirmiyorsaniz dokun olcumuz bu kavanoz olcak... kavanozu 1parmak kalicak kadar suyla doldurun ve bu suyu cezve vb...kaynatin kaynamis suyu tekrar kavanoza alin ardindan 3olcek devam sutu katin ve kapagini kapatip calkalayin hafif iliyinca icine 2t.kasigi cirpilmis yogurt ilave edin ve sarin 3 saat dinlenmeye birakin... maya olarak ben sutas babymix kullaniyordum bebek yogurdu sindirimi kolay oldugu icin... kolay gelsin...
beende anlamıyorum
fmama fırmaları hazırlandıktan sonra bellı bı sure verıyor tuketılmesı adına
fakat ıs yoğurt mayalamaya geldıgınde 5 6 saat sıcak bı ortamda beklemesı konusuna degınılmıyı
ne kadar sağlıklı tartısılı