7+5 haftalık gebeyim kese var bebek yok yardım

Mervegul01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2022
178
77
28
Arkadaşlar üzülerek yazıyorum bu gün genel kontrol için gittiğimde kesem gözüktü üstten zor gözüktü alttan muayane ile net gözüktü kesem var kaç mm bilmiyorum söylemedi doktorum ters giden birşeyler var çoktan görmemiz gerekiyordu dedi perşembe tekrar çağırdı kese içi boş başına böyle birşey gelen var mı beklemelimiyim son adetim 2 marttı adet geçtikten yani nisan 2 de adet günümdü geciktim 2 gün gecikmeyle öğrenmiştim değerim 151 di geç döllenme olabilir mi kese boyutunu hiç bilmiyoruz söylemedi kafayı yedim okuya okuya

Sizi üzmek istemem ancak geçtiğimiz yıl ben de aynı şeyi yaşadım hem de sekizinci haftada. Bu haftalarda kese ve içinde bebek oluşumu görmeleri lazım. Yolk sac göründü mu? Görünmediyse boş gebelik olabilir

Canım ben adetimin 5 gün geçti 89 la öğrendim. Son adet tarihime göre doktora gittiğimde kese gözükmesi lazımken kese gözükmedi bile. Bi hafta sonra gittim kese göründü. 10 gün sonra gittim kalp atışı duyduk. Yanı son adet tarihime göre 8 haftalık olmam gerekirken 6+1 haftalık çıktı bebek ve kalp atışı duyduk tam 14 gün fark vardı son adet tarihi ile usg tarihinin arasında. Şimdi ise zamanla o fark azaldı son adet tarihime göre 11+1 olmam gerekirken usg de 10+3 çıkıyorum. Hiç bir problem yok bebeğin gelişmesi önemli dedi doktor. Ve geç dolllenme olmuş sıkma canını ben çok yıprattım kendimi ama çok şükür bi problem yok

Bir doktorla kalmayın kesinlikle farklı bi kurumdaki doktora muane için gidin
Belki haftanızla uyumlu değilsiniz geç döllenme oldu doktorun kese boyutunu kaç hafta ile uyumlu olduğunu söylemesi lazımdı
İyi düşünün iyi olsun
Bir tehlikesi yoksa 10. Haftaya kadar bekleyin bence
Herşey nasip

Benim 1 yıl önce yolk sacda görüldü ama kesenin büyümesi durmuştu kürtaj oldum.

Bir tehlikesi yok doktor birşey söylemedi beklicem bende inşallah gözükür bende geç döllenme diye düşünüyorum çünkü çoğu kadın adetten önce 60 70 ile öğreniyor ben iki gün gecikmeyle silik görüp test yaptırdım 151 çıktı bana görede geç geliyor başka doktora gidicem

inşallah geç döllenmedir ilk gebeliğim 7 aylık evliyiz 2ci denememiz istiyoruz inşallah görürüz yorumun rahatlattı beni

Konuya bir güncelleme getireyim ilk doktorum kese boş boş gebelik dedi farklı bir görüş için bugün başka doktora gittiğimde geç döllenme keseniz daha 5+1 gözüküyor dedi ben anlamadım nasıl bir iş adetime göre 8+0 bu gün

Eklentiler

• 6C912C9E-905C-42B2-ABD6-3367656C60B0.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 840
Cankm genelde böyle gec dollenmede olsa aradaki fark seninki 3 hafta sıkıntı sagliksiz bi gebelik doktor sadece gec mi dedi cunku 1-2 hafta kabul edilebiir fazlasi icin gelisim geriligi yapar seninki simdiden olmus benimde boyle gebeligim vardi 27 hafta olmamiz gerekirken 23 haftalik gozukiyordu tabi bu zamanla acildi aralari ölu dogum yaptim ben senin ilk basta belli etmis bence ihmal etme

3 hafta geç düşmüş rahme dedi kadın 5+1 sin dedi hafta gel dedi bayramdan sonra bilmiyorum ki

Birde ben adetim gecikti 2 gün test yaptım silikti o gün kan değerm 151 di düşüktü onda geç döllenme olabilir diye şüphelendim

Canım geç döllenme olmuş işte adet tarihine bakma sen bi hafta zaten adetsin yumurtlaman geç olmuş benim ilk kesem bomboştu aynı böyle minicikti stres yapma

Canım geç döllenme olmuş işte adet tarihine bakma sen bi hafta zaten adetsin yumurtlaman geç olmuş benim ilk kesem bomboştu aynı böyle minicikti stres yapma
İnşallah öyledir ya inşallah biraz rahatladım vallah kaç gündür düşünüyorum stres içindeyim inşallah Allahın izniyle göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…