7+5 haftalık gebeyim kese var bebek yok yardım

Bayramdan sonra kontrole gidicem tekrar bilgi veririm mutlaka büyük ihtimal geç döllenme inşallah öyledir kesem ufak gözüküyor bakıcaz nasip
Keseye boyuna göre karar veriyorlar. İlk gebeliğim boş gebelikti. Ben 4. Hafta ve 10. Hafta da gitmiştim kontrole. 10. Hafta da kesenin içi boş olunca kürtaj olmuştum benim bayağı büyüktü kese.

Keseye boyuna göre karar veriyorlar. İlk gebeliğim boş gebelikti. Ben 4. Hafta ve 10. Hafta da gitmiştim kontrole. 10. Hafta da kesenin içi boş olunca kürtaj olmuştum benim bayağı büyüktü kese.
benim kese şuan küçük 0,59cm ölçmüştü doktor

benim kese şuan küçük 0,59cm ölçmüştü doktor
Sıkmayın canınızı umarım boş gebelik değildir. Ki olsa bile üzmeyin kendinizi. Doktorum o zaman vücut sağlıklı bir gebelik olmayacaksa ya da anomali olacaksa vücut bebeği oluşturmaya biliyor demişti.

2 çocuğum var şu anda . Rabbim herşeyin hayırlısını versin .

Benim de başıma gelmişti kese var bebek yoktu ve yine bayram üstüydü bayramdan sonra kontrole gel demişti kese 18mm di ama bebek yine yoktu iki farklı doktora gittim ikisi de sağlıksız gebelik dedi ve 9. Haftada kürtaj oldum keseyi aldılar. Ve doktor dedi ki demek bebek sağlıksız olacakmış ve vücudun bunu fark edip gelişimini durdurmuş . Umarım sizin ki geç döllenmedir

Ben de bugun 7+1 kontrole gittim, bebek hala oluşmamış bayram sonrası yine gel bakalım dedi umudum azalmaya başladı

Ben de bugun 7+1 kontrole gittim, bebek hala oluşmamış bayram sonrası yine gel bakalım dedi umudum azalmaya başladı
Benim dün kanamam oldu hemen kadın doğuma gittik acile çarşamba günü kesem 0.59du dün gece gittiğimizde kadın kese boyunuz 9mm olmuş dedi şuan bir problem yok yatıp uzanıyorum

Dün gitmiştim kanamam var diye bugün akşam düşürdüm bebeğimi
Çok üzüldüm canım yaa, benim doktorumun dediği gibi eğer ki durmazsa düşerse sağlıksız bir gebelik oldugu için vücuttan atmak isteyecek bünyen demişti, rabbim hayırlı gebelik ler nasip etsin
İlk gebeliğin miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…