- 15 Ağustos 2025
- 27
- 5
- 1
- 25
- Konu Sahibi 1 erkek annesi
-
eğer o bebekse keseye göre kücük görünüyor. doktorunuz en iyisini bilir ama benim 6+6da hem bebek hem de kalp atısı görünmüştü.Oradaki beyaz nokta bebek görüntüsü işte geç döllenme falan oluyor ya umut ediyorum işte
bu iki ultrasonda da crl bebek boyutu ise aynı görünüyor sadece ölçek farklı yani biri birinden daha büyük değil yani keseye göre küçük demek yanlış ve pervasızca olurBaşka yorumu olan yok mu tek kişi mi cevap verdi
o yüzden umarım herşey gönlünüze göre olur ve kalp atışı duyarsınızeğer o bebekse keseye göre kücük görünüyor. doktorunuz en iyisini bilir ama benim 6+6da hem bebek hem de kalp atısı görünmüştü.
7+6da da bu sekildeydi. yani bebek keseye göre gayet belirgindi. ama dediğim gibi ben kendi tecrübemden yola çıkarak söylüyorum, en iyisini doktorunuz söyler
Çok teşekkür ederim yarın doktor gıdecem zaten o zaman herşey belli olacak ama benim içimde bebeğim hala orada hamilelik belirtilerin hala devam ediyor çünkü en önemlisi de kanamam yok☺bu iki ultrasonda da crl bebek boyutu ise aynı görünüyor sadece ölçek farklı yani biri birinden daha büyük değil yani keseye göre küçük demek yanlış ve pervasızca olur
o yüzden umarım herşey gönlünüze göre olur ve kalp atışı duyarsınız
pervasızca?? jfjfj konu sahibinin ultrason kağıdındaki ölçümler karışık olduğu için ona dikkat etmedim. fark ettiyseniz bazı ölçümler 35.hafta falan görünüyor. bir hata olmus olabilir bilmiyorum. yani kağıttaki crl konu sahibinin bebeğinin ölçümümü açık değilbu iki ultrasonda da crl bebek boyutu ise aynı görünüyor sadece ölçek farklı yani biri birinden daha büyük değil yani keseye göre küçük demek yanlış ve pervasızca olur
o yüzden umarım herşey gönlünüze göre olur ve kalp atışı duyarsınız
Bende sizinle aynı durumdayım benimde 25temmuzdu adet günüm olamadım test yaptım çıktı sonra bekledim 1hafta Dr a gittim 6haftalık gebesin ama kese boş dedi haftaya gel dedi o hafta geçmedi. Gittim boş gebelik se diye üzülerek , bebek göründü fakat kalp atışı çok düşük dedi muhtemel kalbi durur yada kanaman olur kürtaj olursun dedi 3gündür ağlıyorum salı günü gene çağırdıBaşka yorumu olan yok mu tek kişi mi cevap verdi
Merhaba durumunuz nasıl sonuçlandı acababen de aynı durumdayım. ve o kadar sıkıntılı yollardan bu sonuca ulaştık ki bugün hamile olduğumu muayene masasında ağlaya ağlaya öğrendim. o kadar ihtimal vermiyordum ki 30 ağustostan beri lekelenmem var ve ben az adet kanamasına yormuştum bunu. son adet tarihim 22 temmuzdu. 1 yıldır bütün testler negatif cıktığı için bu ay yine hayal kırıklığı yaşamamak için test bile yapmamıştım.
bugün de devlette çekildiğim hsgde tüplerim kapalı çıktığı için ve ben sonucun yanlis oldugunu düşündüğüm için özelde başka bir doktora gittim. onunla yeni hsg randevusu oluştururken hani gelmişken rahmine de bakiyim dercesine muayene etti. vajinal olarak baktı , ve hamilelik müjdesini verdi. kalp atışı henüz yok, bu gebelik sağlıksız da olabilir dedi. ama bakın hanımlar bu size de ders olsun; aylardır infertilite bölümü tarafından doğal yollarla hamile kalamayacağıma o kadar inandırıldım ki bu gebelik sağlıksız bile ilerlese şunu anlıyorum ki ben hamile kalabiliyormuşum ve devlette söylenildiği gibi ne tüplerim kapalıymış ne de rahmimde perde varmış.
haftaya tekrar gideceğim. kalp atışı duyamasam da üzülmek yok çünkü rabbim en doğru zamanı bilir. çocuğun da nasibi varsa zaten sağlıkla gelir. hamile kalabilmek bile şükür sebebi benim için o yuzden her şeye kabulüm
Kürtaj oldum malesef O hafta gittim bol gebelik dedi ben emin olduğum bende çok araştırdıgım için az çok birşeyler biliyorum crl ölçümü yaptınız geçen hafta crl ölçümü olduğu zaman boş gebelik olmaz başından atmak için biz buralarda boş gebelik diyoruz dedi hemen gel kürtaj yapım dedi bende inanmadım açıkçası o yüzden başka doktora gittim başka doktora gittim bol gebelik değil dedi bebek var ama kalbi durmuş dedi yada hiç olmuşmamış dedi bende ikinci düşügüm olacak neden peki dediğimde kan pıhtılaşman olabilir buda bebeğin gelişmesini durduruyormuş ilk düşügümde doktor söyleseydi ona göre önlemi mi alırdım kan sulandırıcı ilaçlar varmış kullanırdım bebeğim şuan hayatta olurdu belkide doktor birşeyin yok 1 ay körün ikinci ay istersen hamile kalabilirsin dedi yani demem o ki doktorunuza çok iyi seçin her doktor diyenin doktor değil maalesef ama ben çok korkuyorum ya anne olmazsam diye sorduğunuz için teşekkür ederimMerhaba durumunuz nasıl sonuçlandı acaba
Cok gecmis olsun sizi cok iyi anliyorim 2 düsügüm oldu benimde 2 sininde kalbi durdu malesef pıhtılaşmam varmiş suan igne kullaniyorumKürtaj oldum malesef O hafta gittim bol gebelik dedi ben emin olduğum bende çok araştırdıgım için az çok birşeyler biliyorum crl ölçümü yaptınız geçen hafta crl ölçümü olduğu zaman boş gebelik olmaz başından atmak için biz buralarda boş gebelik diyoruz dedi hemen gel kürtaj yapım dedi bende inanmadım açıkçası o yüzden başka doktora gittim başka doktora gittim bol gebelik değil dedi bebek var ama kalbi durmuş dedi yada hiç olmuşmamış dedi bende ikinci düşügüm olacak neden peki dediğimde kan pıhtılaşman olabilir buda bebeğin gelişmesini durduruyormuş ilk düşügümde doktor söyleseydi ona göre önlemi mi alırdım kan sulandırıcı ilaçlar varmış kullanırdım bebeğim şuan hayatta olurdu belkide doktor birşeyin yok 1 ay körün ikinci ay istersen hamile kalabilirsin dedi yani demem o ki doktorunuza çok iyi seçin her doktor diyenin doktor değil maalesef ama ben çok korkuyorum ya anne olmazsam diye sorduğunuz için teşekkür ederim
Peki şuan hamile falan mısınız o yüzden mi iğne kullanıyorsunuzCok gecmis olsun sizi cok iyi anliyorim 2 düsügüm oldu benimde 2 sininde kalbi durdu malesef pıhtılaşmam varmiş suan igne kullaniyorum
Evet hamileyim 6 haftaligim ama geç döllenme gibi kese göründü sadeceBenim belli değil işte testler yapacam araştırma Hastanesinde ama doktor büyük ihtimalle ondan çünkü bir problemin olsaydı dedi hiç bebek oluşmazdı dedi demek ki bebek oluşuyorsa tahmin gayet iyi dedi anne olabilirsin dedi bilmiyorum belkide kendi mi öyle avutuyorum bilmiyorum
Peki şuan hamile falan mısınız o yüzden mi iğne kullanıyorsunuz
Ayy inşallah kucağınıza almayı nasip etsin inşallahEvet hamileyim 6 haftaligim ama geç döllenme gibi kese göründü sadece
Amin Allah razı olsun inşallah Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah. Kese var küçük ama sanırım geç döllenme dedi bebek ve kalp sesi için de 20 gün sonra gel dedi bir dahaki muayenese duyarız dedi o zaman kadar sabredebilcek miyim bilmiyorim. Ama devlet hastanesine gitmeye de korkuyorim açıkçası kötu birşey duymak istemiyorumAyy inşallah kucağınıza almayı nasip etsin inşallahdoktor ne diyor pekı kesesi falan düzgün müymüş peki az çok birşey diyorlar çünkü kusıra bakmayı böyle soruyorum ama içim çok acıyor benim bir oğlum var en azından onunla avutuyorum kendi mi ama oda çok kardeş istiyor bu son bebeğimi sanıyorki yaramazlık yaptım ondan mı öldü benim kardeşim falan diyor kardeş istiyor soruyor karnında bebek mi var fakan o böyle şeyler konuştukça ben kendi mi daha kötü hissediyorum aglıyorum hep geceleri
Ben aydın söke'de yaşıyorum söke'de doktor varda yok malesef en son tavsiye üzerine kuşadasında bir doktor gittim o doktor çok iyiydi ya kürtaj mı da onda oldum benimle o kadar ilgilendi ki anlatamam her doktor bir değil malesef iki doktorda devlette çalışıyor mesela benim oğluma da öldü imza at aldıralım demişlerdi atmadım imzayı gene başka doktora gittim öyle birşey yok dedi kalbinde üfürük vardı sadece 2 yaşına gelince kapanır dediler öylede oldu şuan oğlum 5 yaşında okula gidiyor doktor inanınp alsaydım hiç çocuğum olamicaktıAmin Allah razı olsun inşallah Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah. Kese var küçük ama sanırım geç döllenme dedi bebek ve kalp sesi için de 20 gün sonra gel dedi bir dahaki muayenese duyarız dedi o zaman kadar sabredebilcek miyim bilmiyorim. Ama devlet hastanesine gitmeye de korkuyorim açıkçası kötu birşey duymak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?