7 +6 haftalık hamileyim ama kalp atışı yok

Allah bagışlasın inşallah gerçekten her doktor bir olmuyor şuan özele gidiyorum doktorimdan çok memnunim çok ilgili. Devlet hastanelerinde sürünmüşüm diyorim kendime

Çok teşekkür ederim allah hepimizin çocugunun bağışlasın inşallah seninkini de inşallah sağ salim kuacagınız almayı nasip etsin inşallah sonucu bana haber vermeyi unutmayın olur mu sizden haber bekliyorum

Merhaba bende aynı durumu yaşadım ilk gebeliğimdi hatta bende bebek yapısı da yoktu bekledik ama bir sonuç elde edemedik. 8.haftada mecburen kürtaj oldum. Kese boyutu ilerliyordu fakat,ne kalp ne de bebek yapısı yoktu. Stres yapmayın Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin. Yaşınız da gençse birkaç ay sonra tekrar deneyin. Ben 5 ay sonra tekrar gebe kaldım şuan 29. Haftadayım çok şükür. Yaşım ileri olduğu için ben stres yaptım. Yaşınız da gençse hiç düşünmeyin. Rabbim ne derse o olur.

25 yaşındayım korkuyorum işte kendi kendime sıkıntı yapıyorum allah inşallah banada nasip eder allah senikinide kucağına almayı nasip etsin inşallah

25 yaşındayım korkuyorum işte kendi kendime sıkıntı yapıyorum allah inşallah banada nasip eder allah senikinide kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin. korkma tıbbi genetik bölümü var bi oraya gidip pıhtılaşma ve kromozoma baktırabilirsin fakat ilk kayıplarda yapmıyorlarmış ben doktordan rica etmiştim. Onda da hiçbirşey çıkmamıştı. Bulunduğunuz yerde varsa bi gidin derim içiniz rahat eder. Maaşallah daha çok gençsiniz.

Abla ne yaptınız gittin mi doktora kalp sesini duydunuz mu

Ayy çok sevindim abla ya allah kucagına almayı nasip etsin inşallah abla peki en son düşügünden sonra kaç ay sonra hamile kaldın bana sürecini biraz anşatır mısın özle değilse gerçekten böyle duydukça umudum artıyor aklımdaki bir daha anne olmicak mıyım korkusu gidiyor en azından allah razı olsun senden çok destek oldun bana
Rapor çikarmak için perinotolojiye gittim geçen hafta orda kalp sesini duydum çok şükür perşembe gubu kendi doktoruma gidicem nasipse inşallah bir sıkıntı yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…