Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
7-8 aylık Hamile Bayanlar Kahvaltıda Neler Yiyorsunuz?
hergun bir haslanmis yumurta mutlaka yerim yaninda peynir zeytin biraz domates ve salatalik pekmez tereyag ve bal hergun yiyorum bunlari mutlaka bitki caylari iciyorum daha cok ..salam sucuk sosis tarzi seyler pek tuketmiyorum hamileyken..onun disinda extra bise yemiyorum :)
H.içi: peynir ,zeytin,yumurta,reçel ya da bal, tereyağı,bazen domates salatalık,.
H.sonu: yukarıdakilerin dışında sucuklu yumurta, menemen, patates kızartması,börek veya muhlama . (Bunlardan sadece birini seçer yaparım)
Yani rutin olarak ''şunu eksik etmem'' dedikleriniz neler? Ben cevizi çok önemsiyorum mesela.Bu haftalarda beyin gelişimi için lazımmış. Omega hapı almıyorum,ne dersiniz gerekli midir?
Yani rutin olarak ''şunu eksik etmem'' dedikleriniz neler? Ben cevizi çok önemsiyorum mesela.Bu haftalarda beyin gelişimi için lazımmış. Omega hapı almıyorum,ne dersiniz gerekli midir?
Merhaba canım kahvaltı lar genelde aynı sanırım bende yumurta ceviz 21 tane 21 besmeleyle yenen siyah kuru üzüm olmassa olmazları m yanında tost oluyor genelde bazen bal tereyağ domates biber salatalık ha bide kahvaltıdan önce yarım litre su içerim demir hapı yla birlikte gece yatarken balık hapı içiyorum Dr um önerdi.cÇünkü balık çok yiyemiyor um ben seviyorum ama birde koku olmasa evden günlerce çıkmıyor ...cçay m.ssuyu hiç tuketmedim tiksindim onlardan ..mmeyva yiyorum .hayırlı sağlıklı günler canım
ben sabahları hiç pekmez bal yemiyorum çünkü acayip midemde yemek borumda boğazımda yanma yapıyo ve saatlerce geçmiyo cevizi de sabah yiyemiyorum ara öğünlerde badem le birlikte yanında bardak sütle yiyorum sabahları rutin olarak hergün 2 dilim tam tahıllı buğday ekmeği 1 tane haşlanmış yumurta 5 6 tane zeytin 1 domates 1 salatalık yiyorum kansızlık olduğu için çay içmiyorum ama bıktım her Allahın günü aynı şeyleri yemekten ya tiksiniyorum artık