- 24 Ağustos 2017
- 6
- 0
- 36
- 30
- Konu Sahibi mysterycat
-
İki fotoğraf da ameliyat sonrası hali. Ucundaki bombeli kısmın net görülmesi için iki fotoğraf yükledimSanki hic degismemis,anlayamadim hangisi oncesi sonrasi
Alçılarım çıktığında dümdüz iniyordu sonradan oluştu bu çıkıntı. iğne ile ilgili bilginiz var mı geçmeyen şişliklerde yapılıyormuş sanırımEvet uca dogru bi cikinti olusuyor,hokka gibi degil,konusun doktorla.
Yani tabii ki kotu degil ama kafaniza takiliyorsa konusun
Bilmiyorum maalesef igne dediginiz burun botoxu mu,bazi minik bozukluklari o sekilde toparliyorlar diye biliyorum ama ayni seyden mi bahsediyoruz?Alçılarım çıktığında dümdüz iniyordu sonradan oluştu bu çıkıntı. iğne ile ilgili bilginiz var mı geçmeyen şişliklerde yapılıyormuş sanırım
Bir gariplik var da bilemiyorum dediğiniz de doğru olabilir ama artık sırt kısmına yapılan işlemin geri alınması mümkün degil tek çözüm uç kısmının da inmesiuç kısmı normal güzel görünüyor bence fakat sırtı alın burun geçişi fazla alınmış gibi sırtından
Bilemiyorum umarım asıl şekli bu değildir bandajlar ilk çıkarıldığında bile daha güzeldi şu an bombenin olduğu kısımda hafif bir kavis bile vardı ama gittikçe şişti ucuŞişlikler aşağı indiği için olabilir mi acaba tabii uzun bir süre inmesi lazımdı çoktan ama benim de başta düzdü şişlikler uca indikçe buna benzer bir görüntü oluştu ama benim şuan hafifliyor. Benim çok kısa bir süre oldu ama belki deri yapısından dolayıdır.
Biraz daha zaman verin derim.Bilemiyorum umarım asıl şekli bu değildir bandajlar ilk çıkarıldığında bile daha güzeldi şu an bombenin olduğu kısımda hafif bir kavis bile vardı ama gittikçe şişti ucu
Belki masaj yaptıysanız sizin şişlikler erken inmiş olabilir. Bana doktor masaj vermemişti hatta neredeyse hiç dokunmuyordum bile burnuma zarar veririm diye bu yüzden şişlikler uzun süre kalmış olabilir belkiBiraz daha zaman verin derim.
Muhtemelen kemiğiniz kaynamıştır artık tabii yine belli olmaz ama yanlış bir şey yapıp yamultma ihtimaliniz yoktur hani, hafif hafif iki parmağınızla aşağı doğru masaj yaparsanız yardımcı olabilir.Belki masaj yaptıysanız sizin şişlikler erken inmiş olabilir. Bana doktor masaj vermemişti hatta neredeyse hiç dokunmuyordum bile burnuma zarar veririm diye bu yüzden şişlikler uzun süre kalmış olabilir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?