7 ay önce olduğum burun ameliyatı sonrası fotoğrafı :( Şişlil geçmiyor

mysterycat

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2017
6
0
36
30
merhaba kızlar burun ameliyatımı İstanbul'da ünlü bir doktora oldum ama sonuç çok da beklediğim gibi olmadı. Bayramdan sonra kontrole gideceğim. ucundaki şişlik mi yoksa burnumun şekli mi öyle anlamadım 7 ayda şişlik inmesi gerekmez miydi? Eski burnum kemerliydi şu an kemeri yok hatta sırt kısmı fazla törpülü böyle olunca da ucu çok dikkat çekiyor ve büyük görünüyor. Sizce bu son hali mi burnumun daha değişmez mi ucu karga burnu gibi kaldı ne yapacağım

Son düzenleme:
Evet uca dogru bi cikinti olusuyor,hokka gibi degil,konusun doktorla.
Yani tabii ki kotu degil ama kafaniza takiliyorsa konusun

Evet uca dogru bi cikinti olusuyor,hokka gibi degil,konusun doktorla.
Yani tabii ki kotu degil ama kafaniza takiliyorsa konusun
Alçılarım çıktığında dümdüz iniyordu sonradan oluştu bu çıkıntı. iğne ile ilgili bilginiz var mı geçmeyen şişliklerde yapılıyormuş sanırım

Alçılarım çıktığında dümdüz iniyordu sonradan oluştu bu çıkıntı. iğne ile ilgili bilginiz var mı geçmeyen şişliklerde yapılıyormuş sanırım
Bilmiyorum maalesef igne dediginiz burun botoxu mu,bazi minik bozukluklari o sekilde toparliyorlar diye biliyorum ama ayni seyden mi bahsediyoruz?

uç kısmı normal güzel görünüyor bence fakat sırtı alın burun geçişi fazla alınmış gibi sırtından

uç kısmı normal güzel görünüyor bence fakat sırtı alın burun geçişi fazla alınmış gibi sırtından
Bir gariplik var da bilemiyorum dediğiniz de doğru olabilir ama artık sırt kısmına yapılan işlemin geri alınması mümkün degil tek çözüm uç kısmının da inmesi inerse tabi

Şişlikler aşağı indiği için olabilir mi acaba tabii uzun bir süre inmesi lazımdı çoktan ama benim de başta düzdü şişlikler uca indikçe buna benzer bir görüntü oluştu ama benim şuan hafifliyor. Benim çok kısa bir süre oldu ama belki deri yapısından dolayıdır.

Bilemiyorum umarım asıl şekli bu değildir bandajlar ilk çıkarıldığında bile daha güzeldi şu an bombenin olduğu kısımda hafif bir kavis bile vardı ama gittikçe şişti ucu

Biraz daha zaman verin derim.
Belki masaj yaptıysanız sizin şişlikler erken inmiş olabilir. Bana doktor masaj vermemişti hatta neredeyse hiç dokunmuyordum bile burnuma zarar veririm diye bu yüzden şişlikler uzun süre kalmış olabilir belki

Belki masaj yaptıysanız sizin şişlikler erken inmiş olabilir. Bana doktor masaj vermemişti hatta neredeyse hiç dokunmuyordum bile burnuma zarar veririm diye bu yüzden şişlikler uzun süre kalmış olabilir belki
Muhtemelen kemiğiniz kaynamıştır artık tabii yine belli olmaz ama yanlış bir şey yapıp yamultma ihtimaliniz yoktur hani, hafif hafif iki parmağınızla aşağı doğru masaj yaparsanız yardımcı olabilir.

bastır böyle 100 saniye falan iniyosa biraz ödemdir. değilse direkt dokununca kıkırdak hissediyosan orayı az törpülemiş yada kıkırdak büyümüş olabilir. bence ödem çünkü orda kıkırdak olsa burnun havada olmazdı aşağı doğru bakardı

başında böyle değilse büyük ihtimal doku oluşmuştur kortizon iğnesiyle büyük ihtimal çözülüyor diye biliyorum

M mysterycat bende aynı durumu yaşıyorum tam 6 ay oldu. Benim 2. Aydan sonra birden bire bu hale geldi ve doktora gittiğimde ödem geçer dedi ama 6 ay oldu hiç azalma yok şişlikte. Başka bir doktorla görüştüm parrot beak deformity dedi yani gaga burun. Kendiliğinden geçecek bir durum değil. Başka doktorlarla görüşeceğim fikir almak için

Şunu yazmayı unutmuşum görüştüğüm doktor enjeksiyonla düzelebilir dedi sanırım bahsettiği steroid enjeksiyon ya da supratip deformity olabilr dedi resim üzerinden yorum yaptığı için net bir şey diyemédi.

Son düzenleme:
Aynı durum bende de var 7ay oldu ama ucu çok sert ve şiş. Ben hem kemer düzeltme hem burun ucu küçültme oldum dr burun yapımın kalın derili olduğunu ve ortalamaya göre daha geç ineceğini söyledi.eylül sonuna randevu vermişti en son. İşin kötü tarafı kemik eğriliğini de tam düzeltemedi geldiğinde son şeklini alır o zaman ona da müdahalede bulunuruz dedi ama bir ayda son şeklini alacağını hiç sanmıyorum bi de tekrar düzeltme için para ister kesin

Diger üyelere katiliyorum, bende aralik 2016da ameliyat oldum ve yanlardaki sislikler burun ucuma indi. Bence sendeki durumda bundan kaynakli. Kavisli bi burunmu istedin doktorundan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…