7 ay sonra beni aldattığı kızla tartıştım.

Çok üzerine gelinmiş sanırım diyeceğini de dedin bu saatten sonra tamamen bırak takibi ne yaparlarsa yapsınlar

sallamadıysa niye bulaşıyor bunu da açıklar mısınız? çok güveniyorsa bu kadar işssiz yani :d
Kız sizi çocuk olarak görüyor ve o yüzden dediğimizi ciddiye almıyor. Eski sevgilin de muhtemelen "captainmarvel küçücük kız hasta mıdır nedir bana kafayı takmış diyip" kendisini bu işten sıyırıyor. Kız zaten belasını bulmuş 7 aydır bu adam kıza türlü yalanlar söylüyor bunlar ayyuka çıkar.
Aradan 7 ay geçmiş zaten üniversiteye başladığın hafta bu günleri unutacaksın bir sürü değişik ortama gireceksin.

Ya bir de bu rezilliği kafana takıp kendini üzme. Benim de çok utandığım, keşke yapmasaydım, keşke öyle demeseydim dediğim anlar oldu ama hayat dersi bunlar. Bundan sonra biri seni tahrik ettiğinde bu kadar kolay gaza gelmezsin. Bir de kişisel fikrim, o kız buradan bakınca daha çok rezil olmuş gözüküyor.
Benim sevgilime bi kız platonik aşık olsa stalklasa falan ben hiç sallamam başımı sallar geçerim. Bu kız bu mevzuyu arkadaş çevresiyle de sık sık konuştuğuna göre işi gücü sen olmuşsun. 24 yaşında ise iş güç mezuniyet aşamasında olması gerekiyor şu an. 19 yaşında kızın twitterdan laf sokmasın vs anlarım da 24 yaşındakini hiç anlamıyorum.

Alınma lütfen sana küçük muamelesi yapmıyorum da görece daha küçüksün diye böyle yazıyorum.

Sınav kaygısı sorun vardı en son dimi ? Canım sen neden bu kadar takıntılı ilerliyorsun boşver kim ne yaparsa yapsın bakma, görme, duyma aksi halde hayat geçmez ki. Acilen kendine bir yol çiz ve tüm bu durumlarda sıyrıl.

Engelledim artik su an zihnim o kadar kotu ki cok uzgun hissediyorum ben kimseyi yaralamak istemedim ama artik dayanamadim. Kiz bana surekli sen kuruyorsun, uyduruyorsun kafasindasin dedi biktim artik bu durumdan. Bunaldim.

Üzgün olmayın. Sizin bir suçunuz yok.

Bana 1 gece bir mesaj isteği geldi sevdiğin adama dikkat et dendi ne oluyor falan dedim tabi o an onu korudum foto var elimde dedi karşıdaki attı bir kızla aynı evde yatarken çekilmiş foto inanamadım kıza ne diceğimi şaşırdım. Keza inanmadım eş kişisi alem etti kullem etti beni kandırdı sonra da terketti gitti şimdi o mesajı atan gizli karakteri neden dinlemedim diye kendime kızıyorum iyi yapmışın bırak boşver hakkını savun sessiz kalma kim oluyor ruh hastası diyorlar. Kendilerine baksınlar. Kötü bir niyetin yoksa Allah şahit zaten üzülmene değmez

Hatayı başta yapmışsın aldatılmanın acısıyla kıza yazmışsın
Burda kızman gereken eski erkek arkadaşın.o kız başta seni nerden bilsin
Onun yaptığı da tam buldumcuk
Gerçekten şu paylaşılmayan erkek kim ya
Bir erkek için değmez
Aldatıldığını öğrendiğin anda silip engelleyecen içindekileri kusup sonra şükür edicen ya bununla evlenseydim diye
Bunu güç savaşı haline getirmeye gerek yok..,

Yalnız kocaman dediğin kız senden sadece 5 yaş büyük
Yani sürekli yaşını vurgulamışsın benden büyük vs diye de duyan da 15 yaş falan sanır

hic takip etmesen iyimiş
bu defteri tamamen kapatip yoluna devam etseymissin iyimis
ama olmus bi kere
sana katiliyorum kiz şok olmustur. ama kendine de yedirip senin önunde rezil olmak istemedigi icin inanmama numarasi yapmistir.
iyi yapmışsin aşifteye

Canım yorumlarını okudum da gerçekten çok büyütüyor ve kendini üzüyorsun. Boşver gitsin bende o yaşlarda neler yaptım iki gün sonra unuttum. Çocuğu da zaten sevmiyormuşsun kim ki onlar gözünde büyütme salla gitsinler. Hayatında nerde göreceksin her yerden engelle bitti yok oldular . Cidden kafana da takma o kadar küçük olaylar ki kendini de üzme hiç gereksiz yere yaptığın yanlış ya da anormal bişey sayılmaz gülümseyerek okudum unut gitsin

Kız o adamdan hayır gelmez artık.Lütfen umursama ve yoluna bak.Bazen bu dedıgım çok zor oluo ama öyle.

Kendi durumundan örnek vereyim.

Ben de sevgilimin beni aldattığı kıza yazmıştım. Ikimizi birden aynı anda yürütüyor haberin olsun anlamında. Yani kıza karşı hiç bir suçlayıcı üslup yok. Hatta sevgilimin aynı anda ona yürürken bana attığı aşk dolu mesajları da göstermiştim ne kadar midesiz bir herif olduğunu da görsün diye.

Peki ne oldu dersin? :) Kız bana manyak sen de seni sevmediğini biliyordun, hayatımıza burnunu sokma dedi. Napayım ayol adam destanlar yazıyordu beni sevdiğiyle ilgili, yalan makinesine falan mı soksaydım adama

Kız da benim ex gibi karaktersizdi anlayacağın. Hâlâ takipleşip duruyorlar.
Şahsen biri bana aynı şekilde mesaj atsa o herifi her yerden engeller, engellemeden önce okkalı bir laf da eder, hatuna da teşekkür ederdim.

Bence hiç muhattap olma o hatunla. Hem vaktine, hem beyin hücrelerine yazık. Bi de muhattap oldukça sen kendini bir şey sanacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…