- Konu Sahibi mutluluk06
-
Cok uzuldum. Sanki mal satin aldilarda iyi degil gelin alin diyolar. Cok ayip etmis adiler. Sen barismak istiyomusun surdurmek istoyomusum evliligini? Zaten barisaaniz bile orda oturdugun muddetce huzurun olmaz ve hicdurmadan babani arayip gelin alin derler her kavgada. Esin barisalim derse tasinalim diye sart kos. Bebegine uzuldum yaa kucucuk
sağol,babamda öyle diyor bundan sonra gelselerde otdan taşınmadan gitmiceksin diyo 2 günüdür kendimde degilim
çok şükür diyodum artık eşimle sorunum yok,bu defa onlar yüzünden başladı,çok haklıysın bende çok sinirlendim ama eşimi çok seviyorum gurur yapar artık aramaz.aramak istesede kaynanam izin vermezKocana sinir oldum ya..
Ne varmis yanlarinda aradiysan.sen ailesi degil misin ? ?
Ayrica ne demk kavga aninda senin dediklerini onlara soylemek..uzmek istemem canim ama cocuk gibi davranmis kocan.tartisma anindakiler bile sirdir kari koca arasinda.
Bu adamla barissan bile bidaha sinirli aninda da olsa ailesiyle ilgili birsey deme.direk satmis seni.yazik...
Yukarda ailesiyle oturup oturup seni yalniz birakmasi da ayri bir mevzu.
Ya nedense farkediyorumda bu esler arasindaku kavgalarin yuzde yetmisi erkegin ailesi....bi kopun artik ya.herkes yerini bilsin.
Suan.biraz eski konularini okudum canim. Biraz fazla tartismissiniz. Belki birikimin patlamasidir . Belkide biraz uzak kalmaniz iyi gelir iliskinize ne dersin? Kafa dinleyin bir kac hafta.Oda cocugunu ozleyip arar gibime geliyor. Ama dedigim gibi baska yere tasinmadan mutlu olamazsin bence. Cunku cok yuz bulmus ailesinden ve hala buyuyememis. Soyledigin laflari yetistirmekde neymis cocukca. Siz biraz ayri kalin. Burnu surtsun.
erkeğin ailesi bi şey yapmamış ki. yapan konuyu acan bayan . hem gitmemiş hastayım diye muhtemelen çocuğuda göndermek istemedi eşi zorla götürdü. sonrada bi adımlık yere 3 kere aramış . ne kadar hastasın inemiyorsun bi adımlık yere. herşeyi kayınvaliideler yapıyor zaten. gelinler olarak bizlerin hiç suçu yok. birazcık hoşgörü birazcık güleryüz yeter. herşey karşılıklı .
bence eşin çok suçlu.hem aradın diye kavga çıkartıyor hemde ailesi hakkında söylediklerini söylüyor.ne ayıp şey ya.tabiki kayınvalideninde senin onlar hakkındaki olumsuz eleştirilerini duymak zorlarına gitmiştir.ama seni ve çocuğunuda bir çırpıda silmesi hiç hoş değil.çok çabuk vazgeçmişsizden çocuğunuzdan.birde ailesi gelsin bunu almak demekte çok büyük terbiyesizlik.senin yerinde olsam barışmak için çok düşünürüm.hiç bişey eskisi gibi olmaz.hele aynı apt. hiç olmaz.bu arada eşin hiç aradı mı.senden özür falan deledi mi
bence de en guzeli o evden tasinmak..esin de ailesine cok duskun galibabu da seni yorar
bir kac gun bekle bakalim esin arayacak mi:26:
aramasını ısıtıyorum ama sanmıyorum arayacağını şimdi kaynanalar neler soylemiştir
tekrar tekrar okudum ama ben k.validen ile ilgili bir sorun göremedim.. sana bağıran, üzerine yürüyen, çocuğunu zamanında getirmeyen, çağır babanı seni alsın diyen, senin ona anlattıklarını annesine anlatan eşin.. eh istersen hakkında duyduklarından sonra izin ver de k.validen de sinirlensin yani.. sen tanıyorsun eşini, annesine bu kadar yakınsa neden ona söylüyorsun k.validen hakkında ki düşüncelerini, belli ki söyleyecek annesine.. sen amiyane tabirle k.validene kıl olmuşsun, bütün suçu onun üstüne yıktığında rahatlayacaksan yık, ama evliliğini bu kurtarmaz, eşinin ciddi bir konuşmaya ihtiyacı var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?