- Konu Sahibi mutluluk06
-
Eski konulara bakamadım, son olay üzerine yorum yapıyorum.
İşin en büyük suçlusu eşin, birazcık da sensin bana göre. Anlıyorum durumun zor ama şimdiden, bir özür bile duymadan eşini arayasın var sanki. "Aramaz, gurur yapar" diyorsun ama biraz gurur yapması gereken sensin. Kuzu kuzu dönme o adama. Tamam çocuk var, boşanmak dile kolay ama o kovduğunda sanki sen suçluymuşsun gibi davranırsan daha çok kovulursun, daha çok üzerine yürür, hakaret eder...
Şanslısın bak ailen arkanda. Bırak üstüne düşme, biraz da onlar düşünsün. "Biz kızı çocuğuyla evden kovduk" diye bir düşünsünler. Sen hata bile yapsan karşılığı bu olamaz. Canına kastetmedin ya insanların? Eğer hiç bir düzelme olmazsa da zaten dönmemen daha hayırlıdır bana göre.
İlk defa konu sahibi birinin geçmiş konularına baktım da arkadaşım belki de hayırlısı böyle olması.2-3 ayda bir ya boşanıyorum diye konu açmışsın ya da bir sorun çıkmış ilgisizlik demişsin kavga etmişsin oturtamadık demişsin...demişsinde demişsin.Biraz akışına bırak vaziyeti sen en iyisi.
Allah yar ve yardımcın olsun...
Kusura bakma belki gucune gidecek ama esin adam degil! Olamamis hala hem cahil hem merhamet yok. Yerinizde olsam hicte yolunu gozlemem. Sahi boyle kocalari hala nasil sevebiliyorsunuz?
Yahu bebek olmadan niye böyle seyler düsünülmüyor? ayrinilmiyor?
Yani adamin bebekten önce melek oldugunu hiç inanmam. Niye kadinlar böyle adamlardan bebek yaparlar? Niye onlarin yaptiklarini çekerler? Bebege üzüldüm bu durumda. Hiç olmamasi gerekiyordu ama artik madem bebek oldu, en azindan öyle bir aile ortaminda büyümesin. Kadinlari küçük gören bir baba ile büyümesin.
yaklaşık uç yıldır evlıyım,2 gündür baba evındeyım,sebebi ise kayınvalıdemle altlı üstlük oturuyoruz,yılbaşı gecesi saatlerce orda oturdu ben rahatsız oldugum için gidemedim,bebeğimi de götürdü.aradım gelin kızımı uyutayım bende uyuyacağım dedim gelmedi,15 dakıka sonra yine aradım gelmedi üçüncüde geldi kıyameti kopardı üstüme yürüdü ağza alınmayacak seyler söyledi,sen nasıl ailemin yanında 3 defa ararsın dedi.sonra gecti yattı,ben saatlerce ağladım.sabah baktım hiçbirşeyi olmamış gibi davranıyor yine bağırdım,kavga büyüdü gitti kayınvalidemi çağırdı -anne ara babasını gelsin alsın dedi.kayınvalidem kızdı esime sonra biz onun yanındada kavga ettik,döndü kayınvalideme sizi zaten sevmiyor,benim onlar hakkında sinirlendiğimde söylediğim seylerin hepsini söyledi.kayınvalıdemle bende tartıştım artık dayanamadım,kayınbabam geldi kayınvalidemi çağırdı gittiler sonra babamı aramışlar kızın saygısız gelin götürün diye,babaylarda geldi aldı,o kadar üzgünüm ki sütüm bile azaldı, napacagımı bilmiyorum ne olur bir fikir verin arkadaslar
ya okuyunca eşine sadece "vay öküzz" diyesim geldi... eşşeklik etmiş resmen.. üzülme tatlım umarım sorun sadece kayınvalıdenlerle olan iletişimdendir. yanı onlardan uzak bır eyre tasınırsında eşinde düzelir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?