7 aylık bebegımle baba evındeyım

çok haklısında ama dayanamıyorum işte,hep alttan aldığım için bu durumda böle oldu

Okurken, agzin acik kaldi resmen o nasil tartisma helede esinin soykedikleri aileye duskundur ailesi sonucta ama, seni bi cirpida silmesi cok kotu hele aranixdakileri soylemesi baslibasina olayda aileni cagirip gondermesi cok feci.bebeginde varmis allah yardimcn olsun onerecek bisey dahi.bulamadim.

cocuk olduktan sonra iyiydik,hep şükredersin eşimle iyiyiz diye ama eşim yüzünden olan oldu

bence kayınvalideyle altı üstlü oturmak çok yanlış . sonuçta annesinin babasının eli ayağı tutuyor ikiside sağlar . bir desteğe ihtiyaçları yok . büyük ihtimalle eşin onların evinde oturuyor . birini oğluna birinide kendine yaptılar evlerin . böle oluncaa tabi eşin ailesinin etkisinden kurtulamaz buda normal . sonuçta başını soktuğu evi bile ailesi almış . senin tutumunda yanlış . bir erkeğin üzerine gitmeyeceksin hiç bir zaman . aradın gelmedi mi birdaha ramayacaksın . çocuk bir saat daha geç uyuysa birşey olmaz . ayrıca arıyacağına gidip çocuğu kendin alabilirdin . yürüyemeyecek kadar mı rahatsızdın yani ?rahatsızsan çocuğu kayınvalidende uyutabilirdi bir gece kalabilirdi orda bunda na var ki ?ama yinede tabi eşinin öfkesi çok fazla olmuş . karı-koca maselesini gidipte ailelere anlatmak çok yanlış ve olgun bir davranış hiç değil ..

Gercekten sizin icin cok uzuldum.Arkadaslarinda dedigi gibi cok fazla yipranmis iliskiniz.Esiniz hic olgun evli.bir erkek gibi davranmamis.Aranzda konustugunuz seyleri annesine soylemesi olayi iyice koruklemis.Basta kayinvalideniz size birsey dememesine ragmen onunda tepkisine neden olmus.Babaniz almaya geldiginde inmemesi ailenize yapilan ayrica bir saygisizlik ona hicbirsey diyemiyorum.En azindan.babaniza baba boyle boyle biraz ayri kalalim gibi birseyler diyebilrdi.Cocugunuz kucuk bu cok uzucu ama hayirlisi boyleysede tek yasamanin buyutmenin.yollarina bakon derim ben . Umarim mutlulugu biyerden yakalarsiniz

Kusura bakma belki gucune gidecek ama esin adam degil! Olamamis hala hem cahil hem merhamet yok. Yerinizde olsam hicte yolunu gozlemem. Sahi boyle kocalari hala nasil sevebiliyorsunuz?

Eski konulari okudum simdi. Ne kisiliksiz biriymis boyle...

Herife bak sen!
Babasını arayın götürsünlermiş miş mişşşşş!
Ne salak adamlar var ya! Cinlerim tepeme çıktı okuyunca!

Yahu bebek olmadan niye böyle seyler düsünülmüyor? ayrinilmiyor?

Yani adamin bebekten önce melek oldugunu hiç inanmam. Niye kadinlar böyle adamlardan bebek yaparlar? Niye onlarin yaptiklarini çekerler? Bebege üzüldüm bu durumda. Hiç olmamasi gerekiyordu ama artik madem bebek oldu, en azindan öyle bir aile ortaminda büyümesin. Kadinlari küçük gören bir baba ile büyümesin.

Kusura bakma belki gucune gidecek ama esin adam degil! Olamamis hala hem cahil hem merhamet yok. Yerinizde olsam hicte yolunu gozlemem. Sahi boyle kocalari hala nasil sevebiliyorsunuz?

Bu siteye üye oldugumdan beri bu sorunun cevabini merak ediyorum.

Bir de boyle kisilerden cocuk yapiliyor ya. Iste onu da anlayamiyorum. Ki ben boyle tiplerin kisirlastirilmasi taraftariyim.

Cok uzuldum. Sanirim esinin en buyuk sorunu hala sizin yuva kurdugunuzun farkina varamamasi. Evliliklerde aile sirlarini desifre etmek kusurdur. Sizi kendi ailesinin yaninda kucukterek cagirin babasi gelsin alsin demesi de kotu. Bence o bahane ariyormus ve bahanesi bu olmus. Olan olmus. Bu saatten sonra yapilacak tek sey senin onu aramaman. Seni nasil bu sekilde degersizce gonderdiyse gelip ozur dileyip oyle alsin. Asla baska turlu gitme. Aksi takdirde hic kiymetin olmaz. Olaki hic aramaz, cocugunu bile ozlemezse artik yapacak birsey yok demektir.

Sabret ve bekle bakalim. Allah yardimcin olsun.

Son düzenleme:
Bazı erkekler, çocukluktan itibaren el bebek gül bebek büyütülür diyeyim. kendinden 10 yaş büyük ablasından o erkek kardeşe su getirmesi bile istenir vs.
Neyse yani bu bazı erkekler daha kalkıp kendilerine su almayı bilmezler, çoraplarının yerini bilmezler yani bir nevi karaktersiz, kişiliksiz yetişir, takma akıllı olurlar.
Günün birinde bir genç kıza aşık olurlar, anneleri o karaktersiz oğullarına kız da beğenmezler, oğullarının istediğini de beğenmezler. Neyse o karaktersiz oğul ağlar tepinir anne baba da kabul eder evlenmelerini.

Gelin kız istenmediğini bildiği için kocasının anne babasına peşim hükümle birlikte düşman kesilir ya da kin güder.
işte konuda ki gibi bir erkek eşine karşı kavga da üstün gelemediği için kendi anne babası da gelini savunursa kıyamet kopar, kendini haklı göstermek isteyen bu tip karaktersiz erkekler, kundakta ki bebeğini bile suçlamaya kalkar. Neyseeeeee

Not: Afedersiniz ama benim bildiğim yani normal insanların bildiği şey şudur: yavrusunu emziren anne kedi bile, yavrusu ile yapının önüne konulmaz. Vicdan meselesidir, insanlık meselesidir.

Yok ya ben söylemeden yapamayacağım. Kardeşim siz yani kocası tarafından bir çırpıda kucağınızda bebeğinizle kapının önüne ATILAN hanımlar hangi akla hizmet hala bu adamları sevdiğinizi söyleyebiliyorsunuz ben bunu anlayamıyorum. Kafa mı şuan masaya 1000 kez de vursam anlayamayacağım. Sizi daha önceden istemediği halde, terbiyesiz saygısız vicdansız karaktersiz oğluna karşı sizi savunan oğluna kızan kayınvalide suçlu ama siz kucağınızla bebeğinizle kapı önüne itelenmiyorsunuz bile ama bu adama sevginiz hala devam ediyor.
Bravooooooooooooo bravoooooooooooooooo

Senin icin üzuldum ..
ama Senin yerinde olsam dönüp o kocanin suratina
Bakmazdim bidaha !!!!

ufak bir tartismada Annesine hemen herseyi soylemesi
Ne kadar cirkin bir davranis..
kari koca demek sirdas demek , arkadas demek ,
yeri geldigunde anne demek , hersey yani .
ama senin esin bunlari anlayamamis ana kuzusu herhalde.

kaynananda babani ariyo gelin alin kizinizi diyor
Marketen esyami aldilar begenmeyince
gelin alin diyorlar , Nasil bir cirkinliktir bu !!

Kendini uzme bence , icini ferah tut ..
Akli basina gelsin .
ama sunuda soylemeden gecemicem...
Seni birkez baba evine yollayan , herzaman yollar....

ya okuyunca eşine sadece "vay öküzz" diyesim geldi... eşşeklik etmiş resmen.. üzülme tatlım umarım sorun sadece kayınvalıdenlerle olan iletişimdendir. yanı onlardan uzak bır eyre tasınırsında eşinde düzelir....

canım en çok bebeğin için üzüldüm..

bence senin bu saatten sonra yapacağın tek şey baba evinde kalmak. kim haklı kim haksız diye bu saatten sonra bakmak da yanlış zaman kaybı olur..

çocuğa annen baksın (kusura bakma hayatta di mi atlamış olabilirim.) sen işe gir çalış.. hem böylelikle baba evinde de zorluk yaşamazsın. kimseyi takma kim ne der diye düşünme..

eşin de hatasını veya hatalarınızı deyip her neyse bir şekilde anlayıp çözüm yoluna giderseniz ancak o zaman tabi barışmak istiyorsan barışırsın. sonuçta bebeğin var.. ama dediğim gibi sorunlarınıza çözüm yolları bulursanız..

Son düzenleme:

Düzelmekmi? Siz o adamin yaptigini farkindamisiniz? 7 aylik bir BEBEK ile KARASINI gidip gece KAPIDISI ETTI! Ya kadinlar bu erkekleri niye bu kadar üstün görüyor anlamadimki. Siz bana anlatin, bu hangi vicdana sigiyor? Insan annesinden etkilenir fakat vicdansiz olmaz, o insanin kendi basarisi olur!

Tersi olsaydi, bir kadin gecenin birinde kocasini hem annesine sikayet edip kocasinin babasini arasaydi, gel oglunu al, kapidisi etseydi. O erkek asla o kadinin yüzüne bile bakarmiydi? O adam konu sahibinin esi gibi bir tip ise kadini resmen döverek öldürürdü sen bunu bana nasil yapardin diye.

Iste konu sahibi gibi cahilmi desem? körmü desem? özgüvensizmi desem? kadinlarda halen böyle adamlarin pesini birakmiyorlar ne yazikki.

Yaşadığın herşeye rağmen hala o adamı seviyo olabilirsin.Sadece kendini affettirmesini istiyosun ,çocuğunu düşünüp boşanmak istemiyosun belki de.
Ama bugün değilse bile bigün sevgin bitecek.yani o adam bitirecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…