- Konu Sahibi mutluluk06
-
Cok uzuldum. Sanirim esinin en buyuk sorunu hala sizin yuva kurdugunuzun farkina varamamasi. Evliliklerde aile sirlarini desifre etmek kusurdur. Sizi kendi ailesinin yaninda kucukterek cagirin babasi gelsin alsin demesi de kotu. Bence o bahane ariyormus ve bahanesi bu olmus. Olan olmus. Bu saatten sonra yapilacak tek sey senin onu aramaman. Seni nasil bu sekilde degersizce gonderdiyse gelip ozur dileyip oyle alsin. Asla baska turlu gitme. Aksi takdirde hic kiymetin olmaz. Olaki hic aramaz, cocugunu bile ozlemezse artik yapacak birsey yok demektir.
Sabret ve bekle bakalim. Allah yardimcin olsun.
ben çalışıyorum suan ücretsiz izindeyim.ailem başka sehirde oraya tayin isteyip gitmem lazımcanım en çok bebeğin için üzüldüm..
bence senin bu saatten sonra yapacağın tek şey baba evinde kalmak. kim haklı kim haksız diye bu saatten sonra bakmak da yanlış zaman kaybı olur..
çocuğa annen baksın (kusura bakma hayatta di mi atlamış olabilirim.) sen işe gir çalış.. hem böylelikle baba evinde de zorluk yaşamazsın. kimseyi takma kim ne der diye düşünme..
eşin de hatasını veya hatalarınızı deyip her neyse bir şekilde anlayıp çözüm yoluna giderseniz ancak o zaman tabi barışmak istiyorsan barışırsın. sonuçta bebeğin var.. ama dediğim gibi sorunlarınıza çözüm yolları bulursanız..
ben çalışıyorum suan ücretsiz izindeyim.ailem başka sehirde oraya tayin isteyip gitmem lazım
afedersin ama eşin çok karaktersizmiş, mesleğinde var ne diye çekesin bu adamı ? arkana bile bakma. onlardan çok çok uzak yere bile taşınsa barışma, nasıl güveneceksin bundan sonra o adama ? nasıl anlatacaksın sırrını derdini baksana gevşek ağızlının biri...
kocan gibi adamlara kapçık ağızlı denir anadoluda, konuşulan laf konuşulduğu yerde kalır anneyi çağırmak senin dediklerini ona aktarmak falan ne demek
yaklaşık uç yıldır evlıyım,2 gündür baba evındeyım,sebebi ise kayınvalıdemle altlı üstlük oturuyoruz,yılbaşı gecesi saatlerce orda oturdu ben rahatsız oldugum için gidemedim,bebeğimi de götürdü.aradım gelin kızımı uyutayım bende uyuyacağım dedim gelmedi,15 dakıka sonra yine aradım gelmedi üçüncüde geldi kıyameti kopardı üstüme yürüdü ağza alınmayacak seyler söyledi,sen nasıl ailemin yanında 3 defa ararsın dedi.sonra gecti yattı,ben saatlerce ağladım.sabah baktım hiçbirşeyi olmamış gibi davranıyor yine bağırdım,kavga büyüdü gitti kayınvalidemi çağırdı -anne ara babasını gelsin alsın dedi.kayınvalidem kızdı esime sonra biz onun yanındada kavga ettik,döndü kayınvalideme sizi zaten sevmiyor,benim onlar hakkında sinirlendiğimde söylediğim seylerin hepsini söyledi.kayınvalıdemle bende tartıştım artık dayanamadım,kayınbabam geldi kayınvalidemi çağırdı gittiler sonra babamı aramışlar kızın saygısız gelin götürün diye,babaylarda geldi aldı,o kadar üzgünüm ki sütüm bile azaldı, napacagımı bilmiyorum ne olur bir fikir verin arkadaslar
adam aramaz diyosun eşimi seviyorum diyosun bu durumda bi süre sonra tıpış tıpış döneceksin galiba merak ettim bide ben bakıyım eski konularına
yaklaşık uç yıldır evlıyım,2 gündür baba evındeyım,sebebi ise kayınvalıdemle altlı üstlük oturuyoruz,yılbaşı gecesi saatlerce orda oturdu ben rahatsız oldugum için gidemedim,bebeğimi de götürdü.aradım gelin kızımı uyutayım bende uyuyacağım dedim gelmedi,15 dakıka sonra yine aradım gelmedi üçüncüde geldi kıyameti kopardı üstüme yürüdü ağza alınmayacak seyler söyledi,sen nasıl ailemin yanında 3 defa ararsın dedi.sonra gecti yattı,ben saatlerce ağladım.sabah baktım hiçbirşeyi olmamış gibi davranıyor yine bağırdım,kavga büyüdü gitti kayınvalidemi çağırdı -anne ara babasını gelsin alsın dedi.kayınvalidem kızdı esime sonra biz onun yanındada kavga ettik,döndü kayınvalideme sizi zaten sevmiyor,benim onlar hakkında sinirlendiğimde söylediğim seylerin hepsini söyledi.kayınvalıdemle bende tartıştım artık dayanamadım,kayınbabam geldi kayınvalidemi çağırdı gittiler sonra babamı aramışlar kızın saygısız gelin götürün diye,babaylarda geldi aldı,o kadar üzgünüm ki sütüm bile azaldı, napacagımı bilmiyorum ne olur bir fikir verin arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?