7 aylık bebegımle baba evındeyım

yok zaten asla aramam,ama onlara göre hala ben sucluyum

ben çalışıyorum suan ücretsiz izindeyim.ailem başka sehirde oraya tayin isteyip gitmem lazım

Anasının ağzına bakıp seni babaevine yollayan kocadan hayır gelmez o evlilik nedir anlayamamış , kolay kolay dönme ,sana bunların saygısı kesinlikle yok ,eşinde kabahatin büyüğü idare etme yeteneği sıfır ,gitsen artık her kavgada babaevindesin 2 gelecek senden özür dileyecek ve kaynana 2 nizin arasına girmeyecek ancak o vakit gidersin hemende gitme telefon açma sakın ha ,kaynanada yuva yıkan , nerden tutsan elinde kalıyor ,halen adamıda sevmen tuhaf belliki o anasını daha çok seviyor onun eteğin altından çıkamıyor
ben çalışıyorum suan ücretsiz izindeyim.ailem başka sehirde oraya tayin isteyip gitmem lazım

anasının

kocan gibi adamlara kapçık ağızlı denir anadoluda, konuşulan laf konuşulduğu yerde kalır anneyi çağırmak senin dediklerini ona aktarmak falan ne demek

Merak ettim baban ne diyor bu duruma ,arkadaşların hepsl çok mantıklı yazmış beende aynı fikirdeyim ,bırak arama eşini anası donlarını yıkasın ,ana kuzusu daha evliliğin ne olduğnun bilmiyor sıkışınca hemen babaevine postalıyor ,kaynana o yılana ne demeli güya yaşlı ve hayat deneyimli ama kötü niyetli sen kolay kolay babaevinden gitme
toruna hasret kalsın ikiside

afedersin ama eşin çok karaktersizmiş, mesleğinde var ne diye çekesin bu adamı ? arkana bile bakma. onlardan çok çok uzak yere bile taşınsa barışma, nasıl güveneceksin bundan sonra o adama ? nasıl anlatacaksın sırrını derdini baksana gevşek ağızlının biri...

zaten uzak yere taşınmak çare değil ki bu devirde uzaklar yakın oldu uçaklar bile ne kadar ucuz artık telefon internet herşey elimizin altında o kv artık huzur verir mi bu kıza, koca olacak adam kavga anında ne dediyse bu kız hepsini okumuş annesine, tam aptal insanın yapacağı iş

eski konularına baktım bende senin hayat hep atraksiyon

bende problem kayınvalidenler değil eşin yani

eşinin yaşı kaç allahsen çocuk gibi geldi bana

kocan gibi adamlara kapçık ağızlı denir anadoluda, konuşulan laf konuşulduğu yerde kalır anneyi çağırmak senin dediklerini ona aktarmak falan ne demek

erkek denmez ki ona, ben demem şahsen. Bi erkek nasıl eşinin dediklerini ortaya döker ya ? ben ondan herşeyi beklerim özeli bile anlatır o sağa sola.

Eşin çok tuhaf
Sanki çok ayıp bişey yapmışsın gibi köpürmüş, üstüne yürümüş filan
Alt tarafı eşini 3 kez aramışsın, ilkinde getirseymiş çocuğu geri gitseymiş madem rahatsız edilmek istemiyosa ailesiyle beraberken

Artık olan olmuş
Önemli olan bu saatten sonra ne düşündüğün ?

konu sahibi bence kocasının NE ZAMAN ARAYACAĞINI DÜŞÜNÜYOR :44:

Son düzenleme:
Şu kadar şeyden olaylar bu noktaya gelmez vardır elbet geçmişi. Sonuçta ölümcül bir hastalığa tutulmamıştın değil mi? Neden eşini ailesinin yanında arayıp durdun ki? Bence beş dakikalığınada olsa kayınvalidene gidebilir, çocuğunu uyku zamanı geldi diyerek kendin alabilirdin.

Başkalarının yanında kavgaya tutuşmak çok yanlış, keşke daha sabırlı olabilseydin. Asıl mesele bir arada olmaktan kaynaklanıyor bence.
Eşinde ne kadar çaylakmış .

Olgun olmak lazım her ne kadar bazen tek taraflı olsada.

Uzun vadede herşey yoluna girecektir, sabır...

canım çok üzüldüm ama eşinin tavrıda hiç hoş değil netice de sen henüz logusa sayılırsın bir bebek dünyaya getirmişsin ,ayrıca o saatee kadar bir bebğin uyuması gerektiğini kendileri bile düşünemiyolarsa ne diyim yani sadece keşke onların yanında da kavga etmeseydiniz ....ayrıca eşine de pes insan karısını yüceltir o daha da beter duruma düşürmüş Allah yardımcın olsun .... bebişin için biraz sabret canım sütün azalmış madem onu düşün bu günlerde geçer düzelir herşey..

Eşinin burnunu sürtmesini bekliyorsun bir iki haftaya dönersin. Altı ay sonra geri gelirsin. En cok anne babana üzüldüm. Döneceksen bile başka bir yöntemle olmalı.

adam aramaz diyosun eşimi seviyorum diyosun bu durumda bi süre sonra tıpış tıpış döneceksin galiba merak ettim bide ben bakıyım eski konularına

adam aramaz diyosun eşimi seviyorum diyosun bu durumda bi süre sonra tıpış tıpış döneceksin galiba merak ettim bide ben bakıyım eski konularına

Canım adam biliyor ki geri geleceğini tabi ki aramaz, neden arasın?

Bi yeri kaçırmadıysam eğer bende eşinin ailesinde birşey göremedim. Hatta eşin ara babasını dediğin de eşine kızmış kayınvaliden yanlış mı anlamışım? Eşiniz ailesi hakkındaki düşüncelerinizi pat pat söylerse kim olsa kızar, sinirlenir. Bende eşini suçlu buldum sadece, üzerine yürümek, annesi' nin yanında seni kötü çıkarmak, kovmak ne demek?

Çok iyi bir derse ihtiyacı var kesinlikle!

konu başlıkları bile yetti
kimse boşanmak için evlenmez herkesin hayalleri umutları var lakin açıkçası ben hiçbi erkeğin meleklikten şeytanlığa terfi edeceğine inanmıyorum hadi olsun olsun %5lik bi kesim olsun onuda bi kadın anlar yani algıları açıksa ayıksa, şu dense anlıcam: kardeşim ben bu adamı seviyorum ağzımada kussa seviyorum napıyım, bunu anlarım ama kocayı aklayıpta geri kalan herkesi suçlamak herşeyden önce kul hakkıdır, kocan seni sevmedikten korumadıktan saygı duymadıktan sonra cemil cümle alem hürmet etse sevse ne olur, bir erkek karısını ne kadar sahiplenirse aileside o ölçüde o kadını kabulleniyo sevmese bile kabulleniyo yani bu kadar basit, zaten insan ömrü azcık bişey ne diye ille çile çekecez sürünecek arabeske bağlıcaz diye didiniyo ki bazı kadınlar, nolur yani aşkından ölürmüsün dağlaramı vurursun kendini aman ya ben bazı şeyleri hiç anlamıcam ya ben aşkı bilmiyorum ya da millet bi hoş

offffffffffffffff
bu ne ş..sizliktir böle yaaa
bu nasıl bir adamdır böle
şu an agza alınmayacak o kadar küfür edesim varki
inan şu an çok sinirlendim
ya nasıl olurda en ufak bişi de böle ara babasını gelsin alsın falan der ya inanamıyorum
hele kvdene sizi aevmiyor zaten falan der
ne diycemi bilemeiyorum sana
allah yardımcın olsun
ama asla dönme!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…