Merhaba, çok dertliyim uzunluk için şimdiden özür dilerim, 7 aylık evliyim 28 yaşındayız ikimiz de, eşim kök ailesine bağımlı, annesiyle bu yaşa kadar aynı yatakta uyumuş bir insanmış sonradan öğrendim, düğün günü bile anneme ilaç almam gerekiyor eczane bulalım diye kendini paralayan bir insan, balayından geldiğimiz gün dahil görümcem bizde kalmaya başladı, her ay bir iki hafta bize kalmaya geliyor eşim de devamlı çağırıyor burası senin de evin diyor, bu arada biz kayınpederin evine tadilat yapıp oturduk eşimin ailesi de bize yarım saat uzaklıktaki köy evlerine geçti, görümce kişisi de köyde yaşamak istemediğinden devamlı bizde kalıp benden hizmet bekliyor, iç çamaşırına kadar benden isteyen bir kız, asla yardım etmez her şeyimi kurcalar anca sevgililerini anlatır ben iş yaparken tepemde durup, bana alınan ajda bilezik doğum gününde ona da alınır yoksa eksik kalır görümcek, devamlı benle bir yarış halindeydi, bu esnada kaynana da ayda bir kardeşini, 3 erkek çocuklu kardeşinin karısını falan alıp kalmaya geliyor emrivaki yaparak, eşim de misafir geldiğinde online oyununu açar balkona çıkar yok olur yani neyse bunlar olurken kaynanam yatak odamızı sorduğunda görümce de bizim evde ya kardeş kardeş oturuyoruz anne dedim anlasın diye artık o da bana ‘siz de otele gidin birlikte olmak için’ dedi bu sözü eşime söylediğimde kötü niyetli değildir diye geçiştirdi, kaynana kayınpeder bu esnada eşimi günde en az 10 kere ararlar eşim de her şeyi anlık rapor verir rahatsız olduğumu defalarca söyledim ama umursamadı gece yarısı ararlar sabah oğullarını işe kaldırmak için ararlar eşim de arayın der yoksa üzülürlermiş, yine bir gün görümce iki haftadır bizde kalıyor ben de hastayım acilde iğne yapıldı geldim görümceye sadece ve sadece yüzümü astım diye eşimden hasta yatağımda hakaretler duvarlara yumrukla seni tanıdığım güne lanet olsun Allah belanı versinler duydum seni geberteceğim dediği an karar verdim ve ertesi gün valizimi alıp aile evime geldim 7 aydır kardeşi annesi için duymadığım hakaret kalmamıştı son damla oldu yani sonra anasını bacısını aldı geldi beni almaya ‘sen bana ne karılık yaptın?’diye başladı babamın yanında bu arada ben yeni gelinken daha 15 kişi gelen misafir ekiplerini yemekli ağırlamış evi tertemiz düzenli bir insanım eşim bana ben düzeni sende gördüm derdi nerde ‘karılık’ eksiğim var bilmiyorum ama bu cümleleri bu suçlamaları hak etmesem de yine ailemin ısrarıyla döndüm eve yine onları sayıklayınca sinir krizi geçirdim onu kovdum o da anne evine gitti günlerce ne aradı ne sordu babam da beni çağırdı yalnız kalma gel diye yine baba evine döndüm mecburen bunlar yine ailecek beni suçlamaya geldiler sen bizim kızımıza iki gün katlanamadın nasıl kötü kalplisin vs vs eşim olacak zat da bu esnada ben onun babasıyım diyor görümcemden için düşünün artık nasıl bir psikolojide görümce de babamın evinden çıkın kiralarda sürünün beni istemiyorsanız diyor neyse çift terapisine gittik orda da benle barışmak için anne babasının elini öpüp özür dilememi şart koşuyor devamlı bu hikayede annesi kız kardeşi baş rolde evlendiğimden beri o kadar yalnız hissettim ki 2 sene flört ettik nasıl göremedim diye kendimi yedim bir buçuk aydır ayrı evlerdeyiz yasal süre olan bir yıl dolunca da anlaşmalı boşanalım dedim yine ben suçlu oldum eş kişisi ben senin için çabaladım sen ayrılmayı seçtin diyor çabalaması beni suçlamak için baba evine gelmesi bu esnada kaynana benim çıktığım eve taşındı yeni koltuk takımı sipariş etmiş köy yanarken durumu yani boşanmayı istiyorum ama yaşadıklarımı sindiremiyorum tansiyonum 16 dan inmiyor bu arada ben avukatım eşim ağır vasıta şoförü ailem denk olmadığımız için onun aşağılık kompleksinde olduğunu söylüyor ben sevgimizin her şeye yeteceğini düşünüyordum ama başıma bunlar geldi nasıl kurtulacağım bu cendereden