Aramaz oldu artık iletişimimiz yok.
Biraz uzun hikaye tanışmamız şöyle oldu;
Eski eşimden önceki uzun ilişkim bir hakimleydi ve dengi dengine dedikleri gibi ortak çok yönümüz vardı, bana dosyalarımda yol gösteriyordu, davalar kararlar üzerine uzun sohbetlerimiz oluyordu, her buluşmamıza benim için yan ilden geliyordu, tam olarak hayallerimdeki ilişkiyi yaşıyordum. İlişkimiz uzun süreli olmasına rağmen, benim tüm ailem onu bilmesine rağmen, o beni ailesinden gizliyordu daha erken diyerek ve sonunda da bir telefonla terk edilmiştim. Ayrılık sonrası 10 kg almıştım yani o kadar yıkıldım, ağlamaktan içim çıktı derler ya aynen öyle oldu

Kendimi toparlamak için spora yazıldım. 6 ay kadar sonra eski eşimle tanıştık. Başta istemedim ama ilgisine, şefkatine, ciddi olmasına, ailesine beni anlatmış olmasına yani tüm yaralarıma merhem olmasına karşı koyamadım, uzun süre uğraştı emek verdi benim için o zamanlar. Her gün iş çıkışıma elinde çiçekler, hediyelerle geliyordu. İnandım beni sevdiğine. İnsan olsun artık benim için sıfatlar meslekler önemli değil diyordum. Tüm bunlardan dolayı bana yaşattıklarına inanamıyorum hala sindirmekte zorlanıyorum. Belki de kendim ettim kendim buldum