7 Aylık evliyim çocuk için erken mi sizce?

mizdamiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2006
6.750
20
0
40
Ankara
mrb kızlar ben 5 ekım 2008 tarıhınde evlendım nerdeyse 7 ay olacak ısımde yok okulumda yok ole evde ev hanımlıgı yapıyorum 24 yasına gırcem mayıs 8 de acaba dıom cocuk yapsam mı yoksa erken mı sımdı evlılıgınızın tadını cıkartın dıyenler olacak gezın tozun dıyenler olacak ben esımle severek evlendım 6 sene cıktık bolca gezdık tozduk ama gene de bıraz kararsızım erken oldu dıye sonradan pısman olurmuyum cocukları sevıyorum bır kızım olsun cok ısterım.

cevremdekıler daha erken yapma sakın dıyorlar ozellıkle annem kaynanamlar olsun dıolar ama kararsızım sızce ne yapsam kızlar

ben de esimle 6 sene birlikteydim evlenmeden. 7 yildir evliyiz ve daha yeni hamileyim. bence bekle en az 1 sene daha. cok gencsin.

en azından onunla ılgılenırım zaten cocuk gelısımı mezunuyum ılgım bılgım var cok mu erken dıosunuz yanıııııııııııııııı

Deli kız!!kaydirigubbakcemile3
Acelen ne?
Bekle bence biraz daha..
Ayy dün gibi ya,sen daha flört ediyordun,az mı kaynattık..kaydirigubbakcemile
7 ay oldu he,maşallah
Yaşlanıyorum sanırım..

canım ben sana bekle yada bekleme demicem karar senin kararın hayatını değiştirmekten bahsediyoruz tüm düzenin değişecek bir anda ama o anlatılması imkansız güzel duyguyu yaşayacaksın..sen kendini hazır hissediyorsan bekleme canım Allah gönlüne göre versin

Karar sizin.. eşinle iyi anlaşıyorsan,o da çocuk konusuna sıcak bakıyorsa ..Şöyle yazı da bir atlattım mı?Gelsin bebek diyebilirsin...

Bence erken....en azindan söyle bir iki sene sonra olsa daha iyi olur senin acindan.

Bir cocugun sorumlulugu cidden hafife alincak birsey degil güzelim....iyi düsün

aileler olsun der, arkadaşlar da biraz gezin tozun der, siz ne diyosunuz ? bi de şunu söliiim ben 15 ekim 2000 de evlendim, bebem 20 ekim 2008 doğumlu, bilmem anlatabiliyomuyum :)

Bence erken....en azindan söyle bir iki sene sonra olsa daha iyi olur senin acindan.

Bir cocugun sorumlulugu cidden hafife alincak birsey degil güzelim....iyi düsün

aynen katılıyorum, 6 aydır şaftım kaydı be kaydirigubbakcemile3 ya evlat sevgisi yaşanılması gereken bi duygu, olmassa olmazlardan, hiçbişeyin yerini tutamayacak büyük bi sevgi bu, ama arkadaşın durumunda çok da acele diiil, şahsen bizzat 8 senelik evli biri olarak ben daha yeni bebe sahibi oldum, çok fazla da bekletmemek gerekli tabi,

yanı kızlar cokda ole beklemek ıstemem 6-7 yada 4-5 bence cok gec ama ıste benden sızın gıbıyım tamam cocuk ısı kolay sanıylık bır ıs benım korkum ıste acaba bu sorumlulugu kaldırabılırmıyım

geecenler olsun dedık ılk calısmalara basladık 18 nısanda oldu bu olay adetımde 23-24 arası olcak sızce hamıle kalırmıyım yoksa olmazmı

bence de biraz daha beklee
can sıkıntısı içinde cocuk yapılmaz ki
sen en iyisi bir işe gir yerimseniben

bence de biraz daha beklee
can sıkıntısı içinde cocuk yapılmaz ki
sen en iyisi bir işe gir yerimseniben

cnm aslında tam anlamıya can sıkıntısı denılmez bu olaya cocukları sevıyorum bır kızım olsun cok ıstıyorum ama ıste kararsızım yoksa sadece can sıkıntısı ıcın cocuk tabıkı yapılmaz kreslerde ogretmenlık yaptım cocuklarla aram cok ıyıdır ama ıste bazende ylz bosver daha kucuksun erkensın dıom ama bır yerde bır bebek gorsem kokusunu ıcıme ceksem hemen eve gelıp cocugum olsun yaaaaaaaaaaa dıom ne bılıyım of yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:ecrin_bebek:

bence sen bebek yap morel bozmak gibi olmasın ama bu zamanda bebek sahibi olamayan çok fazla
seninde bi problem çıkabilir ve genç yaşta böyle şeylerin çözümü daha kolay oluyo
Allah gönlüne göre versin inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…